Pienen huoneiston kalustus: 22 helppoa tapaa tehdä pienistä tiloista isompia

Pieni huone on ollut haaste sisustussuunnittelijoille ja talonomistajille useiden vuosien ajan. “Pienen asunnon kalustamisesta” on tällä välin tullut oma aihe, johon monet omistautuvat erityisellä omistautumisella. Verkkosivuiltamme löydät myös useita artikkeleita, joissa on vinkkejä ja vinkkejä siitä, kuinka sisustaa pieni huone mukavasti ja saada se näyttämään isommalta. Tänään teemme jonkinlaisen yhteenvedon tästä aiheesta, mukaan lukien muutamia lisäideoita, joita emme ole vielä jakaneet.

akryylipöytä perustaa pienen asunnon

Peilit, lasi- ja akryylikalusteet

Peilit ja peilitehosteet ovat edelleen trendi sisustuksessa. Ne sopivat kaikenlaisiin tiloihin. Sen avulla voit paitsi suurentaa pienen huoneen, myös saada sen näyttämään valoisalta. Tällä hetkellä vintage -kehyksillä varustetut peilit ovat erityisen suosittuja. Tämän avulla voit muokata lähes mitä tahansa muotoilua.

Voit myös luoda upeita peilitehosteita kaikentyyppisillä lasikalusteilla. Tästä materiaalista valmistettu sohvapöytä tai ruokapöytä sopisi hyvin pieneen huoneeseen. Voit suurentaa pienen huoneen upeasti käyttämällä akryylikalusteita.

Kalustetaan pienen asunnon monitoimipöytä hyllyllä

Pienen asunnon kalustus: valitse monitoimikalusteet

Toinen tyypillinen trendi pienille asunnoille on monitoimikalusteet. Esimerkiksi ottomaanit, joissa on integroitu säilytystilaa, olisi kirjoitettu ihanasti mihin tahansa muotoiluun.

Taitettavat istuinkalusteet tai -pöydät ovat myös suosittu lisävaruste sisustukseen ja parvekkeelle. Markkinoille tulee yhä vakaampia ja kevyempiä malleja, jotka voidaan helposti siirtää huoneesta toiseen.

pienet asunnot-kalusteet-hyllyt-ikkunan yli

Täytä hankalat kohdat hyllyillä

Niin vähän tilaa ja silti niin paljon hankalia paikkoja, joita ei voida käyttää tehokkaasti? Tämä tilanne on hyvin tiedossa pienissä asunnoissa asuville. Mutta useimmissa tapauksissa voit käyttää vain mielikuvitustasi ja löytää upeita ratkaisuja. Voit esimerkiksi laittaa hyllyt ikkunan ympärille. Samaa periaatetta käyttämällä voit myös käyttää aluetta eri kulmissa ja seinäkiinnikkeissä.

Mallimme osoittavat, että ihmiset haluavat käyttää koko seinän korkeutta.

pannut-roikkuu-pieni-keittiö-kalustus

Pienen asunnon kalustus: Lisää tilaa ripustamalla esineitä

Säilytystilaa tulisi myös käyttää mahdollisimman tehokkaasti pienessä asunnossa. Monet astiat voidaan ripustaa sen sijaan, että ne asetettaisiin päällekkäin. Alla on erilaisia ​​ideoita siitä, miten tämä tehdään parhaiten. Monet voidaan toteuttaa tee-se-itse-projektina.

Lisäksi voit käyttää koukkuja eri paikoissa vaatteiden, laukkujen ja kaikenlaisten tavaroiden ripustamiseen. Tämä jättää paljon enemmän tilaa hyllyille.

harmaa-ruskea-valkoinen-neutraali-väripaletti-pien-asunto-tilat

Valitse yksiväriset väripaletit

Seinän värillä on myös suuri merkitys siitä, tuntuuko huone pieneltä vai isolta. Yksiväriset värit ja erityisesti vaaleat saavat huoneet näyttämään kirkkaammilta ja leveämmiltä.

valkoinen-harmaa-pieni-asunto-kalustus

Neutraalit värit

Seinärakenteen neutraalit värit ovat toinen hyväksi havaittu tapa suurentaa tilaa. Tämä voi myös olla syy siihen, miksi koemme paljon suuremman valikoiman näissä sävyissä jokaisena tulevana vuonna. Vuoden 2017 värit ovat tässä hyvä esimerkki. Vilkkaat ja energiset sävyt toimivat pehmeiden, neutraalien värien perustana. Ne saavat huoneen näyttämään täynnä luonnetta ja yksilöllisyyttä sekä täynnä dynaamisuutta. Samalla ne saavat ilmapiirin näyttämään lempeältä ja rennolta.

lasi-ovet-luvuilla-pieni-winung-kalustus

Käytä lasiovia aina kun mahdollista

Jos mahdollista, asenna lasiovet. Voit esimerkiksi saada kylpyhuoneesi näyttämään paljon leveämmältä kuin jos käyttäisit siellä verhoja.

lattian suunnittelu

Sama lattiamuotoilu kaikissa huoneissa

Kaikkien huoneiden yhtenäinen ulkonäkö vaikuttaa suuresti asunnon yleiseen ulkonäköön. Valitse siis materiaali, joka sopii hyvin kaikkialle, ja käytä sitä kaikissa huoneissa, jos mahdollista.

