Luo lisää tallennustilaa älykkäiden elävien ideoiden avulla

Tarvitset tarpeeksi säilytystilaa asunnossa. Joitakin huoneita pidetään erittäin vaikeina, ja siellä voit harvoin järjestää asianmukaista säilytystilaa. Ei vain siksi, että ne ovat yksinkertaisesti pieniä, vaan myös niiden erityisten tilaolosuhteiden vuoksi. Tämän seurauksena niillä on rajoitetusti tallennustilaa. Suurempien huoneiden kunnollinen siivoaminen voi myös olla vaikeaa. Oikea ratkaisu on saada älykkäät elävät ideat liikkeelle. Siksi seuraavassa kerrotaan, miten voit luoda lisää tallennustilaa luovien asumisideoiden avulla. Kerää ideoita omaan kotiin!

Käytä myös seiniä kaiken säilyttämiseen siellä

tallennustilaa älykkäitä ideoita järjestykseen

Oikea järjestys on itse asiassa tekijä lisää tallennustilaa

Huoneen ulkonäkö voi olla erilainen: iso tai pieni, kapea tai leveä, matala tai korkea katto, viisto katto … Lattiapinta -ala on siis myös erilainen. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tallennustilaa, et voi järjestää tilaa hyvin.

Vähitellen kaaos löytää paikan huoneeseen ja tuloksena on epämukavuus. Paljastamme sinulle yleisen salaisuuden: Oikealla järjestyksellä on valtava rooli riittävän tallennustilan löytämisessä. Siksi suosittelemme, ettet koskaan unohda huoneen siistiä ilmettä! Ota riittävästi aikaa harkitaksesi huolellisesti kyseisen huoneen säilytysvaihtoehtoja. Hanki käytännöllisiä huonekaluja ja tarpeeksi säilytystarvikkeita. Usein älä piilota hyödyllisiä esineitä laatikoiden ja osastojen taakse, vaan mieti tarkkaan, mikä menee parhaiten minne!

Avaimet ja muut pienet tavarat on säilytettävä huolellisesti

säilytystilaa pienille tavaroille seinälle

Ei vain huonekalut tarjoavat säilytystilaa

Tilan hyödyntäminen on avain kauniiseen sisustukseen. Sopivat huonekalut lisäävät säilytystilaa, mutta itse asiassa on olemassa vaara, että huone täytetään huonekaluilla. Siksi on suositeltavaa käyttää sopivia säilytystilaideoita suhteessa vastaavaan huoneeseen.

Seinät tarjoavat riittävästi säilytystilaa

Joskus vain ei ole tarpeeksi tilaa. Mitä sitten teet kaikille jäämille?! Ei paniikkia! Ei ole mitään helpompaa kuin asettaa järjestäjät seinälle ja lisätä tallennustilaa. Voit myös tehdä ainutlaatuisia seinähyllyjä itse. Lasten lelut sopisivat täydellisesti sinne …

Ripusta järjestäjä seinälle ja säästä tilaa

säilytystilaa seinän suunnitteluideoita huoneen järjestykseen

Järjestyksen pitäminen päiväkodissa

säilytystilaa ja kaunista seinän muotoilua samanaikaisesti

Kannellinen säilytyslaatikko kerää paljon

On erittäin luova idea säilyttää esineitä säilytyskorissa ja laatikoissa. Voit sijoittaa ne sinne, missä niitä todella tarvitset! Niiden avulla voit myös suunnitella kokonaisia ​​hyllyseiniä.

Älä anna kaaoksen syntyä asuinalueella!

Säilytysideat järjestävät tilan paremmin säilytyslaatikoilla

Siivoa kotitoimisto

säilytystilaa ideoita säilytyslaatikoilla

Luovia tallennustilaideoita

Aina on jotain, jolle et löydä sopivaa paikkaa. Tässä tapauksessa suosittelemme, että olet luova ja keksit sopivan ratkaisun! Ota inspiraatiota seuraavista säilytysideoista!

Eikö makuuhuoneessa ole kaappia? Kyllä, se on myös hyvä!

säilytystilaa makuuhuoneessa ajatus vaatteiden säilyttämisestä

Ovi voi myös tarjota lisää säilytystilaa

säilytystilaa ideoita ovelle

Erittäin luova idea korujen säilyttämiseen

Säilytystilaa koruille ja käytä kehystä

Sängyn pääty ja kirjahylly samaan aikaan

ideoita kirjojen säilytykseen

Anna keittiössä lisää säilytystilaa

ideoita keittiön säilytystilaa varten

Säilytä korut

Naisilla on usein ongelmia tilan puutteen kanssa korujen suhteen. Seuraava esimerkki osoittaa, että on olemassa muita tapoja tallentaa se kuin perinteinen.

Toimiva ratkaisu koruihin

säilytystilaa seinällä korujen säilyttämistä varten

Avoimet hyllyt tai hyllyjärjestelmä

Hyllyt auttavat aina, kun tilaa ei ole! Nämä sisustuselementit ovat niin eri malleja ja värejä, että löydät aina jokaiseen huoneeseen sopivan! Hyllyjärjestelmät ovat myös erittäin toimivia ja sopivat erinomaisesti paljon säilytykseen.

Luo pieni kirjasto olohuoneeseen

säilytystilaa olohuoneen hyllyjärjestelmässä säästää paljon tilaa

Nykyaikaiset makuuhuoneen kalusteet voivat tarjota paljon säilytystilaa

Toimiva pääty luo säilytystilaa makuuhuoneeseen

Sisusta pieni keittiö toiminnallisesti

ideoita säilytystilaa pieneen keittiöön

Varmista siis, että kotisi on siistimpi, koska se antaa sille mukavan ilmeen ja mahdollistaa myös hyvän olon. Älä ärsytä kaunista tunnelmaa tarpeettomalla kaaoksella. Järkevästi järjestetty huone luo paitsi miellyttävän ilmapiirin myös toimivan asuintilan.

säilytystilaa ideoita minimalistiseen tyyliin

CD- ja DVD -levyjen tallennustilaideoita

säilytystilaa ideoita toimiva seinän suunnittelu

säilytystilaa ideoita toimiva ratkaisu seinäpeilillä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80