Siivoaminen helppoa: 5 käytännöllistä viime hetken vinkkiä

Siivota kunnolla? Onko sellaista todella olemassa? Hyvin usein tarkoitamme tällä: saada neljä seinäämme näyttämään jälleen siistiltä mahdollisimman nopeasti. Koska varsinkin ennen spontaania vierailua meillä ei ole tarpeeksi aikaa muuttaa kotimme jokapäiväistä kaaosta miellyttävään ja kodikkaaseen ilmapiiriin. Ja vaikka meillä on usein vaikeuksia voittaa sisäinen heikompi itsemme, hyvällä puhdistussuunnitelmalla ja tarvittavalla kurin määrällä voimme varmistaa kestävän järjestyksen kotona ja seurata asioita.

Siivoa kuin ammattilaiset

Tämän alan asiantuntijoiden käytännön puhdistusvinkit auttavat meitä usein tässä. Usein suositellaan esimerkiksi, että jaamme kaiken kauniisti pienempiin vyöhykkeisiin ja yksiköihin ja järjestämme ja puhdistamme ne peräkkäin. Jaon pitäisi tapahtua jopa ajan suhteen. Siivoamalla vain yhden yksikön päivässä tunnet olosi turvallisemmaksi ja jotenkin rauhallisemmaksi, ja toisaalta työ ei aluksi häiritse sinua. Lisäksi sinun on aina yritettävä laittaa jokainen yksittäinen esine myöhemmin takaisin sille varattuun paikkaan. Näin varmistetaan kestävä järjestys ja vastaavasti siivoamiseen kuluu paljon vähemmän aikaa.

Siivous tehty helpoksi

siivota kunnolla käytännön vinkkejä olohuone

Asiantuntijavinkit, kuten pieni palkinto jälkikäteen tai järjestelmällinen poisto, ovat erityisen tehokkaita ja suositeltavia aina siivouksen yhteydessä.. Tässä hyödyllisessä infografiassa Löydät hienoja siivousvinkkejä, jotka auttavat sinua varmasti pitämään asiat siistinä kotona.

Mutta jos kaiken täytyy todella tapahtua hyvin nopeasti, tarvitset ehdottomasti viime hetken vinkkimme nopeaseen siivoamiseen.

Meillä on viisi niistä valmiina tänään. Pysy kanssamme ja selvitä, mitä he ovat!

Siivoa käytävä nopeasti ja kestävästi

Siivoa käytävä puulaatikot, vaatehuone, puulevyt oikein

# 1 Käytävä – kotisi käyntikortti

Ensimmäinen asia, jonka kävijä näkee, on epäilemättä käytävä tai sisäänkäynti yleensä. Siksi sinun on puhdistettava se erityisen hyvin. Vaikka sinulla olisi vain muutama minuutti aikaa tehdä se, voit ainakin ottaa suurimman osan siitä pois ja piilottaa sen – kuten kenkiä ja liikaa vaatteita, jotka riippuvat vaatehuoneen ympärillä. Muista aina: jätä ehdottomasti muutama tyhjä koukku. Joten vierailu tuntuu todella tervetulleelta. Kauniit kudotut korit, säilytyslaatikot, hallikaapit tai jopa tällaiset puulaatikot, kuten yllä olevassa kuvassa, auttavat.

Yritä pitää käytävä yksinkertaisena ja kutsuvana

eteisen siistiminen ideoita säilytyskorit säilytyslaatikko

# 2 “Salainen huone” -strategia

Onnistunut menetelmä nopeaan siivoamiseen on keräyshuone. Sinun pitäisi nimetä yksi huoneistasi “salaiseksi huoneeksi”. Siihen mahtuu kaikki tarpeettomat esineet ja pysy suljettuna niin kauan kuin sinulla on vieraita. Joten kukaan ei voi kävellä sisään ilman lupaa ja pidät rauhalliset ja kotitalouden salaisuutesi kaikki itselläsi.

Tässä yhteydessä on kiinnitettävä erityistä huomiota lattioihin ja hyllyihin. Jos nämä talon paikat ovat siistejä, ne luovat lisää visuaalista tunnetta lisää järjestystä. Jos sinulla ei ole kaappia kotona, työhuone tai makuuhuone on yleensä täydellinen lääke.

Tämän puhdistusstrategian avulla asiat toimivat täydellisesti, vaikka aikaa olisi vain vähän

sotkuiset makuuhuoneen kengät huivi kirjat

# 3 Pois laatikosta

Korit, säkit, puulaatikot, siirtolaatikot – kaikki, mitä sinulla on käsilläsi, auttavat sinua piilottamaan kaikki ympärilläsi olevat esineet kävijän silmistä hetkessä ja sitten sijoittamaan ne “salaiseen kammioon”.

