Tee makuuhuoneesta syksyinen – lämpimät syksyn värit muuttavat sen viihtyisäksi pakopaikaksi

En tiedä sinusta. Mutta minun on hieman vaikea herätä aamulla syksyllä. Ja herätä aikaisin. Varmasti sää on syyllinen siihen, että haluamme olla sängyssä pidempään. Kun sade lyö ulkona ikkunoita vasten, siitä tulee erityisen viihtyisä makuuhuoneessa. Yhtäkkiä kaikki halu nousta heti katoaa. Jotain tällaista on täytynyt tapahtua myös sinulle, koska tällaisissa olosuhteissa jokainen haluaa mennä takaisin nukkumaan ja pysyä sängyssä mahdollisimman pitkään. Mutta muutamilla fiksuilla vinkeillä voit saada makuuhuoneesi syksyyn ja tehdä siitä erittäin kodikkaan pakopaikan. Ja ilman ylellisiä syksyn koristeita, oikeastaan ​​vain lämpimillä syksyn väreillä. Esimerkiksi tyypillisimmät niistä – punainen, oranssi, keltainen, vihreä ja kaikki ruskean sävyt sopivat lämpimän ja mukavan ilmapiirin luomiseen missä tahansa huoneessa. Mutta ne tulevat esiin makuuhuoneessa ja voivat tehdä ihmeitä.

 Pastelliväreillä, kuten tällä pehmeällä vaaleanruskealla sävyllä, on voimakas visuaalinen vaikutus syksyiseen makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneen syksyinen muotoilu pehmeät vaaleanruskeat vivahteelliset peitotyynyt

Muutama okran aksentti riittää, ne luovat iloisia kosketuksia tunnelmaan.

Makuuhuoneessa on syksyinen kodikas tunnelma lämmin syksy väri ruskeat sävyt matto

  • Runsas syysvärivalikoima auttaa sinua saamaan makuuhuoneesi näyttämään syksyiseltä

Jos otat syksyisen luonnon lämpimät värit omaan makuuhuoneeseesi, voit luoda siellä erityisen houkuttelevan ja rentouttavan tunnelman. Galleriastamme löydät upeita valokuvaesimerkkejä lämpimistä syksyn väreistä makuuhuoneessa. Ruskeat sävyt hallitsevat selvästi täällä – mahonkista ja savinruskeasta kuparinruskeaan, ruskeanruskeaan ja nougattiin karamelliin, beigeen ja ookeriin, kaikki nämä vivahteet ovat hyvin edustettuina. Niitä täydentää punainen ja keltainen, joten jokainen syksyllä suunniteltu makuuhuone säteilee paljon lämpöä ja maksimaalista mukavuutta. Nämä värit yksinkertaisesti saavat huoneen loistamaan ja se näyttää erityisen houkuttelevalta. Voit tehdä makuuhuoneesta syksyisen käyttämällä pääasiassa neutraaleja värejä. Esimerkkeihimme kuuluvat myös huoneet, jotka näyttävät pehmeiltä. Neutraalit kuitenkin pikemminkin tasapainottavat voimakkaita värejä ja tällä tavalla ne kaikki luovat tasapainoisen huoneilman.

 Puhdas rentoutuminen on taattu syksyiseen tyyliin sisustetussa makuuhuoneessa.

Makuuhuoneessa on syksyinen sinivihreä seinä korostavina vuodevaatteina

 Tämän lämpöä säteilevän värimaailman avulla makuuhuoneessa voit tuntea olosi mukavaksi ja mukavaksi huoneessa?

Tee syksyinen makuuhuone, kutsuva, aurinkoinen, lämmin tunnelma, eri ruskean sävyt, yölamppu, pieni koriste

Värikontrastit ovat myös ratkaisevassa asemassa syksyistä makuuhuonetta suunniteltaessa. Voit esimerkiksi yhdistää liinavaatteiden valkoisen tai seinän värin kylläisiin väreihin, kuten suklaanruskeaan tai lohenväriseen. Visuaalinen vaikutus on aivan uskomaton! Ne, jotka haluavat päästä lähemmäksi luontoa, valitsevat makuuhuoneeseensa kauniit vihreät sävyt. Täältä tulevat pääasiassa vihreän väripaletin runsaat värit, erityisesti smaragdinvihreä, mintunvihreä ja turkoosi. Voit myös valita ruohonvihreän, vaaleanvihreän tai helmenvihreän väliltä, ​​jotka erottuvat täysin luonnollisen ulkonäkönsä vuoksi ja vaikuttavat hellästi silmiin ja sieluun.

Makuuhuoneeseen kuuluu paljon vihreitä sävyjä ja maalaismaisia ​​elementtejä.

Makuuhuone, jossa on eri vihreitä sävyjä, maalaismaisia ​​elementtejä, puisia huonekasveja

 Tässä olet valinnut turkoosin seinän värinä ja lisännyt muutamia auringonkeltaisia ​​kohokohtia.

