Luovat kodinkoneet “Sisilia on rakkauteni” Dolce & Gabbana ja X Smeg

Taiteella on yhä tärkeämpi rooli muodissa ja muotoilussa, erityisesti viime vuosina. Jotkut kuuluisat muotimerkit, kuten Luis Vuitton, ovat osallistuneet tähän. Käsilaukut, erilaiset vaatteet ja kengät ovat joitain tavaroita, jotka on maustettu erittäin suosittuilla maalauksilla. Ilmeisesti nautit siitä paljon ja haluat ylittää rajasi. Tätä linjaa seuraa myös suuri kodinkoneiden kokoelma “Sisilia on rakkauteni”, joka on saanut inspiraationsa Sisilian kansanperinnöstä. Se toteutettiin yhteistyössä X Smegin kanssa. Katsotaanpa yhdessä kodinkoneita lähemmin!

Pienet kodinkoneet ovat tältä vuodelta!

vintage sisustus kodinkoneet

Kertakäyttöiset kodinkoneet

Moderni keittiösuunnittelu perustuu usein leveisiin, kiiltäviin pintoihin. Saumaton ulkonäkö haetaan ja sitä pidetään modernina ja trendikkäänä. Tässä yhteydessä kodinkoneilla on usein huoneen aksentti. Dolce & “Sisilia on rakkauteni” -malliston Gabbana -mallit täyttävät tämän roolin erittäin hyvin.

Samalla ne vastaavat monien muotitietoisten ja vaativien asiakkaiden elämäntapaa ja makua. Useat tai yksittäiset esineet voivat korostaa keittiön yksilöllisyyttä ja yleistä modernia sisustusta.

Kaikki haluaisivat valmistaa aamiaisen tällaisella leivänpaahtimella

kodin kodinkoneiden idea

Sisilian kansanperinteen tulkinta

“Sisilia on rakkauteni” -kokoelma koostuu useista ainutlaatuisista kappaleista, jotka kaikki on piirretty käsin. Joten voit saada taiteellisen väitteen tietyllä tavalla. Se aloitti viime vuonna 100 jääkaapilla. Tänä vuonna mallistoa jatkettiin pienemmillä kodinkoneilla, kuten leivänpaahtimilla, mehunpoistimilla, kahvinkeittimillä, vedenkeittimillä, tehosekoittimilla ja sekoittimilla. Maalaus edustaa ainutlaatuista tulkintaa sisilialaisesta kansanperinteestä, ja myös kolmiomaiset aiheet on otettu tästä kontekstista. Perinteisellä paikallisella kielellä niitä kutsutaan crocchiksi. Näiden lisäksi näemme erittäin hienovaraisia ​​ja taidokkaasti sovellettuja kasvimotiiveja ja erilaisia ​​kuvia upeilta Etna -vuorilta. Kaikki nämä motiivit ympäröivät koristeelliset friisit.

Tai haluatko puristaa “tyylikästä” mehua? Dolcen kanssa & Gabbana -laite toimii loistavasti

loistavat mehuja puristavat kodinkoneet

Taitava käyttö keittiössä

Sanoimme jo sen – Dolce -kodinkoneet & Gabbana voi toimia aksentteina sisätiloissa. Mutta ne eivät varmasti ole ainoa sisustus sisustuksessasi. Jotta lopputulos näyttäisi tasokkaalta ja tyylikkäältä, sinun on noudatettava muutamia sääntöjä. Värikkäiden sävyjen ja erityisen Välimeren kuvion tulee vastata muualla sisustussuunnittelussa käytettyjä värejä ja muotoja. Onnistunut strategia olisi käyttää samanlaisia ​​kuvioita sisustuksessa – esimerkiksi rappaus, tekstiili tai seinä. Jos sinulla on muita asusteita ja huonekaluja jokaisessa värissä, haluat Dolce -kodinkoneet & Gabbana hitsaa kaiken yhteen ja yhdistää sen.

Voit yhdistää tällaiset kodinkoneet muihin etnisiin elementteihin

kaunis keittiön kodinkone

Miksi juuri Italia?

Keittiö on modernin ja perinteisen kulinaarisen taiteen ydin. Asia ei todennäköisesti koskaan muutu. Tarvitsemme motivaatiota valmistaa kotiruokaa. Italialainen kulttuuri ja sen keittiö, joka on suosittu ympäri maailmaa, ja erityisesti Sisilian alue upeasti säilyneillä perinteillään, ovat yksinkertaisesti ihanteellisia tässä suhteessa! Varmasti Dolce tekee & Gabbana -kokoelma inspiroi myös muita vastaavia kodinkoneita! Ja kyllä, koska ruoka on niin tärkeää mielellemme ja terveydellemme, sinun ei pitäisi tuntea syyllisyyttä sen valitsemisesta kotiisi!

Kaikki malliston tuotteet ovat käsinmaalattuja

lapset maalaavat kodinkoneita

Tämä tekee teestä todellisen kulinaarisen nautinnon

kodinkoneet teen lämmittämiseen

Tai voit hankkia sellaisen pienelle leipomolle!

kodinkoneet eri väreissä

kodinkoneet mukava pistorasia

Tällaisilla kodinkoneilla osoitat olevasi todellinen tuntija!

kodinkoneet upea aasialainen muotoilu

Vieraasi tulevat aina mielellään takaisin luoksesi

kodinkoneet suuri säilytystilaa

Tällaisista tyylikkäistä kodinkoneista tulee suuria aksentteja sisätiloissa

kodinkoneiden pöytäkalusteiden idea

Sisilian kansanperinne ja perinteet ovat suuri inspiraatio kulinaariseen nautintoon. Löydät itsesi näistä kodinkoneista.

kodinkoneet metalli ja koristeet

Tämä Dolce & Gabbana -laitekokoelma muuttaa minkä tahansa huoneen taideilmapiiriksi

kodinkoneet mediterranner -tyyliin

Keittiön sisustus on täydellinen Dolcen takia & Gabbana -pienlaitteet yhdistävät hedelmien ja vihannesten värit yhteen.

kodinkoneet antoivat luonnon

Lapset ja aikuiset rakastavat vain tällaisia ​​kodinkoneita!

kodinkoneet kiina matka

Kulttuuri ja taide tekevät elämästämme kauniimpaa! Tämä Dolce & Gabbana Set todistaa sen!

kodinkoneet dolce ja gabbana