Tee ikkunat leveämmiksi ripustamalla verhot oikein

Sinun pitäisi ripustaa verhot hyvin ikkunan yläpuolelle. Verhojen tulisi myös olla leveämpiä kuin ikkunanpuitteet. Tämä saa myös koko huoneen näyttämään suuremmalta.

sänky-säilytystilaa-rakentaminen

Hyödynnä sängyn alla oleva tila

Voit nostaa sängyt hieman korkeammalle, mikä avaa lisää säilytystilaa alla. Voit käyttää tätä tehokkaasti eri menetelmillä. Voit kerätä tavarat säilytyslaatikoihin. Voit myös integroida laatikot tai hyllyt sängyn rakenteeseen.

järjestää-lasten-vaatekaappi

Käytä erilaisia ​​koreja ja laatikoita

Katso vain apteekeista, huonekaluliikkeistä, luetteloista ja suurista ostosketjuista upeita säilytyslaatikoita ja -laatikoita. Näitä on laaja valikoima ja ne on tarkoitettu monenlaisille kohteille. Tämän avulla voit nopeasti ja helposti saavuttaa enemmän järjestystä kotona ilman, että sinun tarvitsee laajentaa tallennustilaa.

sopivat verhot-kalusteet-pienet huoneistot

Tee ilman läpinäkymättömiä verhoja ja anna enemmän valoa tulla huoneeseen

On parempi olla ripustamatta läpinäkymättömiä verhoja. Tai voit yhdistää ne muihin kevyistä tekstiileistä valmistettuihin. Tämä toinen ratkaisu sopisi makuuhuoneeseen. Voit siis sulkea paksut verhot yöllä ja nukkua rauhassa, mutta päästää taas runsaasti valoa päivän aikana. Tämä on tärkeää, jotta pienet huoneet näyttävät mukavilta ja valoisilta.

keittiön käytännölliset seinähyllyt

Avaa hyllyt ja huonejako verhojen kautta

Avoimet hyllyt voidaan kiinnittää helposti, nopeasti ja halvalla mihin tahansa. Tämä säästää paljon tilaa pienessä asunnossa. Voi kuitenkin osoittautua ongelmaksi, että kaikki objektit ovat näkyvissä. Se ei ole enää niin hienoa, jos et ole se tyyppi, joka aina haluaa tai voi siivota. Mutta yhdessä verhojen kanssa, jotka peittävät hyllyt haluttaessa, tämä voisi olla täydellinen ratkaisu kotiisi.

Tämä on helppo tapa suojata oma yksityinen tila. Voit myös jakaa sen eri toiminta -alueisiin rajoittamatta sitä.

erittäin käytännöllinen pienen asunnon perustamiseen

Muista muotoilla sisäänkäynti

Joissakin pienissä huoneistoissa ei ole sisäänkäyntiä. Voit luoda vaikutelman sisäänkäynti -alueesta useilla tavoilla. Täällä voit luoda pienen silityskulman tai tallentaa urheiluvälineesi. Sisäänkäyntialueelta ei saa puuttua tilaa kenkiin. Joissakin tapauksissa on myös järkevää käyttää verhoja niiden erottamiseen.

Riippumatta siitä, miten muotoilet sisäänkäyntiäsi, sen olemassaololla on erittäin positiivinen psykologinen vaikutus. Huoneisto tuntuu täysin kalustetulta.

käytännöllinen ruokasali, jossa on kulmapöytä

Toiminnallinen suunnittelu tilaan, jossa valmistat aterioita

Pienimmässäkin asunnossa ruuanlaiton ja aterioiden nauttimisen tilan on oltava erittäin mukava. Tämä on ainoa tapa valmistaa terveellisiä ruokia ja nauttia upeista hetkistä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa. Keittiön työtason tulee olla riittävän leveä, jotta voit valmistaa kaiken nopeasti ja helposti. Useammin käytetyt astiat ja ruokailuvälineet tulee olla helposti käsillä.

