Moderni, kodikas tai futuristinen? Oikeat asetukset vierashuoneeseen

Vastaanotat säännöllisesti vieraita kaukaa. Yöpymispaikka neljässä seinässäsi on siis aina käytössä, joten mietit, miten sinun pitäisi parhaiten sisustaa vierashuone. Joko olet talon rakentamisen viimeisessä vaiheessa, jotta voit käsitellä sisustusta, kalusteita ja kalusteita, tai tarvitset maisemanvaihdon. Miksi olet kiinnostunut vierashuoneen modernista, kodikkaasta tai futuristisesta sisustuksesta – täältä löydät luovia vinkkejä ja ehdotuksia.

Saat joustavuutta asuintilojen kautta

Kysyt itseltäsi, mitä sinun ei pitäisi puuttua vierashuoneestasi. Sitten sinun pitäisi harkita oleskelutilaa. Tämä tarjoaa paljon joustavuutta ja monipuolisuutta. Jos päätät valita mallin, jossa on nukkumistoiminto, voit käyttää oleskelutilaa viihtyisissä kokouksissa, mutta myös nukkumiseen. Joustavuuden tulisi olla etusijalla etenkin vierashuoneessa, jossa ihmiset eivät asu pysyvästi tai jota ei käytetä yöpymispaikkana. Parhaassa tapauksessa valitse verhoiltu malli. Vaahto- tai aaltojouset tekevät olohuoneesta kodikkaan paikan koko perheelle.

vierashuone iso olohuone

Pehmustettujen huonekalujen puhdistus tekee vanhasta – kuin uudesta!

Jos et päätä ostaa uutta verhoiltua huonekalua, myös käytetyt mallit ovat vaihtoehto. Nämä ovat yleensä hyvässä kunnossa ja niitä voi ostaa pienellä rahalla. Etuna: Säästät rahaa ja pienellä työllä saat lähes uuden verhoillun huonekalun. Jos kannessa näkyy tahroja, likaa tai kulumisen merkkejä, ammattimainen verhoilun puhdistus, sohvan puhdistus tai verhoilun puhdistus voi auttaa. Tällä aloitussivulla Polsterando.de tarjoaa ammattitaitoista tukea sohvien, tuolien, nojatuolien tai oleskelutilojen puhdistamiseen – monipuolinen palvelu verhoilun puhdistamiseen koko maassa. Asiantuntijaryhmä onnistuu poistamaan kannesta pinttyneet tahrat tai epätyypillisen lian pienellä vaivalla. Seuraavassa käytetään ainutlaatuista yhdistelmäruiskutusprosessia, joka poistaa jopa syvälle juurtuneet liat ja bakteerit huonekalusta. Jotta voit odottaa säteilevää asuinaluetta pitkällä aikavälillä, tiimi päättää työnsä nanoteknologiaan perustuvalla kyllästyksellä.

Vierashuoneen pehmustettujen huonekalujen puhdistus

Verhoilun puhdistus antaa allergikoille mahdollisuuden hengittää syvään

Verhoilun puhdistus on erityisen tärkeää, jos huonekalu on joutunut kosketuksiin eläinten karvan kanssa etukäteen. Jos vieraasi ovat allergisia, voit antaa heidän hengittää helposti ammattitaitoisella verhoilupalvelulla. Lopulta eläinten karvat, pölypunkit ja muut allergeenit jäävät kiinni verhoiluun. Sen irrottaminen pölynimurilla tai puhdistusaineella on tavallisesti mahdotonta maallikoille. Verhoilun puhdistus perustuu korkealaatuisten aktiivisten ainesosien käyttöön, jotka eivät sisällä allergioita aiheuttavia kemikaaleja.

Liinavaatteet muuttavat ulkoasua

Liinavaatteet ovat osa jokaista vierasvuodetta tai jokaista oleskelutilaa, jossa on nukkumistoiminto. Loppujen lopuksi vieraiden pitäisi pystyä käpertymään pehmeään peittoon ja lepäämään mukavan tyynyn päälle. Jos haluat antaa huoneelle modernin ilmeen, käytä vaaleita pastellivärejä. Nämä antavat huoneelle nuorekkaan raikkauden. Jos haluat huoneen näyttävän hieman maalaismaisemmalta, valitse luonnolliset värit, kuten ruskea, beige tai vihreä. Nämä värit voidaan yhdistää erittäin hyvin puukalusteisiin. Futuristisia tiloja nappaa metallivärejä kuten hopea, kulta tai pronssi. Löydät verkosta upeita pussilakanoita eri metallisissa väreissä ja kiiltävällä vaikutuksella.

kaunis vuodevaatteet pastelliväri vierashuone

Varmista yksityisyys

Huolimatta siitä, että vieras ei ole omassa kodissaan, hän haluaa yksityisyyttä. Voit tehdä tämän tarjoamalla lukittavan huoneen. Ovi on siis ehdoton. Mutta kalusteet voivat myös lisätä yksityisyyttä. Toisaalta suositellaan rullaverhoja tai verhoja, jotka eivät ainoastaan ​​suojaa auringolta, vaan ennen kaikkea yksityisyyden suojana. Täällä voit käyttää laskostettuja kaihtimia. Kangas voidaan helposti kiinnittää eri muotoisiin ikkunoihin, ja se on erittäin helppo yhdistää monenlaisiin sisustustyyleihin.

Hotellihuone asetti kauniisti aurinkosuojaverhot

Tunnelmallinen sisustus vierashuoneeseen

Koriste -esineet vaikuttavat voimakkaasti huoneen vaikutukseen. Siksi sinun ei pidä unohtaa vierashuoneen sisustusta. Jos haluat antaa onnellisen vaikutelman, laita muutama tuore kukka kukkaan. Huone, jossa on hajuttomia vihreitä kasveja, näyttää hieman jännittävämmältä ja villeämmältä. Pieni palmu tai värikkäät kaktukset antavat huoneelle luonnollisen vaikutelman. Kasvit luovat myös rauhoittavan ilmapiirin.

Kalustetut huoneet muratilla