Kotitrendit 2017 – Mitkä ovat viimeisimmät trendit kodintekstiileissä?

Vuoden 2017 asuntotrendit korostuivat jo vuoden ensimmäisillä kotimessuilla – kansainvälisellä Heimtextil Frankfurt -messuilla selvästi. Se järjestettiin 10. – 13. tammikuuta, ja siihen osallistui lähes 3000 näytteilleasettajaa 67 maasta. Suurin osa osallistujista tuli Kiinasta, Intiasta, Pakistanista ja Turkista. Paikalla oli myös suuri joukko kauppavieraita, ja monet muotoilun ja sisustamisen harrastajat saivat mahdollisuuden ihailla tekstiilien uusimpia suuntauksia. Koska tänä vuonna messujen iskulause on myös erittäin jännittävä: Tutkimus!

Kunnianosoitus ihmiskunnan ikuiselle löytöhengelle, joka johtaa uusiin keksintöihin ja löytöihin ja on loputon luovan inspiraation lähde.

Hall 6.0 -teemapuistossa kävijät saivat jo ensimmäisen välähdyksen asumisen ja sisustuksen uusimmista trendeistä. Monet osallistuneet valmistajat esittelivät kodikkaita, kutsuvia sisustuskoostumuksia, joiden piti toimia trendikkäänä alkupalana. Jo tässä vaiheessa tuli selväksi, mitkä messujen neljä pääaihetta ovat: Virtualiteetti. Luonto. Planeetat. Kulttuuri.

Heimtextil Frankfurt 2017 näyttää kodintekstiilien viimeisimmät elävät trendit

heimtextil frankfurt 2017 elävät trendit puuvilla innovatiiviset kankaat hyvinvointi

Innovatiiviset elämäntrendit 2017

Innovaatiot, kestävyys, mukavuus ja rentoutuminen ovat johtavia suuntia, jotka toimivat motivaation lähteenä kansainvälisille tekstiilisuunnittelijoille – tutkimus ja etsintä kaikilla elämänalueilla sekä pohdinta omasta ymmärryksestä itsestään ja omasta kehosta.

Heimtextil Frankfurt 2017 -tapahtumassa tuli yhä selvemmäksi, kuinka fantasia ja virtuaalisuus voivat myös toteutua. Kankaita ja materiaaleja on rikastettu ja kehitetty edelleen uusimman digitaalitekniikan avulla. Valonheijastukset, holografiset tehosteet, värisevät vivahteet eivät ole enää visioita, vaan pysyvä osa uusimpia tekstiilikokoelmia maailmanlaajuisesti. Nuoret tekstiilisuunnittelijat osoittavat huippuluokkaa ja kekseliäisyyttä, kuten ruotsalainen Malin Bobeck mielikuvituksellisilla vesimaailman ja maailmankaikkeuden installaatioillaan – yksinkertaisesti upea!

Täysin uusi trendi Heimtextil Frankfurtissa 2017: LED -lamput tekstiileissä. Pienet valot on liitetty taustakuvaan ja kaikki aiheet tai kuviot näkyvät seinällä napin painalluksella.

Jännittäviä suunnittelukokemuksia Heimtextil Frankfurtin teemapuistossa 2017

heimtextil frankfurt 2017 elävien trendien teemapuisto

Julkkikset ja taiteilijat messuilla

Tietenkään julkkikset eivät myöskään puuttuneet kansainvälisiltä messuilta. Muotisuunnittelija Michael Michalsky esitteli uusimman melko hienovaraisen tekstiilikokoelmansa. Missä eksentrinen Harald Glööckler toisaalta esitteli epätavallisia, teräviä taustakuvaideoitaan lumoavilla kuvioilla ja strassilla.

Mukana oli myös malli ja suunnittelija Eva Padberg, jolla oli oma etiketti – melko varattu ja kodikas, pehmoiset pehmeät kankaat, mykistetyt värit ja leikkisä boho -keinu.

Kaupan kävijät ja muotoilufanaatikot ovat kiinnostuneita uusimmista elävistä suuntauksista

frankfurtin elävät trendit innovaatiot digitaaliset kankaat

Kuten odotettiin, se oli jälleen erittäin jännittävä ja värikäs Heimtextil Frankfurtissa. Juhla aisteille ja unohtumaton kokemus kaltaisillemme todellisille muotoilufanaatikoille.

Odotamme innolla, mitä muita kodin trendejä IMM Cologne ja Salone del Mobile tuovat Milanoon. Tämä mielessä: pysy innoittamana ja päästä itsesi trendikkääksi!

Heimtextil Frankfurt 2017 – ehdoton menestys!

heimtextil frankfurt 2017 elävät trendit kankaat uutta teknologiaa digitaaliseksi

Korkean ammattitaidon ja sitoutumisen ansiosta

heimtextil frankfurt 2017 elävät trendit kankaat trendit tapetointi

Innovatiivisia kankaita ja mullistavia materiaaleja

heimtextil frankfurt 2017 elävät trendit puuvilla digitaaliset kankaat materiaalit

Kokeilua ja huomiota yksityiskohtiin

heimtextil frankfurt 2017 elävät trendit innovatiiviset kankaat

Takaisin luontoon Heimtextil Frankfurtissa 2017

heimtextil frankfurt 2017 elävät trendit luonto kestävät kankaat

Intia ja Pakistan ovat tänä vuonna kaksi tärkeintä osallistujaa

heimtextil frankfurt 2017 elävät trendit puuvillaiset vuodevaatteet Intia

Tietysti yhdessä Kiinan kanssa

heimtextil frankfurt 2017 elävät trendit verhoilukankaat eläinkuvioita

heimtextil frankfurt 2017 elävien trendien kankaat näytteilleasettajat

heimtextil frankfurt 2017 elävät trendit uudet trendit digitaalitekniikat materiaalit kankaat

heimtextil frankfurt 2017 valmistaa digitaalitekniikkaa