Ruokapöydän tulee olla erittäin mukava. Pienessä huoneistossa riittää, jos siellä on tilaa 3-4 henkilölle. Pyöreät ja pienet ruokapöydät, jotka voidaan helposti kiinnittää nurkkaan, ovat hienoja ja ergonomisia ratkaisuja. Voit käyttää tähän baaripöytää. Se turvaa sinulle hieman enemmän tilaa tarvittaessa. Loput ajasta se voisi toimia työtasona tai säilytystilana. Baari ja pieni ruokapöytä ovat erittäin moderneja ja tyylikkäitä. Tässä vaiheessa haluamme muistuttaa teitä jälleen siitä, että läpinäkyvät materiaalit edistävät myös tilan optista laajentumista.

Pienet asuintilat ovat moderneja. Tämä suuntaus voidaan selittää sillä, että elämäntapamme liittyy yhä enemmän matkustamiseen, työpintojen vaihtumiseen ja sille on yleensä ominaista enemmän joustavuutta.

Mutta pienen huoneen on oltava erittäin luova ja taitavasti sisustettu, jotta se tarjoaa meille mukavuutta, jonka tiedämme perheasunnoista ja perinteisistä taloista. Esitetyt keinot edustavat hyvin tätä tarkoitusta palvelevia suuntauksia. Suunnittelijat ovat noudattaneet niitä viime vuosina. Mielestämme ne ovat uraauurtavia pienten huoneistojen kalustamisen aiheen kehittämisessä..

Pienen asunnon kalustus: läpinäkyvyys

akryylituoli tumma istuin perustaa pieni asunto

akryyli sohvapöytä pienen asunnon perustamiseen

akryylipöytä perustaa pienen asunnon läpinäkyvät maljakot

Pukeutujapeiliefekti pienen huoneiston sisustamiseen

pukeutuja peilipinta pienen asunnon sisustamiseen

moderni huoneisto, jossa on läpinäkyvät huonekalut ja sisustus

Peilivaikutteiset huonekalut sisustuksessa

pöytä ja seinäpeilivaikutus

Pienen asunnon kalustus: monikäyttöiset huonekalut

taitettava sänky pienen asunnon rakentamiseksi

kokoontaitettava vuoderakenne

useiden pöytien lohkorakenne

monikäyttöinen sänky loistava rakenne

istuimet kirjahyllyt sivussa

istua lampun kanssa yhdessä

integroitu kirjaistuin sivussa

pöydän rakenne taitettavat huonekalut

pöytätuoli monitoimikalusteet

Optimaalinen tilankäyttö hyllyjen kautta

kylpyhuoneen kätevät hyllyt

kulmahyllyt puu perustaa pieni asunto

minimalistiset puiset hyllyt pienen asunnon rakentamiseksi

käytännöllinen kulmien käyttö mukavien hyllyjen ansiosta

Seinähylly perustaa pienen asunnon

Säästä tallennustilaa ripustamalla se

roikkuu säilytystilaa pienen asunnon rakentamiseksi

huonekalujen helppo säilytys keittiössä

säilytä ruokailuvälineet kätevästi keittiössä

polkupyörä roikkuu pienessä asunnossa

roikkuvat astiat sivussa

keittiöt ripustavat säilytystilaa

roikkuu keittiömausteiden säilytystilaa

kattilat roikkuu keittiökalusteet pieni asunto

Säilytys-kengät-kalustus-pieni-huoneisto

Pussien ripustaminen pienen asunnon sisustamiseen

Sopiva väripaletti pieneen huoneistoon

sininen valkoinen pieni asunto

harmaa valkoinen neutraali värivalikoima koristele pieni asunto

minimalistinen väripaletti neutraalit värit koristavat pienen asunnon

valkoinen-ruskea-pieni-asunto-kalustus

Lasiovet

lasiovet asettavat pieniä ovia

lasiovet pienen asunnon rakentamiseksi

etsii lasiovet puutarhaan

puu- ja lasiovet, jotka sisustavat pieniä asuntoja

Kalusta pieni asunto lasiovilla

liukuovet lasiovet

Järjestäjät ovat nyt paikalla!

kirjan järjestäjä sisustamaan pienen asunnon

järjestää vaatteita sisustaa pieni asunto

Kosmetiikan järjestäjä

organisaatio jääkaapissa

Sopivat verhot pieneen huoneistoon

siniset verhot yksivärinen paletti pienen asunnon perustamiseen

paksut ja selkeät verhot yhdistettynä

kirkkaat ja kevyet verhot

kevyet verhot sisustavat pienen asunnon

Huoneenjakaja verhoilla pienen asunnon rakentamiseksi

vaaleanpunaiset verhot vaaleat verhot

Ideoita pienten huoneistojen sisäänkäynnille

Sisäänkäynti, jossa on peili pienen huoneiston sisustamiseen

pieni asunto sisäänkäynnin alueella