Japandi on nykyisen elämän trendin nimi vuonna 2020: Japanilaiset ja skandinaaviset tyylit voidaan yhdistää niin hyvin

Joskus kaksi tyyliä on parempi kuin yksi. Japandi, yksi vuoden 2020 hienoimmista elävistä suuntauksista, on ehdoton todiste siitä. Tämä hybridiesteettiikka yhdistää skandinaavisen tai pohjoismaisen muotoilun modernin, maalaismaisen ilmapiirin ja japanilaiseen tyyliin liittyvän perinteisen eleganssin. Molemmat sisustustyylit yhdessä ovat uusi yhdistelmä, joka näyttää valloittaneen suunnittelijamaailman.

Japandi-tyyli- sekoitus japanilaista estetiikkaa ja skandinaatiota

Japandin elävät trendit 2020 Japanilainen muotoilu moderni sisustusideoita

Jos olet yhtä kiinnostunut Japandista kuin me, lue eteenpäin. Selitämme yksityiskohtaisemmin, mikä Japandi on, miksi se toimii niin hyvin ja miten sitä käytetään kotona. Luota meihin, kun sanomme, että tämä suuntaus on kaikki mitä olet odottanut.

Vuoden 2020 uusi elämäntapa on nimeltään Japandi

Japandi Japanilaisen olohuoneen asuntotrendit 2020 -sisustusideoita

Sana Japandi on sekoitus kahden sanan japani ja skandinaavinen eli japanilainen ja skandinaavinen tyyli välillä. Ja se on nousevan suunnittelutrendin ja filosofian nimi, joka yhdistää molemmat tyylit. Asiantuntijat sanovat, että tämä on Japandin elävän trendin vuosi, eikä ole vaikea ymmärtää miksi: Japandin sisätilat ovat puhtaita ja minimalistisia, mutta samalla lämpimiä ja viihtyisiä ja aivan kauniita.

Kuinka sisustaa asuntosi japanilais-skandinaaviseen tyyliin

Japandi Living trendit 2020 sisustus makuuhuoneen ideoita

Japandi on enemmän kuin vain sisustustyyli, Japandi on filosofia. Itse asiassa uusi suuntaus yhdistää skandinaavisen minimalismin japanilaiseen Wabi Sabin eetokseen, joka löytää täydellisyyden epätäydellisyydessä.

Katsotaan yhdessä, kuinka luoda täydellinen Japandi -sisustus.

Avainsanat: yksinkertainen ja minimalistinen 

Japandin elävät trendit 2020 huonekalusohvan sisustusideoita

Väripaletti

Samanlainen kuin skandinaavisen tyylin valkoinen taustaväri, lämmin ja neutraali väripaletti on minkä tahansa japanilaistyylisen sisustuksen tausta. Joten mykistetyt värit ja luonnolliset sävyt, kuten ruskea ja beige, ovat raivoa. Harmaa ja musta ovat myös hyviä luomaan dramaattisempaa tunnelmaa, mutta eivät liioiteltuina.

Neutraalit värit takaavat harmonian ja tasapainon

Japandin elävät trendit 2020 puukalusteiden sisustusideoita

Valkoinen ja kirkas

Japandin elävät trendit 2020 neutraalit värit sisustusideoita

Japandi on täydellinen sekoitus skandinaavisen tyylin kevyestä ja kylmästä värimaailmasta sekä japanilaisen lämpimästä ja luonnollisesta. Löydät myös viileämpiä sävyjä mykistetyistä vaaleanpunaisista, bluesista ja vihreistä, joita lämmittävät maanläheiset yksityiskohdat ja puuelementit. Voit tietysti käyttää väriaksentteja, mutta sinun ei tarvitse liioitella sitä, jotta muotoilun minimalistinen harmonia ei katkea.

Hienot väriaksentit piristävät tunnelmaa

Japandin elävät trendit 2020 betoniseinien sisustusideoita

Minimalismi ja Japandi kulkevat käsi kädessä

Japandin sisätilat ovat yksinkertaisia, toimivia ja tehokkaita. Japandin talot ovat yksinkertaisia ​​ja jokaisella esineellä on oma tarkoituksensa. Ei ole paikkaa röyhkeille ja hyödyttömille koristeille.

Huonekalut on valittu huolella ja ne ovat lausuma ja rohkea lisävaruste itsessään. Niissä on selkeät ja minimalistiset linjat, ja ne asetetaan usein matalalle ja hieman syvemmälle. Tämä sopii täydellisesti japanilaiseen filosofiaan, joka edistää ihmisten ja maan välistä yhteyttä.

Sisustus ja tarvikkeet ovat myös minimalistisia. Nämä ovat enimmäkseen kasveja, lasiesineitä, kirjoja ja käsintehtyjä keramiikkaa. Seinätaide on supistettu muutamaan lausuntokappaleeseen. Suuri abstrakti kehystetty taideteos riittää harmonisesti sisustamaan huoneen.

Yksinkertaisuus ja minimalismi ovat painopiste

Japandin elävät trendit 2020 seinän väri valkoinen sisustusideoita

materiaaleja

Japanilaisen Wabi Sabin etiikka perustuu rakkauteen luonnollisia ja käsintehtyjä materiaaleja kohtaan, jotka voivat myös olla hieman epätäydellisiä.

