Laadukkaat laskostetut kaihtimet trendikkäissä väreissä lisäävät sisustustyyliä ja mukavuutta

Laskostetut kaihtimet ovat olleet yksi suosituimmista ikkunaverhouksista jo jonkin aikaa. Ne näyttävät erittäin huomaamattomilta ikkunoissa ja ovat samalla käytännöllisiä ja helppohoitoisia. Sen moderni muotoilu, optimaalinen toimivuus ja käyttäjäystävällisyys vahvistavat sen perustellusti yksityisyyden, auringon tai valon suojajärjestelmäksi. Ehkä harkitset myös ikkunoiden varustamista kotona tai toimistossa oikeilla laskostetuilla kaihtimilla? Alla on lisätietoja siitä, mikä on tärkeää laskostettujen kaihtimien hankinnassa ja mitkä ovat niiden suosituimmat trendivärit.

laskostettu valkoinen läpinäkyvä

Laskostetut kaihtimet – modernit monipuoliset ikkunaverhoukset

Sekä käytännölliset että koristeelliset laskostetut kaihtimet ovat ihanteellinen ratkaisu omiin neljään seinään. Oikean löytämiseksi sinun on harkittava muutamia asioita etukäteen ja otettava aikaa. Mieti kunkin huoneen etuja. Minkä tehtävän laskostettujen kaihtimien pitäisi ensinnäkin suorittaa? Onko mahdollista käyttää vain kevyttä yksityisyyssuojaa, jolle puoliläpinäkyvät kankaat riittävät? Tai tarvitsetko luotettavaa suojaa auringolta ja valolta, kuten himmennetyn laskostetun kaihtimen tai tummenevan kankaan? Riippuen tarpeistasi, voit sitten päättää oikean valonläpäisyasteen, joka laskostetuilla kaihtimilla pitäisi olla.

luonnon beige tyylikäs laskostetut kaihtimet

On myös rullaverhoja, jotka tarjoavat lisäsuojaa kylmältä tai kuumuudelta. Tällaisia ​​ovat esimerkiksi ns. Hunajakennoiset laskostetut kaihtimet. Mitä tulee kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen tai pesutupaan, sinun on valittava laskostetuille kaihtimillesi kankaat, jotka soveltuvat kosteisiin tiloihin, kestävät korkeaa lämpöä ja kosteutta ja säilyttävät muotonsa.

turkoosin väriset laskostetut kaihtimet

Tunnettujen valmistajien, kuten Sensuna GmbH: n, tuotteiden kanssa olet kaikissa tapauksissa hyvissä käsissä ostopäätöksesi kanssa. Joten löydät helposti ja turvallisesti oikean Laskostettu kaihdin valitse se Heimtextilien.com -verkkokaupasta. Kokenut asiantuntijatiimi tukee sinua päätöksesi kaikissa vaiheissa puhelimitse, live -chatissa tai sähköpostitse. Löydät myös yksityiskohtaiset mittaus- ja kokoonpano -ohjeet, tuotekuvaukset ja käytännöllisen, interaktiivisen laskostetun kaihtimien kokoonpanon, jonka avulla voit suunnitella ja tilata yksilöllisesti laskostetut kaihtimet verkossa. Voit myös hyödyntää tarjolla olevaa kangasnäytteiden ilmaista toimitusta. Tällä tavalla voit varmistaa etukäteen, kuinka hyvin valittu kangas sopii tunnelmaan.

laskosverhojen savuiset siniset vivahteet

Suositut trendivärit laskostetuille kaihtimillesi

Kun valitset oikean laskostetun kaihtimen, värillä on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi luonnollisesti myös melko tärkeä rooli. Koska väreillä tiedetään olevan todistettu vaikutus mieleen ja ne antavat elävälle ilmapiirille hyvin erityistä kosketusta. Siksi esittelemme sinulle joitain trendikkäitä värejä inspiraation saamiseksi.

Pantone Vuoden väri 2020 – Klassinen sininen

Ei ole turhaa, että tätä ajatonta väriä pidetään tänä vuonna niin erikoisena. Se säteilee optimismia ja luottamusta, herättää aistit ja auttaa sinua pohtimaan tässä ja nyt. Henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen voit valita klassisen siniset ikkunaverhoukset mihin tahansa huoneeseen ja hyötyä täysin tämän värin ominaisuuksista.

laskosverhot pantone klassinen sininen

Kaikki muut siniset sävyt ovat myös muodissa. Esimerkiksi siniset savuiset sävyt sopivat täydellisesti skandinaaviseen elämäntapaan tai virkistävät ja rauhoittavat meren värit (turkoosi, sinivihreä, smaragdinvihreä), jotka luovat tasapainoisen tunnelman.

Valkoiset laskostetut kaihtimet tuovat lisää valoa sisätiloihin

Klassinen ei-väri on selkeyden, puhtauden ja raikkauden vertaansa vailla. Se takaa lisää ilmavuutta huoneessa ja ympäröi meitä vertaansa vailla olevalla keveydellä. Kuumina päivinä nautimme optisesta jäähdytyksestä ja talvella väri heijastaa pienimmänkin valon ja luo iloisen tunnelman.

valkoinen laskostettu olohuone

Kerma, beige ja hiekka

Niille, jotka kaipaavat rennompaa tunnelmaa ja päivittäistä lomailua, suositellaan näitä pehmeitä maanläheisiä sävyjä. Ne antavat meille myös maalaismaisen turvallisuuden tunteen ja erehtymättömän maanläheisen tunteen. Yhdistettynä luonnonmateriaaleihin väritehoste alleviivataan vieläkin enemmän.

kerman hiekka luonnonväriset laskostetut kaihtimet

Koralli ja oranssi – eloisaa elämäniloa ja energiaa

Lämpimissä, elävissä väreissä, kuten Living Coralissa, on paljon voimaa ja ne säteilevät sitä heti voimakkaasti. Niillä on usein hyvin romanttinen vaikutus, koska ne muistuttavat meitä unenomaisista auringonlaskuista meren rannalla. Yhdistettynä valkoiseen tai beigeen näillä voi myös olla jonkin verran maadoitusta ja rauhoittavaa vaikutusta.

kaksinkertainen laskostettu sisustus valkoinen oranssi

Kirkkaat värit – innoittamana eksoottisista merimaailmoista

Jos pidät värikkäämmästä, kirkkaat värit ovat täydellinen ratkaisu laskostetuille kaihtimillesi. Saatavana on myös kirkkaan keltainen, kirkas vaaleanpunainen, virkistävä neonvihreä tai voimakas oranssi, ja voit unelmoida kaukaisista koralliriutoista ja loistavasti hohtavista merieläimistä.

laskostettu kirkkaan keltainen väri

Päätä oikea väri, rakenne ja muotoilu laskostetuille kaihtimillesi ja hyödynnä tämän tyyppisten ikkunaverhojen lukuisia etuja. Kun teet ostopäätöksesi, luota suoliston tunteeseesi ja omaan makuusi sekä kokeneisiin asiantuntijoiden neuvoihin ja korkealaatuisiin valmistajiin, kuten Sensuna GmbH, "Valmistettu Saksassa" tarjota. Mikään ei siis estä täydellisiä laskostettuja kaihtimia.

sinivihreät laskostetut ulkoverhot