Ideoita paneeliverhojen suunnitteluun – tekstiilisuunnittelu Opiskelijat kokeilevat käytännön asioita

Plauen Schneebergin soveltavan taiteen tiedekunnan tekstiilisuunnittelun opiskelijoilla oli mahdollisuus kokeilla teoreettista tietämystään käytännössä. Osana kuudennen lukukauden opinnäytetyötä tehtävänä oli suunnitella kuvioita paneeliverhoille ja muille kodintekstiileille. Heitä eivät vain tukeneet professorit Schneebergin soveltavan taiteen tiedekunnasta Zwickaun länsisaksi -yliopisto, mutta myös kahdelta saksalaiselta yritykseltä – Sensuna GmbH Plauenilta, rullakaihtimien, paneeliverhojen ja laskostettujen kaihtimien valmistaja, ja RolloExpress Auerbachilta Malmivuorella, Otekstiilien aurinkosuojan verkkokauppa.

Tekstiilisuunnittelun opiskelijat kokeilevat harjoittelua

Maaliskuussa tekstiilitaiteen / tekstiilisuunnittelun opiskelijoilla oli yhdessä professoreidensa Annerose Schulzen ja Jörg Steinbachin kanssa mahdollisuus vierailla RolloExpress -yrityksessä ja Sensuna GmbH: n tuotannossa. RolloExpressin toimitusjohtaja Michael Knauth seurasi oppilaita tuolloin, selitti heille prosesseja – suunnittelusta tuotantoon, myyntiin ja toimitukseen – ja vastasi moniin kysymyksiin. Knauth on vuosien ajan sitoutunut yliopistojen ja yritysten väliseen yhteistyöhön, joka antaa nuorille käsityksen työelämästä.

Tekstiilisuunnitteluideoita lastentarhaan

Tekstiilisuunnittelun värikuviot lisäävät huoneeseen dynaamisuutta

Kuudennen lukukauden lopussa motot “Rullaverho tulee harvoin yksin” ovat valmiita ja valmiita lisättäväksi kahden yrityksen valikoimaan tulevaisuudessa. Michael Knauth sai ensivaikutelman tuloksista elokuun alussa, kun hän vieraili Schneebergin opiskelijoiden luona ja pystyi vakuuttamaan itsensä heidän idearikkaudestaan ​​ja tunteestaan ​​kankaista, väreistä ja kuvioista.

Tekstiilisuunnitteluideoita värillisille tyynyille

Opiskelijat voivat itse päättää, mitkä aiheet ovat luettelossa, koska taiteellinen näkökulma ja arvio siitä, mitä asiakkaat pitävät houkuttelevina ja haluavat ostaa, on myös osa hanketta, joka sisältää taiteellisia, markkinoiden ja liiketoiminnan näkökohtia. RolloExpressille tämä on myös hyvä tilaisuus laajentaa LYSEL-paneeliverhojen vakiovalikoimaa Sensunan mittatilaustuotteilla.

Tekstiilisuunnittelun siniset kuviot

Tekstiilisuunnittelun tyylikkäät aiheet olohuoneeseen

Tekstiilisuunnittelu löytää oikeat aiheet heitotyynyille

Tekstiilisuunnittelun värilliset aiheet piristävät kotia

Tekstiilisuunnittelu erittäin hienovaraisia ​​kuvioita makuuhuoneessa

Tekstiilisuunnittelun vihreät lehdet virkistävät sisustusta

Tekstiilisuunnittelu luovia sisustusideoita

Tekstiilisuunnittelu nykyaikaisia ​​ideoita roomalaisille sokeille

Tekstiilimalliset rullaverhot tulevat harvoin yksin Hella Bierhalsin hopealangasta

Tekstiilimalliset kangaskuviot, jotka vastaavat hienosti valkoista mattoa

Tekstiilisuunnittelu erilaisia ​​värejä ja kuvioita