Keittiötrendit 2020 – mitä on jäljellä ja mikä on uutta?

Oletko ostamassa uutta keittiötä vai aiotko muuttaa vanhan? Sitten nämä viisi nykyistä keittiökehitystä toimivat varmasti inspiraationa uudelle unelmakeittiöllesi. Mitkä materiaalit ja värit ovat tällä hetkellä kysyttyjä? Mitkä tyylit ja innovaatiot ovat tällä hetkellä trendikkäitä? Vaikka sinun ei pitäisi sokeasti jahdata jokaisen hypetyksen jälkeen, ainakin yksi tai toinen suuntaus antaa hieman inspiraatiota tuoda raikasta ilmaa neljään seinään.

keittiökeskukset moderni keittiötekniikka

Tummat rintamat matissa valloittavat keittiön

Kun valkoisen kiilto oli ehdoton trendi keittiössä vuosia, mattapintaiset värit ovat nyt nousussa. Ennen kaikkea valmistajat ja keittiön omistajat suosivat yhä enemmän mustia ja antrasiittisia keittiön etuosia. Kiiltoa nähdään tällä hetkellä yhä harvemmin. Pinnat sen sijaan näyttävät yhä silkkisemmiltä kaappeilla, kapeilla verhouksilla ja työtasoilla. Tämä saa heidät näyttämään hieman hillityiltä, ​​mutta silti erittäin tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Erittäin käytännöllinen plussa on innovatiiviset sormenjälkiä estävät pinnoitteet, jotka tarjoavat mattapinnoille vankan suojan ja helpottavat keittiön puhdistamista. Puiset elementit ja muut korkealaatuiset kivi- tai betonioptiikan materiaalit tarjoavat harmonisen tasapainon tummempaan värimaailmaan sekä visuaalisesti että haptisesti..

keittiön trendit 2020 antrasiitti rintamalla moderni keittiömuotoilu

Että "Avaruus avaruudessa" Konseptin suosio kasvaa

Asuintilan avoin muotoilu on ollut erittäin suosittua jo pitkään, mutta tänä vuonna erityisesti keittiö tuntee sen. Siitä tulee yhä enemmän jokapäiväisen elämän keskipiste. Suuntaus on yhdistää keittiö saumattomasti muuhun asuintilaan riittävän suurella asuintilalla. Ruokailu- ja oleskelutilat sulautuvat yhdessä kotitoimiston ja lukunurkan kanssa hyvin luonnollisella ja samalla huomaamattomalla tavalla. Keittiökalusteet voidaan sijoittaa avoimeen asuintilaan hyllyinä ja kaappeina. Tämä luo kodikkaan ilmapiirin ja visuaalisen rauhallisuuden. Koska suuntaus niin sanottuun cocooningiin on nyt myös yhä enemmän kysytty keittiöille, monet valmistajat ottavat kodinhoitohuoneet huomioon keittiönsä suunnittelussa.

Nämä ja monet muut käytännölliset keittiöratkaisut voidaan parhaiten toteuttaa yksilöllisesti suunnitellulla keittiöllä. Markkinoiden suuren palveluntarjoajan lisäksi avoimen oleskelu- ja ruokailutilan suunnitteluun on erityisen hyviä vaihtoehtoja Schüllerin keittiöt klo. Ne tarjoavat laajan valikoiman elementtejä ja komponentteja, jotka eivät ole millään tavalla huonompia kuin unelmakeittiön yksilölliset vaatimukset.

keittiön trendit 2020 huone huoneessa

Metrolaatat ovat ajan tasalla

Metrolaatat, joista tuli niin suosittuja keittiökalusteissa muutama vuosi sitten, kokevat parhaillaan paluuta. Pienet suorakulmiot näyttävät aika urbaaneilta, ja ne voidaan yhdistää monien muiden sisustuselementtien kanssa erilaisista elämäntapoista. Kuten 1960 -luvun Lontoon metroasemat, nämä ovat yleensä kevyesti lasitettuja ja valkoisia. Trendikkäille tummille keittiöille metrolaatat ovat täydellinen yhdistelmäkumppani, mikä takaa myös hienovaraisen dynaamisen huoneen.

keittiön trendit 2020 laattapeili metrolaatat

Keittiömme ovat entistä älykkäämpiä

Digitalisaation aikoina myös keittiölaitteistomme verkottuvat yhä enemmän. Voimme esimerkiksi valmistaa aamukahvimme sohvalta tai säätää liesituuletinta. Älykkään kodin kehityksen myötä myös tekniikat ovat yhä älykkäämpiä. Monet keittiöasiantuntijat tarkistavat muutamia asioita autonvalmistajilta tai kehittävät innovatiivisia uusia tuotteita suoraan yhteistyössä optimaalisen ruoanlaittokokemuksen ja erinomaisen nautinnon saavuttamiseksi.

älykkään kodin keittiön keittiötrendit 2020

Moderni maalaistalon tyyli näyttää ajattomalta

Maalaismainen ei missään nimessä ole vanhentunutta ja tylsää. Mutta päinvastoin. Moderni maalaiskeittiö tekee vaikutuksen hienostuneella huonekalusuunnittelullaan ja maalaismaisella kodikkuudellaan. Innovatiiviset oikean tyylin ruoanlaittolaitteet voidaan tietysti myös integroida tähän taitavasti. Lisäksi tyypilliset kasetin etuosat trendikkäissä tummissa ja mattapunaisissa väreissä näyttävät erittäin kodikkailta, eikä tietenkään pitäisi puuttua puusta, messingistä tai kullasta valmistettujen kaappien ja laatikoiden suosituista kuorikahvoista..

moderni maalaistyylinen keittiökehitys 2020

Toivomme, että nämä viisi nykyistä keittiökehitystä ovat antaneet sinulle tarpeeksi inspiraatiota. Kun suunnittelet keittiötäsi, mieti, mitkä asumiseen liittyvät näkökohdat ovat sinulle tärkeimmät. Voit luottaa alan ammattilaisten vuosien kokemukseen Huonekalujen hinta, silloin mikään ei saa olla unelmiesi keittiön tiellä.

 tummanharmaat mattapintaiset keittiötrendit 202

cocooning kodinhoitohuoneen trendit 2020