Kulma -amme – tärkeimmät kriteerit oikean valinnan tekemiselle

Pienet asuintilat ovat olleet trendi monien vuosien ajan. Tämä koskee myös tiloja, jotka osoittautuvat sopiviksi. Kulma -amme on osa sitä yhä useammin. Koska se voi antaa sinulle täydellisen kylpylä- ja uintikokemuksen myös rajoitetussa tilassa. Jos sitä ei kuitenkaan valita ja asenneta oikein, se voi huonontaa kylpyhuoneen käyttökokemusta enemmän kuin parantaa sitä. Haluat varmasti positiivisen vaihtoehdon, eikö? Kiinnitä sitten huomiota seuraaviin viiteen perusvalintakriteeriin.

kulma -amme

Valitse kulma -amme tai muu muoto?

Ennen kuin otat kulma -ammeen, sinun on vielä kerran tarkistettava kriittisesti, onko se todella oikea sinulle. Koska tämä ei ole sisustuselementti, joka voidaan vaihtaa halutessaan ja milloin tahansa ilman suuria ponnisteluja. Neliönmuotoiset kylpyhuoneet ovat täydellinen ympäristö kulma -ammeille. Jos haluat integroida yhden näistä huoneista eri muotoon, sen pitäisi mieluiten olla suurempi. Joten kulma -amme voisi auttaa muodostamaan tietyn vyöhykkeen koko pohjapiirrokseen.

olohuone, jossa puulattia ja kulma -amme

Oikeat mitat kulma -ammeellesi

Sinun pitäisi saada Kulma -ammeen mitat Määrittele kahden kriteerin perusteella: Toisaalta kyse on eri ihmisten kehon mitoista. Jokaisen, joka haluaa käyttää sitä, pitäisi mahtua sinne. Lisäksi kylpyhuoneessa tulisi olla riittävästi juoksupintaa, jotta muut tärkeät toiminnot voidaan suorittaa normaalisti. Loppujen lopuksi sinun täytyy tietysti tuntea olosi mukavaksi valmiissa kylpyhuoneessa. Jos kylpyamme rajoittaa liikaa huonetta, sinusta tuntuu hieman kiusatulta siellä. Näin ei tietenkään pitäisi olla. Tämän ja muiden tilojen mitat on parasta piirtää kylpyhuoneen lattialle ennen kulma -ammeen asentamista. Tämä antaa sinulle realistisemman käsityksen siitä, miltä sinusta tuntuu siinä ja pitäisikö sinun pienentää tai suurentaa alun perin annettuja mittoja.

kulma -amme yllä olevasta houkuttelevasta mallista

Tyyliä ja lisäominaisuuksia

Heti kun olet varma, että kulma -amme on oikea ratkaisu sinulle ja vasta kun olet myös määrittänyt tarkat mitat, voit siirtyä tyyli- ja suunnittelukysymyksiin. Materiaalivalinnasta, muodosta ja lisävarusteista riippuen saavutat erilaisia ​​tuloksia. Tavanomaisella valkoisella värillä ja saumattomilla viivoilla kylpyamme näyttää raikkaalta ja modernilta. Se piirtää itsensä myös erilaisiin kylpyhuoneisiin. Mutta se voidaan valmistaa erilaisista luonnonmateriaaleista. Joissakin malleissa löydämme koristeellisia koristeita, kuten antiikkisen näköisiä elementtejä tai jalkoja. Sitten on kyse maaseudun tai teollisuuden tyylistä. Materiaalit ja muodot, jotka antavat kylpyhuoneelle kodikkaan luonteen, ovat olleet erityisen suosittuja useiden vuosien ajan. Mahdollisia kylpyammeen lisävarusteita ovat lisäsuihku. Ne tai muut toiminnalliset laitteet voivat säästää paljon tilaa.

kaareva ja pitkänomainen kylpyamme kulmaan

Tuo kulma -amme kotiin turvallisesti ja mukavasti

Kulma -amme ei ole yksinkertainen tai pieni laite. Toimituksessa voi siis mennä pieleen. Etsi verkkokauppa tai huonekaluliike, josta saat toisaalta hyviä neuvoja ja saat takuun toimitukselle ja ennen kaikkea asennukselle. Näin varmistetaan, ettei näiden kahden yhtä tärkeän asian kanssa tapahdu mitään.

Välimeren kylpyhuone, jossa on kulma -amme

kulma -amme, jossa on upea suihkukaappi