Lasten huonekalut – terveelliset opiskeluhuonekalut auttavat kotitehtävissä

lasten huonekalut lasten huonekalut opetuskalusteet

Terveet opiskelukalusteet lastenhuoneessa – vähemmän stressaavia kotitehtäviä

Jopa onnellisimmissa perheissä kotitehtävät ovat yleensä ärtyneitä ja stressaavia. Tähän vaikuttavat yleensä useat tekijät, mutta yksi syy on erittäin helppo korjata: Jos lapsella on hyvin harkittu ja omistettu oppimistila, tämä on paras perusta rennolle oppimiselle.

Vanhempien tulisi siksi perustaa ensimmäinen oma oppimistila lastensahuoneeseen viimeistään koulun alkaessa. Vielä parempi on tehdä tämä hieman aikaisemmin. Tällä tavalla lapsi voi oppia käyttämään uutta työpöytää leikkisästi.

Lasten huonekalut – ergonomiset oppimiskalusteet pienimmille

lastenhuoneen huonekalujen sisustusideoita ergonomiset lasten huonekalut

 Koululainen oppii omalla työpöydällään tekemään tehtävänsä itsenäisesti. Täällä se ei tunne, että sitä tarkkaillaan, ja voi harjoitella itsensä järjestämistä ja omien ongelmanratkaisujen löytämistä ilman muiden häiritsemistä. Tämä lisää itseluottamusta ja samalla halua oppia.

Lisää itseluottamusta lapsissa ja herätä heidän halu oppia

lasten huonekalut lasten huonekalut opetuskalusteet

Valitse ensin tuoli ja sitten työpöytä

Valittaessa opetuskalusteita monet vanhemmat etsivät ensin työpöytää ja lisäävät sen mukana tulevan tuolin. Mutta kuten selittävä elokuva Päiväkoti.

Valikoima tutkimuskalusteita – selittävä elokuva

lastenhuoneen kalusteet lasten huonekalut koulutuskalusteet kotitehtävävideo

Aikakauslehti osoittaa, että on parempi edetä päinvastoin: koska työpöytä voidaan valita ergonomisesti vain, jos lapsi istuu optimaalisesti pystyasennossa. Siksi on järkevämpää valita ensin työtuoli ja vasta toisessa vaiheessa työpöytä.

Tärkein tuolin kriteeri on tukea lapsen tarvetta liikkua. Koska lapset liikkuvat myös paljon intuitiivisesti oppiessaan. Vaikka tätä “jiglingiä” pahennettiin aiemmin, nyt tiedämme, että nämä tiedostamattomasti tehdyt istuimen asennon muutokset ovat itse asiassa erittäin tärkeitä terveelle oppimiselle: toisaalta ne lievittävät lapsen selkää, toisaalta liikkeet lievittävät kouristuksia syntyvät ja tukevat siten keskittymiskykyä.

Perusta oppimistila lastenhuoneeseen

lasten huonekalut lasten huonekalut Sophie -kirjoituspöytä

Hyvissä ergonomisissa työtuoleissa on siksi siirrettävä istuin, jonka korkeuden on tietysti oltava säädettävissä, jotta se voidaan mukauttaa jatkuvasti muuttuvaan lapsen kokoon. Tätä varten se säädetään niin, että lapsi istuu pystyssä molemmilla jaloillaan lattialla. Ripustavat jalat ovat erittäin epämukavia ja erittäin ärsyttäviä oppiessaan! Istuimen syvyyttä tulisi myös säätää, jotta lapsi voi liukua selkänojaan ilman, että istuimen reuna painautuu polvien onteloon. Lopuksi optimaaliseen selkänojaan kuuluu myös joustava selkänoja, joka lepää aina lapsen selkää vasten eri istuma -asennoissa.

Ergonomiset lastentarhakalusteet

lasten huonekalut oppimiskalusteet sivupaneeli

Ergonominen työpöytä kasvaa kanssasi

Tuolin lisäksi työpöytä on tietysti myös harkittava ergonomisesti. Onneksi nyt on tarjolla laaja valikoima korkealaatuisia ergonomisia ja myös houkuttelevia ja edullisia opiskeluhuonekaluja lapsille. Kun tuolin ja pöydän ei välttämättä tarvitse olla peräisin samasta ohjelmasta, on paljon tärkeämpää, että molemmat sopivat ihanteellisesti lapselle!

Oppimiskalusteet lapsille

lasten huonekalut lasten huonekalujen suunnittelu lastenhuone vedenkeitin lernplatz

Ergonomisten lasten työpöytien merkittävin piirre on kallistettava työtaso. Perinteisesti litteät pöytälevyt johtavat taivutettuun asentoon. Tällä selkärangan kaarevuudella yksittäiset nikamarungot rasittuvat voimakkaasti. Erityisesti lapsilla tämä epäterveellinen asento voi aiheuttaa kipua tai jopa vahingoittaa terveyttä. Itse asiassa lastenlääkärit havaitsevat, että selkäongelmien yleisyys koululaisten keskuudessa kasvaa.

Ergonominen työtuoli

lasten huonekalujen ergonomiatallennus Phase Berrin avulla

Koska työpöydän optimaalinen kulma vaihtelee aktiviteetista riippuen, on tärkeää, että kaltevuutta voidaan säätää helposti milloin tahansa: lukemista varten työpöydän tulee olla kallistettuna noin 30 °, kirjoittamisen kannalta kallistettava kohtuullisesti noin 15 ° ° ja laskeudu kokonaan tietokoneen käyttöä varten.

Tee lastenhuoneista moderni ja terveellinen

lastenhuone huonekalujen suunnittelu lastenhuone Kettler desk logo plus

Hyvin suunniteltujen järjestelmien avulla lapsi voi helposti säätää kallistuskulmaa milloin tahansa yhdellä liikkeellä. Turvallisuuteen on myös kiinnitettävä huomiota: Valitettavasti vaaralliset päätelaitteet piilevät edelleen joissakin työasemajärjestelmissä.

Vältä koululaisten selkäongelmia

lasten huonekalut lasten huonekalut Kettler -työpöydän logo plus2

Vaikka kalteva pöytälevy on tärkeä osa rentouttavaa ja terveellistä oppimista, se on valitettavasti edelleen yksi lasten pöydän parhaista toiminnoista, korkeuden säätämisen pitäisi itse asiassa olla osa perusvarustusta. Sama koskee korkeuden säätöä, että sen pitäisi olla yksinkertainen, turvallinen ja portaattomasti säädettävä.

Ergonominen lasten työpöytä, jossa kallistettava työtaso

lasten huonekalut lasten huonekalut Comfort valkoinen harmaa

Muuten: hyviä opiskeluhuonekaluja voidaan jopa suurentaa ja päivittää monilla lisävarusteilla, jotta työpöytä voi silti tehdä tehtävänsä ensimmäisessä omassa “kopissaan” koulun jälkeen! Siksi vanhempien tulisi ehkä valita suunnittelussa yksinkertaisempi taso kuin esikoululainen voisi pitää. Nykyaikaiset huonekalujärjestelmät tarjoavat myös monia vaihtoehtoja uudelleensuunnitteluun korvaamalla yksittäiset osat. Pöytä ei sopeudu vain lapsen kasvavaan vartaloon, vaan myös muuttuvaan makuun!

* Kaikki näytetyt pöydät ovat Kettler -merkkisiä lasten työpöytiä.