Keittiön kalustus – 10 ideaa rakastua

keittiökalusteet seinän suunnittelu seinän väri ruokasalin huonekalut moderni

10 keittiön sisustusideaa, joista pidät

Puhutaanpa tänään paikasta, jossa juot ensimmäisen kahvisi, syöt aamiaisen, joskus työskentelet, luet ja istut siellä lasillisen punaviiniä, kun ruoka on uunissa.

Mikset tekisi keittiön pöydästä huoneen keskipistettä, joka tuo sinulle niin paljon iloa.

Onko sinulla keittiö, jossa on ruokailutila ja jonka haluat piristää? Riippumatta siitä, sopivatko ne kahdelle vai kymmenelle henkilölle, nämä muotoiluyhdistelmät on luotu herättämään luovaa ajattelua. Katso, inspiroiko jokin näistä esimerkeistä.

1. Idea keittiön sisustamiseen – mosaiikki- ja vasaran riippuvalaisimet

keittiö perustettu seinämaalaus kuvio ruokailutila penkki

Käsityöläinen ja maallinen ilme mosaiikeilla, jotka on valmistettu tässä kuvatuista kuubalaisista kappaleista, painetuista tyynyistä ja vasaroiduista hopeasta tai kuparista valmistetuista riippuvalaisimista. Penkit ovat erittäin mukavia, mutta laattojen peittämä seinä voi lisätä huoneeseen käänteen itsestään.

2. Kulmaikkunan istuimet ja tarrat

perustaa keittiön seinän taustakuva heittää tyynyt puinen penkki ruokailutila

Penkit, joissa on säilytystilaa nurkkaan sijoitettavissa, ovat mukavia ja käytännöllisiä ja voivat tuoda monia ihmisiä yhteen pöydän ääreen. Piristä kulmaa hauskoilla ja helposti kiinnitettävillä ikkunatarroilla ja valitse sävy penkityynyiltäsi.

3. Valopöydät ja valot maapallon muotoisina

Perusta keittiö, jossa on ruokailutila, akryylituolit puinen pöytä

Kulmapöytä kiinnitettiin seinään, jättäen runsaasti tilaa jaloille. Sen läsnäolo huoneessa on hyvin erottuva. Riippuvalaisimen ripustaminen pöydän yläpuolelle herättää huomiota ja takaa lämpimämmän hehkun kuin yksinkertaiset keittiölamput.

4. Erottuva kattokruunu ja kukkivat oksat

Ruokasali keittiö ja ruokailutila perustaa puiset tuolit puinen pöytä

Meillä on täällä suuri kattokruunu, kuten kuuma vaaleanpunainen, ja joitakin korkeita maljakoita, joissa on kukkivia oksia. Tämä luo hienovaraisen eron kahden huoneen välille. Tämä olisi täydellinen avoimeen kotiin.

Viides ovi ravintolatyyliin ja kattokruunu maapallolla

Kalustettu keittiö, ruokailutila, moderni sisustusideoita riippuvalaisin

Miksi et integroi ovea suunnitteluun? Pyörivä ovi ravintola -tyyliin pyörivillä lasilevyillä. Kattokruunut on valmistettu pallomaisista valoista. Ne on toteutettu eri vivahteilla ja heijastavat oven pyöreiden paneelien muotoa.

6. Ruokapöydät ja viileät seinämaalaukset

ruokasali keittiö perustettu ruokapöytä ja tuolit

Haluatko saavuttaa tämän omituisen mutta viehättävän ilmeen täällä? Tuo ruokailutyylinen pöytä kulmapenkille, joka on seinää vasten ja jossa on moderni kuvioitu tapetti.

7. Kahvilapöytä ja näkymättömät tuolit

Asenna keittiö, jossa on ruokailutila, työtaso akryylituolit pyöreä pöytä

Tämä pieni istuinalue todistaa, että jopa hyvin ahtaissa tiloissa ei tarvitse tinkiä tyylistä. Löydä pienimmät ja tyylikkäimmät sohvapöydät ja aseta siistit tuolit niiden ympärille.

Aseta tämä kauniilla hedelmäkulholla aterioiden välillä.

8. Satu -riippuvalaisimet ja ilmeikäs seinämaali

keittiökalusteet seinän suunnittelu seinän väri ruokasalin huonekalut moderni

Tyylikkäät, rennot ja modernit muovituolit luovat dynaamisen kontrastin mystiseen, outoon kattovalaistukseen. Tuolit valittiin valkoiseksi ja lamput estävät keittiön (vaaleanpunaisten kaappiesi kanssa) muuttumasta liian söpöksi alueeksi.

9. Riisipaperilyhdyt ja lasten taideseinä

ruokasali keittiö, ruokailutila, tuolit puinen pöytä

Kevyitä, edullisia riippuvalaisimia on saatavana useissa eri kooissa, ja ne antavat upean hehkun altistuessaan. Seinä, jossa on rennosti levitettyjä lasten maalauksia, ja tavalliset valkoiset seinät ja tuolit auttavat luomaan kutsuvan tilan, joka loistaa luovuudella.

10. Kulmapenkki, istuinsuojat sohville, kattokruunut

ruokasali penkki puulattia nojatuoli ruokapöytä keittiö perustettu

Luo ruokailutila, joka huokuu yksinkertaista eleganssia. Siinä on tyylikäs kulmaistuin, joka on täynnä useita tyynyjä. Kokonaisuutta täydentää nojatuoli ja klassinen kattokruunu.

Etsi tuoli, jolla on oikea profiili, jotta useat niistä mahtuvat samaan pöytään.