Pieni veranta ja kuinka muutamme sen hyvinvoinnin keidas

Pieni tai tilava, katettu tai avoin – veranta on ja on edelleen monien saksalaisten kaipaama ulkotila. Jotkut eivät kuitenkaan usko, että he voivat luoda mukavan, kodikkaan hyvinvointikeitaan ulkona, koska heillä ei ole tarpeeksi tilaa verannallaan. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa, koska pienetkin verannat muuttuvat muutamalla temppulla ulkotiloiksi. Haluamme antaa sinulle juuri tällaisia ​​vinkkejä tänään, jotta voit viettää paljon miellyttäviä tunteja raittiissa ilmassa perheen ja ystävien kanssa myös loppukesällä ja syksyllä.

Pienestä verannasta voi tehdä myös kodikkaan nurkan ulkona

moderni terassi muotoilu mukavuutta ja raikas ilme

Periaatteessa pieni veranta tuo tiettyjä haasteita talon ja puutarhan omistajille suunnittelussaan.Useimmissa tapauksissa ulkotilaa on vähän ja et tiedä tarkalleen mitä tehdä sen kanssa. Monet ihmiset haluavat kuitenkin tehdä tästä pienestä ulkotilasta niin houkuttelevan, että he voivat käyttää sitä täysimääräisesti.

Kuulutko sinäkin tähän ryhmään tai onko sinulla muita ideoita pienelle ulkoalueelle aivan talosi vieressä? Ehkä sinulla on paljon kukkapenkkejä, mutta vähän tilaa pöydän ja muutaman tuolin sijoittamiseen? Olitpa syy miksi olet kiinnostunut pienen verannan uudistamisesta, olet tullut oikeaan paikkaan! Näytämme sinulle hetkessä, kuinka voit tehdä parhaasi ulkona pienessä tilassa. Älykkäillä suunnitteluideoilla voit käyttää käytettävissä olevaa tilaa älykkäästi. Pysy kanssamme ja inspiroidu!

 Taitavia ideoita pienen verannan suunnitteluun

moderni terassi design rottinkikalusteet ja maalaismainen sivupöytä

Laadi luova suunnittelukonsepti

Ennen kuin aloitat suunnitteluprojektin, sinun on keksittävä tarkka käsitys siitä. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on asettaa prioriteettisi. Miten käytät tätä pientä ulkotilaa ja miten aiot käyttää sitä tulevaisuudessa? Jos esimerkiksi järjestät säännöllisiä ulkojuhlia ystävien ja perheen kanssa, tarvitset runsaasti istumapaikkoja ja kätevän paikan grillille. Mutta jos sinulla on suuri nurmikko, voit tehdä siitä mukavan lasten leikkipaikan. Siellä voit myös suunnitella ihanan rentoutumisalueen aikuisille! Ennen kuin alat tutkia ja lajitella erilaisia ​​suunnitteluideoita pienille verannoille, mieti ulkoalueesi standardeja. Yritä integroida pieni veranta ulkoalueelle. Se voi myös näyttää sisätilan laajennukselta, eli edustaa sisä- ja ulkopuolista yhteyttä. Voit sisällyttää tämän pienen verannan tärkeän tehtävän suunnitteluvaiheeseen.

Veranta edustaa yhteyttä talon ja puutarhan välillä

verannan värikäs tunnelma, jossa on mattoja ja paljon kukkia

Mikään ei voi pilata ulkoasua ja ilmapiiriä pienellä kuistilla, kuten siellä oleva ristiriitainen muotoilu. Pienen ulkoalueen suunnittelun on oltava sopusoinnussa ympäristön kanssa. Siksi sinun on valittava tällainen tyyli, käytettävä sopivia materiaaleja ja muotoja, jotta veranta on visuaalisesti koordinoitu talon ja puutarhamaiseman kanssa. Tämä onnistunut muotoilu edistää intensiivistä ja luonnollista viestintää sisä- ja ulkopuolelta. Jos esimerkiksi keittiön ovi johtaa ulos, pienestä verannasta voi tulla miellyttävin paikka ruokailla ulkona yhdessä.

 Luo perheellesi viihtyisä ruokailutila pienelle verannalle

moderni terassi design viihtyisä oleskelualue riippuvalaisimilla

Kuilua suunniteltaessa ei saa häiritä epätasaisia ​​pintoja

Talon omistajat kohtaavat usein vaikeita tilanteita ja ajattelevat, että mitään kaunista ei voida suunnitella rajoitetulle ja epäsuotuisalle alueelle. Monet ovat todella tekemisissä rinteiden kanssa ja tuntevat itsensä heti lannistuneiksi. Meille on täysin varmaa, että pienelläkin ulkoalueella ympäröivän maiseman puutteet voidaan korjata fiksuilla tempuilla. Epätasaisella pinnalla voit suunnitella useita tasoja etukäteen ja määrittää niille erilaisia ​​toimintoja. Voit saada lisää neliömetriä, istuttaa ne ja tehdä niistä katseenvangitsijoita pienellä verannalla!