Vaikuttava puinen rintakehä tai pajuhaaroista tai rottinkista kudottu rintakehä voi olla täydellinen ratkaisu. Voit jopa sijoittaa sen sohvapöytäksi olohuoneeseen.

Sama periaate koskee kaikkia muita astioita sekä esimerkiksi astian- ja pesukoneesi. Likaiset astiat, jotka makaavat edelleen keittiössä, katoavat nopeasti astianpesukoneesta … sulje luukku! saattaa loppuun!

Tyylikkäästi muotoillut pyykkikorit luovat järjestystä

kudotut pyykkikorit, jotka on valmistettu pajusta ja valkoisella kankaalla

# 4 Tehtävä: kylpyhuone!

Kylpyhuone ja wc ovat etusijalla viime hetken siivouksessa. Koska vieraasi vierailevat näissä huoneissa todennäköisesti. Tietenkin puhtaus on tärkein rooli. Tähän kannattaa sijoittaa suuri osa energiasta ja ajasta. Älä kuitenkaan tee liikaa kerralla. Pyyhi ensin peili kylpyhuoneessa lasinpuhdistusaineella ja ikkunanpuhdistusliinalla ja siirry sitten pesualtaalle. Tärkeintä on puhdistaa saippua- ja hammastahnajäämät oikein ja käydä hana ja pesuallas itse valitsemallasi kylpyhuoneen puhdistusaineella. Lopuksi sinun on puhdistettava wc -istuin ja kulho molemmilta puolilta sekä sisältä ja ulkoa ja huuhdeltava hyvin. Miellyttävä tuoksu kylpyhuoneessa ei tietenkään voi koskaan satuttaa, mutta pyöristää kaiken miellyttävästi.

Puhdista kylpyhuone huolellisesti

puhdista pesuallas

# 5 Häivyttää vierailusi huomio

Lopuksi on kokeiltu ja todellinen temppu – huomion kääntäminen. Kokemus on osoittanut, että tämä toimii paitsi siivouksen yhteydessä, myös käytännössä kaikilla elämänaloilla. Olet varmaan kokeillut sitä itsekin jossain vaiheessa?

Kukat, kynttilät, suuntaava valo ovat tärkeimmät työkalut, jotka auttavat täydellisesti tässä tehtävässä. Myös vierailusi huomaa tämän ensiksi ja tuntuu lämpimästi kutsutulta ja paljon rennommalta.

Koristele sohvapöytä tai lipasto tuoreilla kukilla ja kynttilöillä

pylväskynttilät lyhdyt huonekasvi pöytäkoristeeksi

Yleinen puhdistusvinkki: “Poissa näkyvistä, poissa mielestä” … vanhat sananlaskut ovat aina oikeassa! Myös tässä tapauksessa, koska se, mitä vieras ei näe, on ehdottomasti hänen käsityksensä ulkopuolella eikä siksi ole ongelma.

Johtopäätös:

Jos haluat todella siivota nopeasti, kekseliäisyys ja improvisointi ovat menestyksen perusta ja lopputulos. Keksi siis itsellesi uusia ideoita ja strategioita erityisten elinolosuhteidesi ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.

Ja älä unohda: hyvä ilmanvaihto on ehdottomasti osa viime hetken siivousta!

Yritä aina keskittyä värien harmoniaan

tuoreiden kukkien pöydän koristelu olohuoneessa

Pienet, raikkaat väriaksentit toimivat aina tervetulleina katseenvangitsijoina

sivupöytä yöpöytä tammipuusta olohuoneessa

Tuoreet kukat sisäänkäynnillä puhuvat lämpimästi

Hydrangeas -jousen oksat käytävällä puisella lipastolla

Neutraaleilla väreillä ja vaalealla puulla sisätiloissa kaikki näyttää jotenkin siistimmältä

olohuoneen kalusteet neutraaleilla väreillä ja vaalealla puulla

Epäsuora valo ja takka tarjoavat vielä enemmän mukavuutta ja häiritsevät huomiota

olohuone ruokailuhuone takka polttopuut

Kaikella pitäisi olla oma erityinen paikkansa

naisten laukku kukkaro kesähattu hyllyssä

Täydellinen järjestys naisten vaatekaapissa

DIY vaatekaappi pukeutuja kirjahylly

Älykäs kenkävarasto

Säilytä kengät taitavasti

Pyyhi pöly televisiosta, älä unohda!

pöly -tv: n pyyhkiminen olohuoneessa