Kuinka pääset eroon sotkusta – tilaa autotallissa

tilaus autotallissa säilytystilaa ideoita hyllyjärjestelmiä

Tilaa autotallissa – kuinka autotalli järjestetään oikein

Haluatko päästä eroon autotallin sotkusta? Voit tehdä sen muutamalla yksinkertaisella tallennusratkaisulla. Tänään meillä on sinulle muutamia ideoita, joiden avulla voit vapauttaa enemmän lattiatilaa ja mahtua enemmän asioita.

Asenna kaapit

Nämä eivät sovellu vain keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Autotalli on loistava paikka säilyttää työkaluja, puhdistustarvikkeita ja asioita koko kauden ajan. Ne voidaan piilottaa ja poistaa näkymästä. Voit luoda erilaisia ​​vyöhykkeitä järjestämällä asiat luokan, projektin tai toiminnan mukaan. Joten voitko Tilaa autotallissa ja kaikella on paikkansa. Järjestä usein käytetyt tavarat kaappeihin ja laatikoihin, joihin on helppo päästä käsiksi. Kiinnitä erityistä huomiota puhdistusaineiden, maalien ja moottoriöljyn säilytykseen. Ne on säilytettävä kuivassa paikassa poissa lasten ja eläinten ulottuvilta.

Käytännölliset kaapit ja hyllyjärjestelmät luovat järjestyksen autotallissa

tilaa autotallissa käytännöllisiä kaappeja työkalupyöriä

Vinkkimme:

Taulukot voivat auttaa sinua muistamaan, mihin jätit jotain. Voit myös kirjoittaa päivämäärän sinne. Nämä kaapit, joissa on lauta edessä, ovat erityisen sopivia tähän.

Pidä asiat näkyvissä

tilaus autotallin hyllyjärjestelmissä avoimet seinähyllyt säilyttävät puutarhatarvikkeita

Käytä autotallitilaa oikein ja järjestä kaikki erittäin siististi. Pienet ja avoimet yksiköt ovat ihanteellisia pienten, usein käytettyjen esineiden, kuten urheiluvälineiden ja lasten lelujen, järjestämiseen. Avoimien säiliöiden eri koot auttavat sinua suunnittelemaan autotallisi ja tavarasi tarpeidesi mukaan.

Säästä tilaa ripustettavilla säilytysyksiköillä

pysäköinti pyörä työpaja siisteys autotallissa säilytystilaa ideoita hyllyjärjestelmiä

Jos sinulla ei ole tarpeeksi lattiatilaa, käytä seinien ja ovien aluetta saadaksesi lisää tilaa. Mukautettavat hyllyt tarjota enemmän joustavuutta. Tämä helpottaa tilan järjestämistä perheen tarpeiden mukaan. Hyllyjen viereen on kiinnitetty läpinäkyvät kumiletkut, jotka lisäävät tilaa ja siivoavat lisävarusteita paremmin. Tämä on loistava tapa järjestää lisäkohteita. Tämä pätee erityisesti silloin, kun autotalli on erittäin kostea.

Harkitse tavaroiden ripustamista koukkuihin. Tämä on erityisen sopiva silloin, kun aiotaan tehdä suurempi etäisyys ja tavaroiden on oltava ulottuvilla samanaikaisesti. Koukut sopivat erinomaisesti lisävarusteisiin, joissa on pitkät kahvat ja esineitä, joita käytetään vain tiettyinä aikoina vuodesta.

Luettelo mobiili -avustajista

Rullavaunut, kaapit ja kauhat liikkuvat helposti autotallin läpi. Voit kerätä ruohoa, puutarhatarvikkeita ja roskia oven vierestä. Voit sitten siirtää niitä helposti edestakaisin sisä- ja ulkoprojekteihin.

Säädä kaikki tarpeidesi mukaan

tilaa autotallin hyllyjärjestelmissä avoimet seinähyllyt

Monilla autotalleilla on yhtenäiset tarpeet. Et voi kuitenkaan aina soveltaa samaa suunnitelmaa kaikkiin yhtä hyvin. Yksiköt, jotka tarjoavat avointa ja suljettua säilytystilaa samanaikaisesti, ovat täydellisiä autotallille. Varaa ensiluokkaiset, helposti saatavilla olevat huoneet useimmin käytetyille tavaroille ja säilytä kausiluonteiset ja harvoin käytetyt tavarat korkeilla hyllyillä tai pään yläpuolella.

Miten löydät ideat? Kaikki ne eivät ole toteutettavissa?

tilaa autotallissa varastotilaa varastohuone puutarhavaja