Luo makuuhuoneessa erehtymätön tunnelma vastaavan metallisängyn kanssa

Sänky on nukkuvan keidasemme sydän. Tässä tapahtuu joitain elämämme tärkeimmistä prosesseista, kuten nukkuminen, rentoutuminen, yhdessäolo tai toipuminen. Se on paikka, jossa nukahdamme ja heräämme tervehtimään uutta päivää. Toisaalta sängyn ulkonäkö määrittää myös makuuhuoneen sisustustyylin ja on useimmissa tapauksissa katseenvangitsija. Varsinkin kun kyseessä on suunnittelijavuode. Metallisängyt ovat ehdottomasti yksi suosituimmista sängyn malleista. Nämä vaikuttavat erehtymättömällä ulkonäöltään ja antavat huoneelle erityisen viehätyksen. Metallisänky löytyy eri malleista ja sopii käytännöllisesti katsoen kaikkiin sisustustyyleihin. Tämän päivän viestissä kerromme sinulle, mikä on tärkeää ja mitkä ovat tällaisen sängyn tärkeimmät edut.

Romaaninen metallisänky, kaareva takorauta

Metallisänky – ajatonta eleganssia ja ainutlaatuista charmia 

Metallisängyt tai rautasängyt olivat suosittuja jo keskiajalla. Aluksi se oli varattu vain varakkaille aristokraateille ja kansalaisille. Aito ja ennen kaikkea hyvä metallisänky on tehty Käsin taontaprosessi valmistettu ja on useimmissa tapauksissa ainutlaatuinen. Sen kapea, filigraaninen muotoilu ei vaikuta häiritsevältä, mutta sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen ja jättää tarpeeksi tilaa muille kalusteille. Hieman korkeammat pää- ja jalkaosat ovat tyypillisiä metallisängyille. Nämä voidaan suunnitella monella eri tavalla ja ne näyttävät joko klassisesti tyylikkäiltä, ​​romanttisesti leikkisiltä, ​​yksinkertaisilta ja minimalistisilta tai jopa futuristisilta. Todellinen monipuolinen asumisen ja sisustamisen suhteen.

metallinen sänky punainen pylvässänky moderni

Metallisänkyjen monet edut

Ensinnäkin: voidaksesi hyötyä kaikista metallisängyn eduista, sinun tulee luottaa vain hyvään laatuun. Onneksi voit ostaa korkealaatuisia metallisänkyjä verkossa ja näin säästät paljon aikaa ja hermoja. Koska vakaa metallisänky tarjoaa sinulle:

  • Pitkäikäisyys ja vakaus

Verrattuna moniin puu- tai laatikkojousisänkyihin, metallisängyt ovat paljon kestävämpiä. Osasi on joko ruuvattu tai liitetty toisiinsa, ja niitä on helppo käsitellä kuljetuksen tai siirron aikana. Metallista valmistettu sängynrunko on myös optimaalisesti kannettava ja voi olla moitteettomassa kunnossa monta vuotta. Jopa lakattuina versioinaan laadukkaat metallisängyt ovat erittäin kulutusta kestäviä ja naarmuuntumattomia, koska ne on päällystetty uunijauhepinnoitteella.

  • kestävyyttä

Kun on kyse kestävistä ja vakaista tuotteista, kestävyys on myös tärkeää. Koska se on myös pidennetty elinkaari, joka takaa asianmukaisen käytön. Lisäksi kokeneet valmistajat luottavat ympäristöystävällisiin työmenetelmiin ja suojelevat siten myös ympäristöä.

  • Helppo hoito ja optimaalinen hygienia

Toisin kuin puiset ja verhoillut sängyt, metallisänky ei tarvitse huoltoa. Säännöllinen pyyhkiminen kostealla, pehmeällä liinalla riittää useimmissa tapauksissa hyvän hygieniatason ylläpitämiseksi. Ei ole turhaa, että metallisänkyjä pidetään yhtenä parhaista vaihtoehdoista allergikoille, lukuun ottamatta ihmisiä, jotka ovat allergisia metalleille.

metallinen sängynrunko valkoinen

  • Monipuolisuus ja yhteensopivuus

Metallisista design-sängyistä on saatavana paitsi eri tyylejä myös erikokoisia, -pituisia ja mittatilaustyönä valmistettuja tuotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että jos valitset käsintehdyn, vakaan metallisängyn, voit saada metallisen sängynrungon 140×200, 180×200, 90×200, mutta myös mitat, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Toinen plussa on, että hyvät metallisängyt ovat yhteensopivia kaikkien nukkumisjärjestelmien kanssa. Olitpa höyhenlattiat, sälekehykset, laatikkojouset tai vesisängyt, voit valita parhaiten sopivan ja varmistaa optimaalisen nukkumismukavuuden.

Lisävinkki: Mahdolliset haitat voivat johtua huonosta laadusta. Alemmat metalliset sängyt voivat vinkua tai ruostua hyvin nopeasti. Varmista siis ostaessasi, että ruosteenesto on määritetty. Näin on tietysti aina laadukkaiden metallivuoteiden tapauksessa.

yhden hengen vuode metallisänky italialaiseen tyyliin

Oikea metallisänky kaikkiin sisustustyyleihin

Kuten jo mainittiin, metallisilla sängyillä on huomattava monipuolisuus. Niiden ilmava, kevyt ja filigraaninen ulkonäkö varmistaa, että ne vievät vähemmän tilaa, mutta tarjoavat myös lisää säilytystilaa sängynrungon alle. Lisäksi metallisängyt ovat yksinkertaisesti ihanteellisia jokaiseen tyyliin ja makuun. Jos haluat klassisen, valitse sänky, jossa on yksinkertainen musta tai antrasiittiprofiili. Romantikot ja vintage -fanit toisaalta pitävät leikkisemmistä malleista, jotka on koristeltu kaarevilla elementeillä. Myös pylvässänky on suosittu vaihtoehto. Verhoiltu rentoilla kankailla, kuten tyllillä, silkillä tai sifonilla, tällaiset sängyt näyttävät jotain satuista ja aistillisista rakkaustarinoista.

metallivuode katosvuode romanttinen makuuhuone

Tietenkin nuhjuiset tyylikkäät ja maalaistyyliset ystävät saavat myös rahansa metallisängyillä. Varsinkin valkoisena nämä näyttävät erityisen hyvin hoidetuilta ja hieman varautuneemmilta. Ne yhdistyvät täydellisesti näiden sisustustyylien muiden elementtien kanssa, kuten vaaleat tekstiilit, pastellivärit tai söpöt jouset ja koristetyynyt.

Etkö halua saada koristeita ja kukoistuksia makuuhuoneeseen? Ei myöskään ongelmaa. Metallisängyllä voi olla myös moderni ja minimalistinen muotoilu ja pisteytys, selkeät linjat ja tyylikäs yksinkertaisuus.

klassinen metallisänky musta

Johtopäätös:

Vastaavan metallisängyn avulla voit antaa makuuhuoneellesi ainutlaatuisen tunnelman mihin tahansa sisustustyyliin. Valitset pitkäikäisen, vakaan sängyn, joka on sekä kestävä että helppohoitoinen. Erityisesti mittatilaustyönä valmistetusta suunnittelijavuoteesta sinulla on paljon liikkumavaraa ulkonäön, koon ja toimintojen suhteen. Voit luottaa yksinomaan luotettaviin, korkealaatuisiin toimittajiin ja valmistajiin voidaksesi nauttia käsintehdyistä ainutlaatuisista tuotteistasi maksimaalisesti ja pitkään.

     romanttinen makuuhuoneen metallisänky