Tee makuuhuoneesta syksyisen seinän väri turkoosi aksentti

  • Paljon puuta, pehmeät tekstuurit ja luonnolliset kuviot täydentävät syksyn makuuhuoneen ulkoasua

Jos haluat tehdä makuuhuoneestasi syksyisen ja saada sen sopusoinnussa ulkomuodon muutoksen kanssa, sinulla on mahtavia vaihtoehtoja. Pienillä tempuilla voit saavuttaa juuri sen kodikkaan ilmeen, jota haet. Valitse ennen kaikkea pehmeät, lämpimät kankaat. Tästä voidaan tehdä vuodevaatteet ja tyynyt. Heitä peitot, matot ja sängyn päiväpeite myös pehmeiksi ja viihtyisiksi. Näiden kankaiden osalta suosittelemme käyttämään paljon puuvillaa, haluttaessa myös pellavaa ja silkkiä. Matot ja peitot voivat olla hieman viihtyisämpiä. Esimerkiksi puuvillamatto voi tehdä makuuhuoneestasi vielä lämpimämmän. Lehmä tai lampaannahka tuo vahvan luonnollisen ja lämpimän tölkin syksyiseen makuuhuoneeseen.

Tekoturkiksesta valmistettu lämminheitto on oranssi ja sopusoinnussa vaaleanruskeista kuivatuista syksyn lehdistä tehdyn seinäkoristeiden kanssa.

Tee makuuhuoneestasi syksyinen lämmin heittopeitto, joka on valmistettu tekoturkiksesta oranssina

Tässä syksyn makuuhuoneessa pehmeät tekstuurit hallitsevat ja saavat tunnelman näyttämään kutsuvalta.

Makuuhuoneen suunnittelu syksyinen kaikkialla pehmeät tekstuurit matto tekoturkis sohvalla vuodevaatteet paljon tyynyjä kauniita seinäkoristeita

Jotta voit todella tehdä makuuhuoneestasi syksyisen, tarvitset ehdottomasti tyypillisiä syksyisiä kuvioita ympärilläsi. Nämä pienet tulosteet voivat piristää huonetta ja saada sinut viihtyisään syksyiseen tunnelmaan. Tällä tarkoitetaan tyyliteltyjä syksyn lehtiä, kukkia ja oksia, ehkä myös punaisia ​​marjoja, jotka ovat tyypillisiä syksyn sisustusideoille. Kaikki tämä tekee makuuhuoneen tunnelmasta entistä houkuttelevamman ja viihtyisämmän.

Tyynyjen syksyiset kuviot osoittavat, että syksy on jo täällä.

Makuuhuoneen syksyinen muotoilu syksyinen kuvio tyynyillä mukava syksyinen tunnelma

Maalaismaisessa makuuhuoneessa voit myös saada vastaavia seinäkoristeita samaan tyyliin.

Tee makuuhuoneestasi syksyltään maalaismainen vastaava seinäkoriste auringonkukka

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme antaa sinulle neuvoja. Käytä makuuhuoneessa paljon puuta. Esimerkiksi mukava luonnonpuusta valmistettu sänky, sen vieressä olevat yöpöydät, lipasto, vaatekaappi jne. Voit myös verhoilla seinät puulla tai korostaa olemassa olevat kattopalkit värillä. Syksyllä suunniteltu makuuhuone näyttää hieman maalaismaiselta, mutta erittäin lämpimältä ja kutsuvalta. Nyt ymmärrät, miksi en halua nousta sängystä aamulla!

Puu ja pehmeät tekstuurit kulkevat tässä käsi kädessä.

Makuuhuoneen syksyinen muotoilu paljon puupalkkeja ovi pehmeät tekstuurit tekoturkis

Maalaismaisessa makuuhuoneessa on aina paljon puuta.

Makuuhuone on sisustettu syksyiseen tyyliin maalaismaiseen tyyliin, paljon puuta

Ota nyt hetki aikaa rauhassa katsomaan kaikkia kuvia syksyllä suunnitellusta makuuhuoneesta. Tunnet varmasti inspiraatiota jälkikäteen luoda tällaisen kodikkaan tunnelman kotiisi. Freshideenin toimittaja toivottaa hauskaa ja menestystä!

Tällaisessa makuuhuoneessa voit pysyä sängyssä pitkään ja olla mukava koko ajan!

Tee makuuhuoneesta syksyinen Pussilakana lämpimillä syksyn väreillä, ruskeilla sävyillä ja turkoosilla, auringonvalolla ja keijuilla

Makuuhuoneen syksyinen design -nukkumissänky vaaleanpunainen tyynyn penkki, joka on valmistettu puusta korikorista sen vieressä

Tee makuuhuoneestasi syksyinen kodikas tunnelma Seinäkoriste keltainen ruskea Vuodevaatteet okran ja suklaanruskeat

Makuuhuone luo syksyisen kodikkaan tunnelman Kontrasti valkoisen ja tummanruskean mustan huopapuvun vihreän huonekasvinurkan välillä

Makuuhuoneen syksyinen suunnittelu Kontrasti tumma seinä mustanvihreässä liinavaatteessa valkoisena Heittohuopa lohenvärisenä Puutyynyt huonekasvi

Tee makuuhuoneesta syksyinen sinivihreä keltainen aksentti erittäin kodikas tunnelma

Makuuhuoneen syksyinen muotoilu maalaismainen tunnelma vuodevaatteet puna -valkoisissa kuvioiduissa tyynyissä yöpöytälamppukirjat