Koristeellinen takka – romanttinen tunnelma kynttilöiden ja lyhtyjen kanssa

deco takka koivu puu pylväs kynttilät lyhdyt lasi kollaasi

Luo kotona entistä enemmän kodikkuutta koristeellisella takalla

Tulisijoja pidetään sisustuksen viihtyisyyden viimeisenä. Se halkeilee ja haisee polttavalle puulle. Se on lämmin ja mukava. Rakastamme tätä erehtymätöntä vuoristomajan tunnelmaa erityisesti talvella ja erityisesti jouluna, kun ulkona on märkä ja kylmä.

Nykyaikaisissa etanolitakkaissa on myös viehätyksensä. He mainostavat hienostuneella, minimalistisella suunnittelulla ja kirjoittavat itsensä täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen. Mutta entä jos tunnet itsesi koristeelliseksi takkaksi? Koristele takka ja tee siitä romantiikan lähde.

Filigraaninen metallikoriste pylväskynttilöillä

koristeellinen takka polttopuut koivu puu metalliset kynttilänjalat

Tämä tehtävä toimii parhaiten kynttilöiden kanssa. Kyllä, paljon kynttilöitä. Siellä tuskin voi mennä pieleen. Tähän soveltuvat kaikenlaiset kynttilät – teekynttilöistä pylväskynttilöihin pitkiin, tyylikkäisiin kirkon kynttilöihin. Suosittelemme valkoista väriä. Valkoiset kynttilät näyttävät tyylikkäimmiltä ja voidaan yhdistää kaikenlaisiin koriste -esineisiin. Käytä koristeena polttopuuta tai mikä parasta, koivua. Voit porata reikiä puuhun ja sijoittaa niihin teevalot. Aseta puukappaleet pystysuoraan ja käytä niitä alkuperäisinä kynttilänjalkoina, joille asetat pylväskynttilät ja teevalot. Takorauta on myös erittäin hyvä idea. Vanhat metalliset kynttilänjalat tai veistokset, joissa on koristeita, antavat koristeelliselle takalle erityisen aiton kosketuksen.

Kesäinen raikkaus ja pionit

koristelu takka takkakoriste koristeet pilari kynttilät valkoinen

Älä unohda laittaa lyhtyjä. Kynttilälyhdyt löytyvät kaikenlaisista tyyleistä. Riippuen siitä, millaisesta sisustustyylistä pidät, voit koota upeita koristeita sen kanssa. Lopuksi pyöristä kaikki tuoreilla kukilla, merilevyillä tai vihreillä kuusen oksilla ja käpyillä – vuodenajasta riippuen. Käytä tämän päivän mallistoa inspiraationa koristeelliseen takkaasi ja luo kotiisi entistä enemmän mukavuutta ja iloa.

Polttopuut koristetarkoituksiin   koristeellinen takka polttopuiden säilytystilaa

Antiikkinen kynttilänjalka kokoelma takan ääressä koristelu takka mantel kynttilänjalka pilari kynttilät Maalaismainen kivitakka, joka on koristeltu lyhdyt ja pylväskynttilät koristelu takka kynttilät kukat lyhdyt Mestarilliset taivuraudasta valmistetut jännekoristeet koristeellinen takka kynttilänjalka metallia Hienostunut minimalistiseen tyyliin deco takka kynttilänjalka valkoiset kynttilät lohkareet Oikeille puristeille koristeelliset takat kynttilät pylväskynttilät valkoinen Käytä koivupuuta alkuperäisenä kynttilänjalana

koristeellinen takka koivu puu pylväs kynttilät lyhdyt lasi

Tältä takasi voisi näyttää kesällä

koristeellinen takka kynttilät valkoinen romanttinen

Onnistunut palon jäljitelmä

koristeellinen takka massiivipuuta teekynttilöitä

Pyöreät kivet, luonnonpuu ja lyhdyt

koristeellinen takka luonnonpuun puunrungot tee valot

Keskiaikainen jälkimaku olohuoneessa

Koristeelliset takkapilarikynttilät valkoinen metallilyhty

Paljon valoja ja kaarevia metallikoristeita

koristelu takka teekynttilät kynttilät takorauta -kynttiläkoristeet

Metalliliekit ja teelamput

deco takka tee sytyttää metalliliekit

Tyylikäs joulukoristeita lyhtyillä ja kynttilöillä

koristelu takka joulukoristeelliset lyhdyt kynttilät

Koristeellinen takka skandinaaviseen tyyliin

koristeellinen takka valkoinen tiiliseinä koivu puu luonnonpuuta pylväskynttilät

Pitkät lasiset kynttilänjalat näyttävät erityisen tyylikkäiltä

deco takka lieriömäiset kynttilänjalat pylväskynttilät valkoinen