Sisustusideoita – tyyli tekee eron – sekoita antiikki ja moderni

Ei ole väliä miltä huoneisto näyttää, kuinka suuri se on, kuinka monta kulmaa ja rinteitä sillä on. Vain oikeilla ja tyylikkäillä kalusteilla jokainen huone voi todella tulla omakseen. Ei ole tärkeää, että valitset ja asetat huonekalun sävyn sävyyn. Yksilöllinen maku ja oma tyyli ratkaisevat. Poikkeuksellisen muotoilun tarjoaminen omalla kosketuksellasi on ainutlaatuista ja täysin erillään jatkuvasti muuttuvista muodin trendeistä.

sisustusideat yhdistävät senkin tyylit

sisustusideoita art deco -sivupöydissä yhdistyvät antiikki ja moderni

Oma maku päättää, mikä on tyylikästä

Se, mikä on trendikästä, ei ole aina tyylikästä. Tällä on tärkeä rooli etenkin huonekaluissa. Usein juuri huonekalut ovat tyylikkäitä, jotka eivät ole menettäneet viehätystään ja jäljittelemätöntä karismaa edes vuosikymmenten jälkeen. Huonekalut, jotka ovat ehdottoman ajattomia ja juuri siksi niillä on suuri kysyjien keskuudessa. Huonekalujen hankkiminen alennushinnasta on ehdoton keino hienojen huonekalujen ystäville. He haluavat olla metsästäjiä kirpputoreilla, antiikkimarkkinoilla tai etsiä asiantuntijoita, jotka tarjoavat esimerkiksi vanhoja ja antiikkikalusteita. Koska huone on kuinka paljas tahansa, yksi kauniiseen paikkaan sijoitettu huonekalu voi lumota koko huoneen viehätyksellään.

sisustusideoita antiikkihuonekalut sisustussivu

Yksikin huonekalu voi lumota

A kaunis, vanha antiikki voi esimerkiksi olla olohuoneen kohokohta. Siirrä huonekalu paljaalle seinälle, varusta se moderneilla kuvakehyksillä tai yksinkertaisesti aseta kaunis kukkakimppu vanhaan maljakkoon. Ja senkki tekee tästä yksinkertaisesta huoneen kulmasta tyylikkään katseenvangitsijan jokaiselle vieraalle. Jos yhdistät nämä huonekalut muihin antiikkiesineisiin, jopa huone, joka näyttää paljaalta ja paljaalta, voi säteillä lämpöä ja tunnelmaa.

sisustusideoita eläviä ideoita antiikki moderni yhdistelmälauta

Se on kaikki sekoituksessa

On erityisen suosittua sekoittaa huonekalut keskenään samassa huoneessa. Tämä tarkoittaa, että hyvin eri tyylejä eri aikakausilta voidaan yhdistää hyvin yhteen. Sinun ei siis tarvitse välttämättä pysyä yhdessä tyylissä ja pysyä aina uskollisena sille. Otetaan esimerkiksi vanha ja antiikkinen tuoli Chippendale -ajalta. Se on massiivinen, siinä on tutut, hieman soikeat tuolin jalat, runsaasti leikatut käsinojat ja se on yleensä peitetty kuvakudoksella.

sisustusideoita antiikkikalusteiden tuoli art deco

Kankaan kuvio on yleensä kukkia ja koristeita, jotka pidettiin vaalean limen vihreänä. Jos kangas on edelleen hyvä ja tuskin kulunut, sitä ei saa verhoilla uudelleen missään olosuhteissa. Tämä kansi on alkuperäinen kansi ja kuvaa jälleen kerran huonekalujen arvokkuutta. Jos esimerkiksi kansi on pahasti vaurioitunut, voit yksinkertaisesti peittää antiikkisen tuolin uusimmalla kangaspäällysteellä. Jos olet sisustanut koko huoneiston hyvin modernilla tavalla, sohvan tai tyynyjen perusväri on suunnilleen tummanvihreä, tuolin tummanvihreä päällinen olisi täydellinen.

Jos jauhat nyt Pohjamaalaus puuelementit Maalaa tuolin kevyesti ja maalaa sen kevyellä lasilla, tämä tuoli on taatusti huoneen kohokohta eikä sitä voi korvata sillä. Se on ainutlaatuinen ja myös säteilee sitä. Jos laitat tuolille erivärisen tyynyn, asetat automaattisesti hyvin erityisiä aksentteja, jotka myös kiinnittävät kaikki katseet tähän, mutta hyvin erityiseen tuoliin.