Sisätilojen trendit syksyllä 2017

Ulkona aurinko paistaa voimakkaasti, ja näiden kesälämpötilojen myötä useimmat ihmiset ajattelevat uimista puutarha -altaassa, virkistäviä juomia ja herkullisia välipaloja illalla. Kyllä, mutta syksy tulee parin viikon päästä ja tuo kirkkaita värejä ja viileää säätä. Oletko valmis uuteen kauteen? Tiedätkö, mikä on edelleen ajankohtaista huonesuunnittelussa ja mikä on menossa pois? Jotta voisimme auttaa sinua etukäteen, esittelemme tänään joitain sisätilojen trendejä, jotka ovat varmasti kysyttyjä tänä syksynä ja jotka otetaan hyvin vastaan. Saat lisätietoja siitä, mikä on jo OUT, napsauttamalla tätä. Jos uusimmat trendit muodikkaissa väreissä ja tekstuureissa herättävät kiinnostuksesi, napsauta tätä.

Mikä on edelleen huippuluokkaa syksyllä?

sisustusideoiden trendejä syksyllä makuuhuoneessa, värilliset vuodevaatteet ovat pakollisia

Tänään käsittelemme muita syksyn 2017 sisustustrendejä, jotka ennen kaikkea lisäävät kodin viihtyisyyttä synkkinä päivinä ja herättävät ne elämään. Ja luultavasti tiedät omasta kokemuksestasi, että trendikäs ulkoasu sisällä tai ulkona vaikuttaa positiivisesti mielialaamme syksyisin.

Miten saavutat kaiken tämän? Pidä kiinni siitä ja anna meidän kysyä lisää!

Luo rentouttava teknologiaton pakopaikka

Nykyaikaiset digitaaliset laitteet ovat välttämättömiä jokapäiväisessä elämässä. Niiden avulla tärkeiden tietojen saanti on nopeaa ja helppoa. Ihmisten välinen viestintä matkapuhelimella on suositumpaa kuin koskaan. Mutta ehkä sinusta tuntuu, että joskus vain liikaa modernia tekniikkaa hukuttaa, eikö? Sitten seuraava suuntaus on sinua varten. Syksyn tullen kodikkaat, intiimimmät alueet ovat suosittuja jokaisessa kodissa. Nämä rentouttavat retriitit toimivat teknologiavapaina alueina, joista löydät todellista rentoutumista ja rentoutumista arjen stressistä. Tällaisen huoneen ilman nykyaikaisia ​​teknisiä laitteita pitäisi ilmeisesti olla makuuhuone. Ympäröi makuutilasi katoksilla ja pitsiverhoilla, jotka riippuvat puupalkista, ja sinusta tuntuu kuin olisit seitsemännessä taivaassa. Voit myös luoda mukavan lukukulman, jossa voit viettää tuntikausia kirjojesi lukemisessa. Riippumatto ja viihtyisät peitot täydentävät tämän romanttisen, jopa hieman nostalgisen ilmeen.

 On parempi jättää kaikki elektroniset laitteet pois rentoutumisalueeltasi!

sisustusideoita tulevalle syksylle suositellaan mustiksi ja tummanvihreiksi

Pylvässänky olisi täydellinen omaan henkilökohtaiseen tilaasi

sisustussuunnittelun trendit tulevalle syksylle-pylvässängyssä-makuuhuoneessa

Nostalginen tunnelma modernissa sisustuksessa

Jotenkin olemme tottuneet siihen, että nostalgia ja romantiikka kulkevat usein käsi kädessä. Syksyn 2017 nousevat trendit todistavat tämän tosiasian jälleen. Vuosien ajan makea vuosituhannen vaaleanpunainen oli hallitseva väri sisätiloissa. Nyt se on ohi! Syksyllä 2017 punaiset sävyt ovat nousussa! Ne tuovat vahvan tölkin romanttista vintage -tunnelmaa neljään seinäämme. Vaaleanpunaisesta vintage-astiastoista pehmeisiin koristetyynyihin ja punaisen hienosti muotoiltuihin istutuslajeihin kaikki tämä sävy on huippuluokkaa. Vaaleanpunainen väri on aina hyvin havaittavissa, joten jokainen tämän sävyn sisustuselementti virkistää sisustasi ja tulee helposti todeksi katseenvangitsijaksi. Esitä jopa muutama kukkakuvio samassa värissä, etkä voi mennä pieleen! Mutta päinvastoin! Sisustus näyttää suunnitellulta syksyn 2017 uusimpien trendien mukaan.

Makean vaaleanpunaisen on nyt mentävä, ruusunpunainen tulee kohtaukseen!

vaaleanpunaisen sisustustrendit tulevassa syksyssä

Punaiset sävyt tuovat sisustukseen dynaamisuutta

sisustussuunnittelun trendit-punaiset sävyt-mauste-olohuoneeseen

Yhdistä miedot sävyt

sisustussuunnittelun trendit-mieto seinämaali ja takka-tekevät huoneesta kodikkaan

Koska puhumme tällä hetkellä nostalgiasta ja romantiikasta sisätiloissa, haluamme kiinnittää huomionne toiseen mielenkiintoiseen talon suunnittelun suuntaukseen. 80-luvulla erittäin suosittuja käsin kudottuja peittoja on nyt taas muodissa. Ne sopivat upeasti mihin tahansa makuuhuoneeseen riippumatta siitä, onko se moderni vai perinteinen.

