Suunnittele lastenhuoneita – ideoita kellariin

 kellari leikkihuone lastenhuone suunnittelu leluja

Suunnittele lastenhuoneita – sisustusideoita kellarissa

Etkö halua hauskaa ja värikästä kelloa Suunnittele lasten huoneet? Jos näin on, meillä on sinulle hienoja ideoita tänään!

Ne ovat myös varsin käytännöllisiä ja hyödyllisiä.

Kun olimme lapsia, se oli erilaista.

Tuskin odotit tilaisuutta juosta ulos talosta. Tämä koski myös talvea. Silloin laitoit jotain nopeasti päälle ja lähdit ulos. Vanhempien oli etsittävä lapset myöhemmin samana iltana, ja heidän oli vaikea saada heidät takaisin kotiin.

Ajat ovat muuttuneet täysin. Lapset haluavat viettää enemmän aikaa sisätiloissa. Talon tunnelmaa on mukautettava vastaavasti. Monet vanhemmat haluavat tyydyttää tarpeensa suurella liikkumavaralla.

Oletko yksi heistä? Etkö halua katsoa alla olevia loistavia laiteideoita??

Luo leikkipaikka sisälle

lastenhuoneen suunnittelu kellari värikäs matto

Itse asiassa harvalla meistä on paljon tilaa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa, kellarin suunnittelu voi osoittautua erinomaiseksi ratkaisuksi. Useimmissa tapauksissa on tarpeeksi tilaa luoda tiloja vanhemmille, jotta he voivat nauttia tästä alueesta ja pienistä.

Seuraavat asiat on otettava huomioon, kun kellari muutetaan leikkihuoneeksi!

  1. Listaa tärkeimmät keskeiset kohdat

Kun muunnetaan huone toimivaksi pinnaksi, kyse ei ole vain esteettisyydestä. Ennen kuin asennat kaiken, sinun on tarkistettava, pystytkö majoittamaan kaikki tarvittavat tilat tähän huoneeseen ja samalla varmistamaan tilaa aikuisille ja heidän toiminnalleen.

Useimmat kellarikerrokset vaativat riittävän eristyksen ja poistumisikkunan. Tämä voi toimia hätäuloskäynninä. Varmista, ettei vesiputkessa ole vikaa. Katon on myös oltava valmis ennen leikkialueen luomista.

Geometrinen matto

lastenhuone design kellari värikäs matto pöytä

  1. Leikkihuoneet lapsille ja aikuisille

Kuntosali ja leikkihuone

lastenhuoneet suunnittelevat kellarin istuinalueen

Yksi syy siihen, että pidämme niin tärkeänä lasten ja aikuisten tilojen suunnittelua, on se, että ne ovat erittäin käytännöllisiä. Huomaa, että useimmat lapset haluavat viettää mahdollisimman paljon aikaa vanhempiensa kanssa. On käytännössä mahdotonta pitää häntä alas kellarissa, jos olet koko ajan keittiössä.

Siitä tulee vielä vaikeampaa, kun käytävät ovat hyvin kapeita. On kuitenkin hyvä pitää häntä silmällä.

Miksi et suunnittele viihdettä tai jopa pesutupaa lasten alueen viereen?

Yksi parhaista ideoista, joita me Freshideenillä olemme kohdanneet, on kuntosalin ja leikkihuoneen yhdistelmä. Näin sinulla on aina mahdollisuus liikkua ja saada kuntoa, kun hoidat lapsia.

Mieti muita yhdistelmiä, jotka sopivat sinulle paremmin! On tärkeää, että eri alueet erotetaan selvästi toisistaan. Voit saavuttaa tämän mattojen, verhojen tai, miksi ei, lasiovien kautta?

Hyvää aikaa lasten kanssa

lastenhuoneen suunnittelu kellari leikkihuone lelut

  1. Aseta suuri sisäänkäynti

Me ihmiset olemme aina olleet pakkomielle ajatuksesta luoda suuria sisäänkäyntejä. Henkilökohtaisesti en tiedä tarkkaa selitystä miksi näin on. Olipa kyseessä kuninkaalliset häät tai suuri urheilutapahtuma, integroimme myös ylisuuret sisäänkäynnit huolelliseen suunnitteluun.