Valitse huonekalut, jotka on valmistettu yksinkertaisista ja luonnollisista materiaaleista, mutta korkealaatuisia, kuten puuta, jossa on rakeita keskisävyissä. Yhdistä huonekalut luonnon- ja kuvioituihin kankaisiin, kuten pellavaan. Voit myös leikkiä sillä lisäämällä joitain perinteisiä japanilaisia ​​huonekaluja, kuten käsintehtyjä lakattuja “urushi” -taustakuvia, Shibori -kankaita sekä käsintehtyjä keramiikka- ja valaisimia, jotka on valmistettu kuvioidusta paperista.

Huomattava tunne kestävyydestä

Japandin elävät trendit 2020 -valot riippuvalaisimien sisustusideoita

Japandin elävät trendit 2020 ruokailutilakalusteiden sisustusideoita

Huonekasvit

Japandin koristelu perustuu enimmäkseen sisäkasvien käyttöön. Sisä- ja ulkofuusio on yksi tämän tyylin perusta. Kasvien tuominen sisälle on paras tapa saavuttaa tämä.

Vilkkailla aksentteilla on merkittävä rooli Japandissa

Japandin elävät trendit 2020 deatils vihreiden kasvien sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 koriste -esineet ja kodin tarvikkeet sisustusideoita

Koska tässä trendissä on voimakkaita zen -vaikutuksia, huonekasveilla on suuri merkitys, mutta ei niiden määrä, vaan laatu. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse luoda viidakkoa missään olosuhteissa, mutta muutama kasvi (ehkä vain yksi) riittää luomaan zen -tunnelman. Valitse korkeita kasveja, joissa on hoikka ja tyylikäs lehti ja yksinkertainen muoto. Sinun on myös valittava oikea ruukku.

Luo zen -tunnelma kotona!

Kit Haseldenin valokuvaus - www.kithaselden.com

Japandin elävät trendit 2020 huonekasvit sisustusideoita

saldo

Täydellisen tasapainon löytäminen siistin, minimalistisen ja kutsuvan tilan välillä ei ole helppoa. Mutta se on avain täydelliseen japanilaiseen sisustukseen.

Voit yhdistää skandinaavisen ja japanilaisen sisustuksen monella tavalla. Voit yhdistää puupöydät tuoleihin ja sohviin ja lisätä sitten luonnonmateriaaleista, kuten korkista ja puusta, tehtyjä elementtejä. Pidä huonekalut matalalla. Mutta kokeile huonekalujen epäsymmetristä korkeutta katkaistaksesi pohjapiirroksen yksitoikkoisuuden. Aseta puulattia ja käytä seinissä viileämpiä pastellisävyjä, joita voit myös yhdistää neutraaleihin väreihin.

Luonto on rajaton inspiraation lähde 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jokainen harmoninen tunnelma on erittäin kutsuva

Japandin elävät trendit 2020 pastellivärit korostavat sisustusideoita

Tee huoneesta sitten viihtyisämpi lisäämällä kodin lisävarusteita, kuten pellavatyynyt ja pörröiset matot yksivärisenä. Valitse näyttävä seinätaide neutraaleilla sävyillä ja mukava kasvi, joka tuo sen valokeilaan. Joten voit luoda trendikkään japanilaisen sisustuksen hetkessä!

Japandi on tasapainoinen sekoitus skandinaavista kodikkuutta ja japanilaista yksinkertaisuutta 

Japandi -puukalusteiden elävät trendit 2020 -sisustusideoita

Nauti seuraavista japanilaistyylisistä esimerkeistä ja inspiroidu!

Japandi Living trendit 2020 ruokapöydän olohuoneen sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 kirkas tunnelma sisustusideoitaJapandi -kylpyhuonesuunnittelun elävät trendit 2020 -sisustusideoita Japandin ruokailutilojen elävät trendit 2020 -sisustusideoita Japandin neutraalit värit elävät trendit 2020 sisustusideoita Japandi -makuuhuoneen huonekalut elävät trendit 2020 -sisustusideoita Japandi -tyyliset elämäntrendit 2020 sisustusideat huonekalut Japandi -tyylisiä elämän trendejä 2020 sisustusideoita Japandi Living trendit 2020 lattiasohvan sisustusideoitaJapandin elävät trendit 2020 rentoutumiskulman sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 -ruokailutilojen sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 puupöydän sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 puulattia houkuttelee sisustusideoitaJapandin elävät trendit 2020 puuseinän puulattian sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 epäsuoran valaistuksen sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 -sisustusideat suunnittelevat ruokailutilan Japandin elävät trendit 2020 -sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 sisustussuunnittelu kestäviä huonekaluja varten Japandi Living trendit 2020 modernit asuintilat sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 kestävien huonekalujen pukeutuja -sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 kestävän kehityksen sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 luonnolliset aksentit sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 matalan sängyn sisustusideoita Japandi Living trendit 2020 avoimen asuintilan sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 makuuhuoneen sängyn sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 Skandinaaviset japanilaiset sisustusideat Japandin elävät trendit 2020 -seinähyllyn puun sisustusideoita Japandin elävät trendit 2020 kodin tarvikkeet sisustusideoita Japandi Living trendit 2020 olohuoneen sisustusideoita Japandi Living trendit 2020 olohuoneen huonekalujen sisustusideoita Japandin olohuoneen suunnitteluelämän trendit 2020 sisustusideoita Japandi Zen Atmosphere Living Trends 2020 -sisustusideoita