Trendikkäitä värejä vuonna 2020 – mitkä värit ovat edelleen sisustuksen kärjessä?

On juhannus ja monet ihmiset haluavat nauttia täysin huolettomista päivistä syksyn tuloon saakka. Toimituksessa työskentelemme kuitenkin täydellä nopeudella jopa helteessä ja tutkimme kaikkea uutta ja trendikästä huonesuunnittelussa uskollisille lukijoillemme. Tutkimuksissamme löysimme mielenkiintoisia tietoja, jotka haluamme jakaa kanssasi heti. Jotta olisit hyvin valmistautunut kaikkiin kodin uusimiseen tai remontointeihin, haluamme esitellä sinulle hallitsevien huonevivahteiden uusimmat trendit. Haluammeko nyt seurata yhdessä, mitkä värit pysyvät ehdottomasti kärjessä vuoden 2020 loppuun asti? Jos olet myös kiinnostunut trendikkäistä väreistä 2020, pysy kanssamme ja lue eteenpäin. Tieto on ehdottomasti sen arvoista!

1. Tummat, kylläiset värit asettavat sävyn

Voisi sanoa turvallisesti, että tänä vuonna on muutamia yllätyksiä nykyaikaisissa sisätiloissa vallitsevista väreistä. Siellä on kauan odotettu suuntaus kohti lämpimämpiä, tyydyttyneempiä värejä, joissa on useampi kuin yksi sävy. Rikkailla väreillä on useita pohjavärejä, jotka täydentävät ja tasapainottavat toisiaan. Nämä tummat, rikkaat värisävyt voivat lisätä huoneeseen ylimääräisen viihtyisyyden tai jopa saada tunnelman näyttämään hieman helvetilliseltä.

Lämpimät, kylläiset värit tummilla sävyillä, kuten vintage navy, ovat mukana!

värit vintage navy sisustuksessa

Tummat ja rikkaat värit voivat antaa lausunnon, kun ne on yhdistetty valkoisiin tai kermaisiin neutraaleihin huoneessa. Esimerkiksi nykyaikaisessa keittiössä tällaiset kontrastit ovat aina tervetulleita. Keittiön kaappien väri voi olla kylläinen tummansininen, jonka vaaleanharmaa tausta kompensoi kokonaan.

Tumma ja rikas tummansininen vivahteissaan on erittäin ajankohtainen huonesuunnittelussa tänä vuonna, siitä on tulossa yhä suositumpi ja ennusteemme mukaan se on edelleen erittäin trendikäs.

 Tee lausunto huoneen tummien värien kautta

trendivärit keittiön sisustusvinkit tummansininen

2. Muut siniset sävyt ovat edelleen trendikkäitä

Sinisessä väripaletissa on erilaisia ​​sävyjä – taivaansinisestä herkkiin pastellisävyihin tummansiniseen ja mustaan ​​sävyyn. Kaikki siniset vivahteet vallitsevat edelleen sisätiloissa nykyisten väriennusteiden mukaan. Ja koska suuntaus syvempiin, tummempiin väreihin on hallitseva, blues on rikastettu kahdella tai kolmella tasapainoisella alavärillä. Sinisharmaa ja sinivihreä sävy ovat jo erityisen suosittuja sisustussuunnittelijoiden ja asunnonomistajien keskuudessa, ja tämän trendin odotetaan edelleen kehittyvän.

Kyllästetty tummansininen on erittäin suosittu

värit moderniin keittiöön kyllästetty tummansininen

Rikas sininen ja harmaa pohjavire on loistava väri korostamaan visuaalisesti seinää tai kaappia. Yhdistelmä vaaleanharmaan tai valkoisen kanssa pysyy klassisena, eikä sitä voi tuskin syrjäyttää sisätiloista toisella väriduoilla.

Mitä pidät tästä seinämaalista?

trendivärit seinäsuunnittelu käytävällä

Yritä luoda kontrasti seinän värin ja huonekalujen välille

värit kontrastivat seinän ja huonekalujen värin välillä

3. Lämpimät harmaat eivät mene pois muodista

Ei ole yllätys, että harmaa on edelleen sisustussuunnittelijoiden suosittu värivalinta, ja tämä suuntaus vahvistuu edelleen vuoden 2020 loppuun asti. Nykyiset harmaan sävyt ovat nyt hieman lämpimämpiä ja pysyvät sellaisina seuraavien vuosien ajan. Olemme havainneet tätä trendiä kohti lämpimämpää harmaata vuodesta 2015.

