Pienten huoneiden asettaminen – hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja

sisustaminen pieni asunto vinkkejä matto juoksija mustavalkoinen

Järjestä pienet huoneet niin, että tilaa riittää kaikille ja kaikelle

Voit tehdä mitä tahansa jopa 40 neliön asunnosta. Teoriassa voit jopa majoittaa kaikki toiminnalliset huoneet. Tietenkin se on joskus symbolinen, supistettu tai taitettava ratkaisu.

Joskus siellä on valtava sänky, joskus sohva. Monet kappaleet voivat myös “vaeltaa” rullilla ollessaan. Joka tapauksessa. Mutta periaatteessa voit tehdä paljon 40 metristäsi. Tämän päivän artikkelista löydät vinkkimme Pieni Järjestä huoneet.

Pieni ruokapöytä ja valkoinen seinämaali pieneen keittiöön

vinkkejä pienen asunnon sisustamiseen keittiön suunnittelussa

Tyylikäs sänky, jossa on valtavat laatikot, säästää paljon tilaa

Pienen huoneiston sisustusvinkit sängynlaatikot

Useat laatikot ja hyllyt auttavat järjestämään pienen tilan paremmin

sisustaa pienet huoneet pienet lastenhuoneen suunnittelu

Nainen vai mies?

Monitoimisten ratkaisujen avulla et menetä omaa tyyliäsi. Koska haluat tuntea olosi kotoisaksi, eikö niin? Menetelmänä on miesten minimalismi. Puhtaat pinnat ja kaikkien yksityiskohtien piilottaminen ovat siellä sääntö. Yksinkertaiset ja ratkaisevat, ne on joskus helpompi integroida pieneen huoneeseen sisustettaessa. Olisi tyypillisesti maskuliinista esimerkiksi suurentaa tilaa metallipinnoilla ja vivahteilla. Naisille luotetaan mieluummin hienoihin verhoihin, peileihin ja muihin tällaisiin lempeisiin visuaalisiin illuusioihin.

Kyky muuttaa

Varoitus! Taitettavat ja vaihdettavat huonekalut voivat olla eräänlainen mania joillekin ihmisille. Mutta jos teet tästä itsetarkoituksen, olet vaarassa menettää kokonaisuuden yksilöllisyyden kokonaan. Joskus pysyvät asennusratkaisut ovat paljon parempia. Tämä on myös halvempaa. Taitettavien huonekalujen mekanismit ovat melko kalliita.

Toimiva sohva, joka on myös tyylikäs

sisustaminen pieni asunto vinkkejä toimiva sohva

Taitettavan tuolin kiehtova muotoilu

sisustaminen pieni asunto vinkkejä kokoontaitettava tuoli

Taitettava pöytä löytyy IvyDesignista tässä

Taitettava pöytä IvyDesign

Erota huoneet käyttämällä arkkitehtuurin luonnollisia piirteitä

Monissa pienissä huoneistoissa on hankala seinäkokoelma. Tällaiset huoneistot ovat usein niin pieniä, koska arkkitehdit ovat jakaneet rakennuksen huoneet tavanomaisiin huoneistoihin. Mutta jos opit käyttämään sitä omaksi eduksesi, asunnosta voi tulla yksinkertaisesti ihana. Pimeät pienet täplät voidaan muuttaa upeiksi markkinarakoiksi tai tilaksi integroiduille vaatehuoneille.

Lattiasta kattoon ulottuvat hyllyt, ikkunat, huonekalut, tilanjakajat

Mahdollisimman monen elementin tulisi noudattaa lattiasta kattoon -konseptia. Koska arkkitehtuuri saa näyttää kaikkea muuta kuin hauras. Jos haluat erottaa huoneen tai lisätä vaatehuoneen, on parasta harkita lattiasta kattoon ulottuvia ratkaisuja.

Hyödynnä seinähyllyt

Järjestä pienet huoneet, tee lastenhuoneista pieniä ja moderneja

Lattialla tulisi olla mahdollisimman vähän

Lattialla tulisi olla mahdollisimman vähän asioita. Kiinnitä valot ja muut liikkuvat rakenteet seiniin. Joten tunnelma tuntuu paljon viihtyisämmältä ja tilavammalta. Tarvitset tämän voidaksesi hengittää vapaasti. On parasta olla litteä näyttö seinälle.

Tee käytävästä käytännöllinen

Pienen asunnon kalustaminen vinkkejä eteisen luomiseksi

Ei voi olla pimeää

Sinun on sisustettava pieni huone niin, että se ei näytä synkältä. Jos sinulla on luonnollinen valonlähde, sitä ei tarvitse sotkea mihinkään. On parasta yrittää käyttää peilitehosteita integroidaksesi ne paremmin taloon. Lisäksi sinun on otettava sisään sisäänrakennetut valot ja yksinkertaisesti kirkkaat, mieluiten kiiltävät kankaat ja näistä kankaista tehdyt koristeet kaikissa synkkissä nurkissa. Joten voit ajaa synkkän tunnelman pois pienestä paratiisistasi sanan kuvaannollisessa ja todellisessa merkityksessä.

Yhdistä riippuvalaisimet ja upotettavat valot

sisustaminen pienet huoneet pienet keittiön sisustusideat

Pieni kompakti olohuone

Kalusta pienet huoneet olohuone ruokailuhuone avoin suunnitelma

Värimaailma

Pysytäänpä siinäkin lyhyesti. On sävyjä, jotka ovat vaaleampia ja voivat tehdä tilasi näyttämään laajemmalta. Mutta se on suhteellista, koska peilitehosteet ja pastellisävyt voivat myös tehdä kapeasta alueesta tilavamman. Ennen kaikkea on tärkeää yhdistää lattian ja seinien vivahteet. Näiden pitäisi laajentua eikä “sulkea” toisiaan. Yleensä koko asia tulee täydentää “kevyellä” koristeella.

Pienet olohuoneet näyttävät paremmilta vaaleissa sävyissä

koristele pieniä tiloja olohuoneen nahkasohva kuvia

Pienet huonekalut, jotka eivät vie paljon tilaa

sisustaminen pieni asunto vinkkejä taitettava pöytä

Valkoiset keittiökalusteet metallivivahteilla

sisustaa pienet huoneet moderni pieni keittiö

Luo aamiaisrako ikkunan viereen

Kalusta pieni asunto vinkkejä aamiaisen markkinarako