Rei’itetyt levyt vakuuttavat monista mahdollisista käyttötarkoituksista

Kestävät ja kestävät materiaalit ovat vakiinnuttaneet asemansa autojen personoinnissa ja virityksessä, kaupunkikehityksessä ja luovan asuintilan suunnittelussa. Rei’itettyjä levyjä käytetään yhä useammin ja ne ovat vakuuttavia sekä suunnittelun että niiden positiivisten ominaisuuksien suhteen käyttöalueeseen nähden. Pääpaino on teollisessa tyylikkäässä sisustuksessa, kun taas auton viritys keskittyy rei’itettyjen levyjen tuuletusominaisuuksiin.

Erilaiset reiät eri malleille

Kun puhutaan rei’itetystä peltilevystä, ajatellaan ensisijaisesti hopeanväristä peltiä, joka on lävistetty samankokoisilla pyöreillä rei’illä. Aiemmin tätä versiota pidettiin rei’itettyinä levyinä, joita käytettiin useimmiten ja joita oli saatavana useimmilta toimittajilta. Rei’itetyille arkkeille asetetut vaatimukset ovat kuitenkin muuttuneet, ja niiden kanssa on syntynyt lajike, joka jättää runsaasti tilaa omille ideoillesi suunnittelua valittaessa. Rei’itetty metallilevy voidaan suunnitella suurilla ja pienillä syvennyksillä pyöreällä, kulmikkaalla tai yksilöllisesti poikkeavalla tavalla. On myös reikälevyjä, jotka muistuttavat enemmän ristikkoa ja joilla on esimerkiksi tärkeä asema musiikkiteollisuudessa ja huoneympäristössä. Ajoneuvojen virityksessä hopeanväristen rei’itettyjen metallilevyjen lisäksi painotetaan yhä enemmän värillisiä tai mattamustia versioita, koska niillä on erityisen urheilullinen vaikutus ja ne ilmaisevat virittimen yksilöllisyyden. Mutta on myös tärkeää, että materiaalin rei’itys ja paksuus riippuvat käyttöalueesta ja voidaan helposti mukauttaa tarvittavaan vakauteen ja kimmoisuuteen. Ilmanvaihdon tapauksessa reikien tulee olla vaikutuksensa mukaan suurempia, kun taas puhtaasti koristeellisen muotoisen rei’itetyn arkin voi rei’ittää eri tavoin ja myös erittäin filigraanisesti. Pyöreät reiät, neliömäiset tai pitkänomaiset reiät, kuusikulmaiset reiät tai urasillat sekä yksittäisrei’itetyt levyt tarjoavat runsaasti tilaa luovalle ja käytännölliselle suunnittelulle.

rei'itetyt levyt pyöreät aukot ruostumatonta terästä

Rei’itetty arkki tekee vaikutuksen suurella käsittelypotentiaalillaan

Rei’itetty levy on vakaa ja kestävä, mutta silti helppo käsitellä ja kevyt. Tarjouksessa rmig.de Jokaiseen tarpeeseen on malleja ja malleja, jotta sitä voidaan käyttää viritykseen, talojen ja asuntojen laajentamiseen, mutta myös seinien ja seinien äänieristykseen tai viherryttämiseen.

Korroosionkestävien ominaisuuksiensa vuoksi rei’itettyjä levyjä voidaan käyttää paitsi sisällä, myös ulkona. Ne voidaan pintakäsitellä esimerkiksi maalaamalla ja niiden ulkonäkö voidaan mukauttaa yksilöllisesti pinnan tai käyttäjän yksilöllisten toiveiden mukaan. Käsittely on helppoa, koska rei’itetty arkki voidaan leikata ja saada haluttuun muotoon ilman raskaita rakennuskoneita. Suurempien paneelien käsittely ei myöskään ole suuri haaste, varsinkin kun ruuvit työnnetään suoraan olemassa oleviin reikiin eivätkä vaadi lisäporausta. Säänkestävänä, iskunkestävänä ja murtumiskestävänä materiaalina rei’itetyt levyt tarjoavat paljon liikkumavaraa käytössä ja ovat siksi olleet etusijalla autoteollisuudessa, rakennusteollisuudessa tai sisustuksen ja sisustuksen alalla.

rei'itetty levyrakenne julkisivu ruostumaton teräs kestävä

Rei’itetty arkki tekee kaupunkikuvasta modernin, antaa autoille urheilullisen ulkonäön ja luo teollista viehätystä kodeissa tai asuintiloissa. Riippuen valitusta rei’ityksestä vaikutus ja käyttömahdollisuus voivat olla hyvin erilaisia. Jos rei’itetty levy halutaan sovittaa pinnan alle, värillinen muotoilu on mahdollista ilman suuria ponnisteluja. Rei’itetyt levyt ruuvataan, mikä helpottaa purkamista tai muokkaamista, esimerkiksi arkin vaihtamista toiseen rei’itykseen, ja luo vakautta ilman peruuttamatonta pysyvää kiinnitystä.

Rei'itetty ruostumattomasta teräksestä valmistetun käytävän sisustus

rei'itetty arkki valkoinen pyöreä rei'itysportaikko

rei'itetyt levyt sisustuskalusteet sisustus valkoinen portaikko

rei'itetyt levyt vankka ja vakaa huonekalurakenne

rei'itetyt levyt sisustus vakaa