Takka, joka herättää huomiota

 olohuone design takka koristelu tummat värit

Viehättävä takka on katseenvangitsija huoneessa

Mitkä ovat ihmisten perustarpeet? Tarvitsemme vettä, ruokaa ja lämpöä. Eikö olisi hienoa, jos nämä näyttäisivät ripauksen ylellisyyttä samanaikaisesti?

Se voi olla loistava annos keittoa yhdistettynä oikeaan lasilliseen viiniä.

Eikö koko juttu maistuisi paljon paremmalta, jos tekisit sen a Takka kuluttaisi? Takka, olipa se sitten perinteinen tai moderni, etanolipohjainen tai puupohjainen, voi olla myös edullinen vaihtoehto.

Alkuperäiset takkamallit trendissä

nykyaikaiset olohuoneen palo kuopan sisustusideoita

Tyylikäs, runsas takka on täydellinen elementti, jos haluat löysätä seinää sisäänrakennetuilla hyllyillä. Suorakulmaiset laatat heijastavat kaappien ulkonäköä molemmin puolin. Tämä älykäs suunnittelumenetelmä luo suuren visuaalisen harmonian.

Kelluva takka

nykyaikaiset olohuoneen palo kuopan sisustusideoita

Harkitse myös esteetöntä, kelluvaa tulipaloa, kuten tämä. Eikö olekin hienoa, mitä silmäsi kokevat täällä? Niitä käytettiin täällä huoneen jakamiseen kahteen. Laatat luovat myös upean tekstuurin.

Moderni olohuone, jossa on ylellinen takka

moderni olohuone suunnittelu palo kuoppa koristelu ideoita taulukko

Seuraava esimerkki on matala ja tyylikäs eikä herätä kaikkea huomiota.

Huomioitavaa: Puun on oltava sopivalla korkeudella, jotta se ei yhtäkkiä palaisi.

Kaksipuolinen takka

perinteinen olohuoneen takka -sisustusideoita tv -nojatuoli pöytä

Tämän perinteisen perhehuoneen kaksipuolinen takka tarjoaa kaksinkertaisen ilon. Asettamalla takka ulkopuolelle, asunnon omistajat ovat luoneet mukavan tukipisteen. Voit kokea tämän olohuoneesta ja sisäpihalta. Tässä tapauksessa sinun on valittava kaasu asennusta varten. Tämä on välttämätöntä, kun puhutaan kaksipuolisista tulisijoista ulkoseinällä.

Innovatiivinen tapa jäljitellä puuta

moderni olohuone suunnittelu palo kuoppa riipus valot pöytä

Puu ja tuli yhdessä ovat yksi houkuttelevimmista yhdistelmistä. Usein he eivät ole yhdessä, koska se voi olla vaarallista. Tässä näemme innovaation, joka ratkaisee kysymyksen erittäin tyylikkäästi: Takka on asetettu seinään laattoilla, jotka jäljittelevät puun ulkonäköä.

Poikkeuksellinen muoto

nykyaikainen makuuhuoneen takan koristelu

Miksi takan on oltava neliömäinen tai suorakulmainen? Keinotekoinen kivi, sementti ja muut käsitellyt materiaalit mahdollistavat suunnittelijoiden luoda monia erilaisia ​​tyylikkäitä muotoja. Tässä näemme jotain aivan alkuperäistä. Savupiipun muoto on puolisuunnikkaan muotoinen. Se on rinnakkain muun huoneen kanssa hienolla tavalla.

Sijoitettu maahan

moderni olohuone suunnittelu palo kuoppaan musta sohva tuolit

Täällä näet lattialle nojaavan takan. Se luo minimalistisen viestin. Kaasulämmitteiset takat antavat suunnittelijoille enemmän liikkumavaraa takan luomisessa. Jos kaasuputki ei ole vaihtoehto, Geneil -sarja voi jäljitellä samanlaista ulkoasua.

Kalanruoto kuvio

perinteinen olohuoneen takka puukalusteet nahkasohvan heitotyynyt

Kalkkikiven takka? Kalanruoto kuvio? Kaikki elementit, jotka antavat perinteisille tulisijoille viehätyksensä?

Voit jäljitellä ulkoasua jäljitelmällä. Tässä tapauksessa sinun on tarkistettava, että myös tulipesä syttyy. Tällaisia ​​takkeja ei yleensä tehdä mittojen mukaan. Siksi on yleensä täytettävä pieni aukko.

Kauniisti sisustettu takka

perinteinen olohuoneen takka kivi nahkakalusteet

Voisimme innostaa sinua palokaivojesi asennukseen tai kunnostamiseen?