Tuo kodikkuutta sisätiloihin lisävarusteilla

sisustussuunnittelun trendit tulevalle syksyn peitolle-viihtyisämmäksi

Ja vielä yksi lisävinkki: tiedät varmasti, että valkoiset vuodevaatteet näyttävät nyt tylsiltä! Luota mukaviin, värikkäisiin lakanoihin, jotka tarjoavat enemmän lämpöä ja hyvää tunnelmaa makuuhuoneessa!

Mitä sisustuksessa on vielä ensi syksynä?

Terrakottalaatat ovat palanneet! Ja jos kysyt meiltä, ​​he eivät olleet koskaan ulkona! Aseta huoneen lattia klassisilla kiviesineillä lisätäksesi lämpöä ja luonnetta kodin sisustukseen. Kauniisti kuvioidut terrakottalaatat levittävät myös nostalgista ja romanttista tunnelmaa kotiisi!

 Terrakottalaatat ovat ajattomia

sisustusideoita syksyyn-terrakotta-lattialaatat-keittiössä

Nyt ilmoituskatot ovat IN! Suuntaa katseesi ylöspäin ja huomaat pian, että sinulla on paljon vapautta luovuudellesi. Miksi katon pitäisi olla valkoinen? Tämä voisi olla maalattu vahvalla värillä, jopa koristeltu kauniisti kuvioidulla tapetilla. Valotetut palkit eivät ole enää maalaismaisia, ne ovat trendikkäitä talon suunnittelussa. Säilytä menneisyyden romantiikka! Kekseliäisyydelläsi ei ole rajoja katon suunnittelussa!

 Esillä olevat kattopalkit näyttävät paitsi maalaismaiselta, myös trendikkäältä modernissa suunnittelussa

sisustusideoita trendikkäitä ideoita keittiön kattoon syksyksi

Värimallissa on kuitenkin suuria muutoksia – tummat värit ovat nousussa syksystä! Mattamustat kylpyhuoneen valaisimet ovat nyt trendikkäitä, tyylikkäät, samanväriset keittiökoneet ovat ehdoton hitti modernissa keittiössä kesän jälkeen!

Keittiökoneet, lamput ja muut mattamustat huonetarvikkeet ovat IN!

sisustusideoita-trendejä tulevalle syksyn mustalle-tarvikkeelle-kylpyhuoneessa

Ulkokautta pidennetään mahdollisuuksien mukaan

Syksyllä sää on edelleen haalea monessa paikassa ja ihmiset haluavat pysyä ulkona pidempään. Etsit uusia tapoja tehdä se juuri ennen kuin tulee todella kylmä. Verannasta, patiosta tai puutarhan istuinalueesta tulee yhä mukavampaa ja kodikkaampaa. Käytettävissä olevan budjetin ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan voit suunnitella ulkoalueesi, jossa on takka tai ulkolämmitin, jotta voit nauttia enemmän lämmöstä ulkona myös synkkinä päivinä. Kuten näette, kodikas asuintila siirretään yhä useammin ulos. Tämä uusi trendi hämärtää helposti rajat sisä- ja ulkotiloissa. Luonto on muuttanut sisätiloihin jo vuosia, mutta syksyllä päinvastainen suuntaus on erittäin voimakas – asuintila siirretään ehdottomasti ulos. Yritetään nauttia kesäkaudesta, hyvästä säästä ja puhtaasta ilmasta mahdollisimman pitkään.

 Aseta viihtyisä ulkoterassi ja nauti syksyn auringosta!

sisustusideoita-suuntauksia syksyyn luomaan-viihtyisät-asuinalueet-ulkopuolella

Hyvin kehittynyt trendi tulevana syksynä: asuintilaa siirretään ulos!

tulevan syksyn suuntauksia ulkoiluun

Syksy on myös parasta aikaa hoitaa puutarha- ja huonekasveja. Viileällä säällä tuo ruukkukasvit takaisin taloon, jossa ne nukkuvat hyvin. Päivitä sisustus ja suunnittele se sopusoinnussa lämpimien syksyn värien kanssa. Oranssi, auringonkeltainen, punainen ja suklaanruskea ovat syksyllä suosittuja. Tummanvihreä juhlii myös suurta paluutaan! Nämä värit tekevät asuintilastasi paljon viihtyisämmän, hiljaisemman ja kutsuvamman. Voitko pyytää jotain parempaa??

 Ennen ensimmäistä pakkasta sinun on tuotava ruukkukasvit sisätiloihin!

trendit ulkona viihtyisään syksyyn

 Tyypilliset syksyn värit – oranssi, punainen, suklaanruskea ja tummanvihreä vallitsevat sisällä ja ulkona!

sisustusideoita syksyyn-tummanvihreät seinät ja värilliset kuviot

Sisusta koti uusimpien sisustustrendien mukaan ja tervetuloa pian syksyyn!

 Kehittyvät trendit sisätiloissa, jotka lumoavat!

sisustusideoita mustana tulevaa syksyä varten

sisustustrendit-syksyllä-tummanvihreä-viehättää näkymän

sisustussuunnittelun trendit syksyn katosvuoteelle-virkistää tunnelmaa