Tietenkin harmaa ja tasapainoinen sekoitus lämpimiä ja viileitä sävyjä hallitsee edelleen modernia kylpyhuonetta. Juuri tässä huoneessa harmaan värin ehdoton viehätys ja ylevä ilme voivat tulla omakseen. Yksi iso plus on mainittava – harmaa voidaan yhdistää täydellisesti melkein kaikkiin muihin huoneen väreihin ja sävyihin. Jos haluat antaa kylpyhuoneellesi ajattoman ilmeen, valitse harmaa, etkä voinut mennä vikaan ollenkaan.

Harmaa ja lämpimät sävyt säteilevät loistoa modernissa kylpyhuoneessa

modernin kylpyhuoneen värit vaaleanharmaa

4. Klassinen värivalinta on aina valkoinen

Se on kiistaton tosiasia – valkoinen on ehdoton klassikko suosittujen huonevärien joukossa. Eikä ilman hyvää syytä: valkoinen säteilee puhtautta, symboloi viattomuutta ja vapautta. Nämä ovat kaikki argumentteja, joiden perusteella voimme ennustaa, että valkoinen on edelleen suosittu väri kaikkialla maailmassa. Mutta nyt otat vain yhden askeleen loistavasta valkoisesta ja valitset yhdistelmän, jossa on kermaisia ​​neutraaleja. Tämä on täysin linjassa jo osoittamamme pääsuuntauksen kanssa. Joten se menee lämpimämpien värisävyjen suuntaan.

Valkoinen pesutupa – ehdottoman puhtauden ja täydellisen järjestyksen on vallittava täällä

trendikkäissä väreissä yhdistyy valkoinen ja harmaa

 Benjamin Mooren valkoinen kyyhky kylpyhuoneessa

värit modernissa kylpyhuoneessa White Dove

5. Jet Black – rikkaan mustan huippuluokan sävy

Tässä meidän on myönnettävä se heti – musta on aina ollut ajankohtaista eikä voi koskaan mennä muodista. Tämän perusvärin pitäisi yksinkertaisesti olla läsnä kaikissa sisätiloissa enemmän tai vähemmän. Nyt musta on rikastettu tyydyttyneillä tummilla sävyillä, joten saat kylläisen mustan, jota lyhyesti kutsutaan syvä mustaksi. Jos luulet, kyllä, juuri tämä tumma musta sävy näyttäisi hyvältä keittiökaapissasi, olet väärässä! Suihkumusta ei ole tarkoitettu vain kaappeihin. Sitä käytetään yhä enemmän seinämaalina pienissä huoneissa, korostaa korostusseinää entisestään tai toimii katseenvangitsijana siellä täällä. Koristeelliset tyynyt, mustasta lasista valmistetut maljakot, tyylikkäät kynttilänjalat tai syvänmustaiset riippuvalaisimet valloittavat nyt huoneen suunnittelun ja tekevät siitä henkeäsalpaavan!

 Tumma aksenttiseinä on heti havaittavissa

värit sisustussuunnittelussa musta korostusseinä olohuoneessa

Ennen kuin suunnittelet oman neljän seinän uudelleensuunnittelua tai aloitat remontin tulevana syksynä, sinulla on tässä esitetyt väritrendit mielessä! Niiden avulla voit tehdä kodistasi ainutlaatuisen ja ajantasaisen.

Vintage Navy

sisustusideoita makuuhuoneessa Vintage Navy blue

Behr kiillotettu vesi

sisustusideoita Behr Polished Aqua ruokasalissa

Benjamin Moore Sea Star

sisustusideoita kylpyhuoneen värisuunnittelussa

Sherwin-Williams Suosittu harmaa

vaaleanharmaa kylpyhuoneen trendivärit 2020

Toivomus: Benjamin Moore

sisustusideoita kotitoimiston neutraaleille värisuunnitteluideoille

Benjamin Moore valkoinen kyyhkynen

sisustusideoita Benjamin Moore valkoinen kyyhkynen

Benjamin Moore Ebony King

sisustusideoita Benjamin Moore Ebony King olohuoneessa

Sherwin-Williamsin kaviaari

sisustusideoita trendikkäitä värejä Sherwin Williams Caviar

Dunn-Edwards MacKintosh Midnight

sisustusideoita lastenhuoneeseen trendikkäillä väreillä

sisustusideoita olohuoneeseen-harmaan sävyjä

sisustusideoita Schware -lamppu on loistava aksentti olohuoneessa

värit seinäsuunnittelu sinisenä makuuhuoneessa

värit harmaa seinän väri kylpyhuoneessa ja aksentit tumman harmaa

modernin kylpyhuoneen värit valkoiset seinät ovat klassisia