Istuta pienet, vapaasti seisovat alueet pienelle kuistille

moderni terassisuunnittelu luo ja koristaa kauniin rentoutumisen keitaan

Tietenkin sinun on vielä suunniteltava tiettyjä kohokohtia pienellä verannalla suunnitteluvaiheessa. Pystysuora seinä voidaan istuttaa kokonaan vehreydellä ja kääntää katse pieneltä pinnalta. Takaat myös paljon tuoreutta myös kuumimpina kesäpäivinä. Yritä myös käyttää annettua rakennetta oikein. Kiipeilykasvien ristikot tai metalliset aksentit herättävät kaikkien huomion ja ovat hyvä keskustelunaihe ulkona.

Pystysuora puutarha on erinomainen idea pienelle kuistille

moderni terassisuunnittelu kaunis pystysuora puutarha

Muita lisävarusteita pienellä verannalla, joita ilman muotoilu näyttää puutteelliselta

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme paljastaa lisää temppuja taitavalle verannan suunnittelulle, jota ilman pienen ulkoalueen ulkoasu vaikuttaisi epätäydelliseltä. Sinun on ennakoitava käytännön säilytystilaa siellä, kun teet alustavan suunnittelun. Esimerkiksi pieni penkki voi tarjota riittävästi säilytystilaa peittoja ja koristetyynyjä varten. Joskus tarvitset sitä lasten lelujen säilyttämiseksi siellä. On sanomattakin selvää, että riippuu täysin siitä, miten käytät tallennustilaa ulkona. Ajan myötä ymmärrät kuitenkin yhä enemmän, että se on käytännöllistä ja tarpeellista.

Penkki, jossa on sisäänrakennettu säilytystilaa, on yksinkertaisesti pakollinen!

moderni terassi, jossa penkki ja säilytystilaa

Vain siksi, että kuistisi on pieni, se ei tarkoita, että se ansaitsee vähän huomiota suunnittelussaan. Etsi sopivia ulkokalusteita, jotka on valmistettu mukavista, säänkestävistä kankaista ja loistavat houkuttelevilla väreillä. Pieni veranta näyttää ulkoilutilalta, jossa kaikki haluavat oleskella hieman pidempään.

 Kaikki pysyisivät täällä pidempään, eikö??

Luo verannalle viihtyisä oleskelualue pienelle alueelle

Olemmeko unohtaneet jotain? Kyllä! Voiko edes olla kaunis veranta ilman tuoksuvia kukkia ja vihreitä kasveja? Nämä täydentävät luonnollisen ilmeen pienellä verannalla ja luovat siellä kodikkaan tunnelman. Ruukkuihin, kylpyammeisiin tai kukkalaatikoihin sijoitetut kasvit muuttavat rajoitetun ulkoalueen todelliseksi paikkaksi rentoutumiseen ja rentoutumiseen. Voit jatkaa kauniiden puutarhan kukkien ja kukkivien kasvien tutkimista verkkosivustollamme. Valitse kukat, joista pidät eniten, ja käytä niitä järjestämään erityinen rentoutumisalueesi vihreään, joka on kodikas ja kutsuva.

Oletko nyt vakuuttunut siitä, että voit todella rentoutua ja levätä pienellä verannalla?

moderni terassisuunnittelu ja runsaasti istutusta tekevät ilmapiiristä iloisen

moderni terassisuunnittelu moderni rentoutumisalue, jossa on kasveja ja riippumatto

veranta pieni rentoutumisalue ja punainen ovi

veranta pieni veranta penkillä

moderni terassi design puukalusteet ja kaunis valaistus

moderni terassisuunnittelu mukavilla huonekaluilla

moderni terassi -istuinalue, jossa on rottinkikalusteet ja heitotyynyt

moderni terassi design tyylikkäät puukalusteet vihreillä istuintyynyillä

moderni terassisuunnittelu kaunis istutus ulkoalueelle

Verannan muotoilu raikkaissa väreissä yhdistää keltaisen ja sinisen

Suunnittele veranta, jossa on keinu ja riippuvalaisimet

Suunnittele kuistisi tyylikkäillä huonekaluilla ja suurilla kasvisäiliöillä

veranta pieni alue, jossa heittotyynyt ja kukat

Luo veranta, jossa on ruokailutila

veranta, jossa on vihreät puiset tuolit ja kukkaruukut

Luo veranta romanttisella ilmapiirillä

veranta istuinalueella ja ilmavilla verhoilla

maalaismainen verantapöytä rottinkikalusteilla

veranta kauniit rottinkikalusteet ja pyöreä matto

veranta valkoiset keinutuolit ja hiljainen puutarhassa