Kellari tarjoaa täydelliset olosuhteet tehdä koko asiasta hauskempaa ja houkuttelevampaa. Jopa aikuisilla on hauskaa tehdä se!

Portaat liukumäellä

lastenhuone suunnittelu kellari portaat dia vihreä matto

  1. Mattojen asettaminen ja seinien koristelu

Lapset törmäävät uskomattomiin asioihin. Heti kun uskallat ajatella, että olet peittänyt kaikki marginaalit, he löytävät uuden. Tämä pätee erityisesti poikiin. Matot ovat varmasti suosituin ratkaisu leikkialueille. Harkitse kuitenkin mattolaattoja, koska ne on helpompi poistaa ja puhdistaa.

Seinillä kannattaa harkita erityisesti värikkäitä ja leikkisiä taustakuvia, kuten tässä kuvassa. Nämä ovat paljon halvempia ja yksinkertaisempia kuin esimerkiksi seinämaalaukset.

Ideoita seinien koristeluun

kellari leikkihuone lastenhuoneen suunnittelu seinän suunnittelu

  1. Kattavia aiheita tai yksinkertaisia ​​tuloksia

Yksi asia, joka sinun on määritettävä ennen tilan suunnittelua, on tilan pääteema. On niin monia ajankohtaisia ​​aiheita, jotka ovat peräisin suosituimmista saduista ja animaatioista. Huoneet, jotka ovat yhdenmukaisen teeman alaisia, näyttävät erittäin jännittäviltä ja mielenkiintoisilta.

Ainoa, mutta merkittävä haittapuoli on, että ne sallivat vähän joustavuutta, jos haluat siirtyä toiseen aiheeseen vuoden tai kahden kuluttua.

urheilukenttä

kellari pelihuone urheilu seinän koristelu

Metsässä

kellari leikkihuone lastenhuoneen suunnittelu riippuva tuoli

Ellet halua sijoittaa laajaa energiaa, aikaa ja rahaa vuosittain, suosittelemme välttämään erittäin erityisiä aiheita. Ne näyttävät hyviltä aikakauslehdissä, mutta he eivät halua myydä koristeita?

Huolellisten aiheiden neutraalien seinien sijaan harkitse tapettia ja maalauksia taululle. Useimmiten tämä on enemmän kuin tarpeeksi.

Tällaisten ratkaisujen avulla voit sisustaa huoneen uudelleen, kun lapset ovat poissa tietystä vaiheesta.

Koristeelliset aksentit oranssina

leikkihuone lastenhuone suunnittelu oranssi aksentti

Penkit, joissa säilytystilaa

leikkihuone lastenhuone suunnittelu musta hyllyt penkki

  1. Laajenna säilytysaluetta

Lasten leikkihuoneessa ei koskaan voi olla tarpeeksi tilaa. Kellarissa olevat leikkihuoneet tarkoittavat automaattisesti, että lelut jaetaan koko taloon. Paljon sopivampia kuin staattiset hyllyt ovat koristeelliset tai koristellut pesukorit. Harkitse myös penkkejä, joissa on piilotettu säilytystilaa ja sisäänrakennetut hyllyt.

Tämä on paras tapa hyödyntää pystysuoraa tilaa.

Näin säästät tilaa ja osallistut trendikkäisiin ratkaisuihin.

Musta liitutaulu askareisiin

kellari lastenhuoneen suunnittelu puukalusteet musta lauta

Seinähyllyt korilaatikoilla

lastenhuoneet suunnittelevat kellarissa värikkäitä matto -seinäkaappeja

  1. Istuimet ja valaistus

Pehmoistuimet leikkihuoneessa ovat hyvin yleisiä, ja yksinkertaiset jakkarat tai penkki ovat erittäin sopivia. Näin aikuiset voivat istua mukavasti huoneessa. Tämä myös kannustaa sinua viettämään enemmän aikaa lastesi kanssa.

Jos saat myös oikean ympäristön valon, lapsesi voivat viihtyä siellä useita tunteja.

Suunnittele lastenhuoneet harmaiksi

     Suunnittele lastenhuoneen kellarin harmaa hyllyjärjestelmä

Valkoiset huonekalut päiväkodissa

  lastenhuoneen suunnittelu kellari leluhuonekalut