Tumblr -huoneen asetukset: pidä silmällä seuraavia 8 ominaisuutta!

Sosiaalisen median maailmassa meillä on nyt mahdollisuus nähdä ihmisten makuuhuoneita ympäri maailmaa. Tumblrista on tullut inspiraatioalusta monille ihmisille ympäri maailmaa. On jopa ohjeita siitä, kuinka tehdä huoneestasi “Tumblr-arvoinen”. Tyyli tuli suosittu Tumblr -huoneeksi tai Tumblr -huoneeksi. Nimi viittaa siis sosiaaliseen verkostoon Tumblr ja sen takana oleva idea on seuraava: Toistaa makuuhuoneessa kaikki, mitä sosiaalisessa mediassa pidetään ja jaetaan. Yksi tämän huoneen mielenkiintoisista piirteistä on, että luot suuren osan sisustuksesta itse, sillä tavoitteena on yksilöidä ympäristö täysin. Ja älä usko, että tätä nykyistä ajatusta käytetään vain lasten ja nuorten huoneissa. Päinvastoin, monet aikuiset ovat jo liittyneet tähän sisustustyyliin.

Näin voit perustaa Tumblr -huoneen hetkessä

Tumblr -huoneen sisustuksessa on makuuhuoneen valoketjut

Positiiviset viestit ovat Tumblr -palvelun ytimessä

Tumblr -huoneiden sisustusideoita makuuhuoneen sisustustarvikkeisiin

Tumblr -huoneen perustaminen ei kuitenkaan ole suuri salaisuus, eikä sääntöjä ole noudatettava tiukasti. Mutta todellinen Tumblr -fani ajattelee yksityiskohtia, jotka määrittelevät hänen persoonallisuutensa ja tekevät hänestä erottuvan muista käyttäjistä. Haluatko tietää, mitkä he ovat? Sitten vain lue ja muista seuraavat 8 Tumblr -huoneen ominaisuutta.

Makuuhuoneen suunnittelu heijastaa persoonallisuuttasi

Tumblr -huoneen sisustusideoita makuuhuoneen ripustettava sänky

  1. kuvat

Ei ole sosiaalista verkostoa ilman valokuvia. Paljon vähemmän Tumblr -huone. Tulosta selfiet ja älä pelkää esittää niitä huoneessasi. Voit esimerkiksi ripustaa ne naruun. Muuten, tämä ajatus on hyvin yleinen Tumblrsissa.

Ikuista kauniita hetkiä valokuvilla seinälle

Tumblr -huoneen sisustuksessa on valokuvia

Toinen vaihtoehto on ripustaa valokuvat seinälle. Mutta kuten aiemmin mainitsimme, tämän sisustustyylin kanssa ei ole sääntöjä. Taivas on rajana. Tärkeintä on, että huoneesi kirjaimellisesti heijastaa kasvosi ja persoonallisuutesi.

Suunnittele makuuhuoneen seinä omien mieltymystesi mukaan

Tumblr -huoneen sisustuksessa on kodin sisustusideoita

  1. Lauseita ja lainauksia

Lauseita ja lainauksia julkaistaan ​​usein Tumblr -verkossa. Siksi nämä ovat tietysti osa huoneen sisustusta. Käytä vain sanoja, jotka edustavat sinua ja elämäntyyliäsi. Voit esimerkiksi kehystää ne tai tulostaa ne tyynyille. Anna luovuutesi olla vapaa!

Ilmaise tunteesi lainausmerkeillä

Tumblr -huoneen sisustuksessa on korostettu sininen väri

  1. Värit

Värit ovat välttämättömiä Tumblr -huoneessa. Monet ihmiset uskovat, että tämän tyylin sisustus keskittyy enemmän mustavalkoiseen. Mutta totuus on, että sellaista asiaa kuin sääntöä ei ole, trendi on olemassa. Tämä on helppo selittää. Neutraaleja värejä, kuten mustaa ja valkoista, on helpompi sisällyttää sisustukseen juuri siksi, että ne voidaan yhdistää erittäin hyvin muihin vahvoihin ja eläviin väreihin. Ole varovainen, ettet sotke huoneen sisustusta.

Mikä on lempivärisi?

Tumblr -huoneen sisustuksessa on värejä

  1. kuvia

Tämä kohta sisältää sarjakuvia, geometrisia muotoja, tyyliteltyjä eläimiä ja kasveja sekä taideteosten tulkintoja. Kaktukset ja mehikasvit ovat joitakin muodikkaita kuvia. Mutta täällä käytetään myös piirustuksia hedelmistä, kukista ja taiteilijoista. Se riippuu kuitenkin henkilökohtaisesta maustasi.

Seuraava ajattelutapa auttaa sinua: Sosiaaliseen verkostoosi saapuneet voivat löytää paikan myös Tumblr -huoneestasi. Jakaisitko kuvan kaktuksesta? Jos on, laita se myös huoneeseesi.

Inspiroivat kuvat luovat lisää tunnelmaa huoneeseen

Tumblr -huoneen sisustuksessa on valokuvia ja kuvia

Mood -levyt ovat luova vaihtoehto

Tumblr -huoneiden sisustusideoita makuuhuoneen korkkitaulu

  1. Paneeli

Kun sinulla on niin paljon tietoa, tarvitset paikan, jossa voit järjestää sen järjestelmällisesti. Taitava vaihtoehto on käyttää liitutauluja. Ne voivat olla korkkia, magneetteja, puuta, huopaa tai muuta materiaalia. Tärkeintä on, että ne sopivat henkilökohtaiseen tyyliisi.

Mikä on aikataulusi päivälle?

Tumblr -huoneen sisustuksessa on liitutaulu

  1. kasveja

Myös kasvit ovat osa sitä. Kaktus, mehikasvit ja Adamin kylkiluut ovat nyt raivoa. Mutta mikä tahansa muu kasvi mahtuu myös Tumblr -huoneeseesi. Vain muutamat kasvit eivät sovellu, koska niiden myrkyllisyys tekee niistä sopimattomia sisäviljelyyn.

Sisäkasvit luovat raikkaan tunnelman

Tumblr -huoneiden sisustuksessa on minimalistinen makuuhuone

  1. Valot

Valonlähteet ovat Tumblr -huoneen suuria tähtiä ja myös yksi sen pääominaisuuksista. Valot voivat olla lamppujen, valojen, suuntavalojen tai LEDien muodossa. Näin voit luoda valopisteitä ja visuaalisia tehosteita, jotka tekevät tunnelmasta viihtyisämmän hetkessä. Joten jos aiot perustaa Tumblr -huoneen, älä unohda valoja.

Keiju -valot ovat hyvin tyypillisiä Tumblr -tyyliselle makuuhuoneelle

Tumblr -huoneen sisustusideoita makuuhuoneen suunnittelupöytä

  1. Yksinkertaisuus

Hyvin yleinen piirre Tumblr-tyylisissä huoneissa on niiden yksinkertaisuus. Sisustuksessa käytetyt elementit ovat usein huoneen omistajan luomia tai ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat uudelleenkäytettäviä ja monipuolisia. Esimerkiksi kupista voi tulla kasvien väliaikainen myymälä, käyttämättömällä kehyksellä voidaan kehystää täydellinen sanonta tai jopa yksinkertaisesta lampusta tulee koristeellinen kappale, jota vain koroke tai muu lanka parantaa.

“Vähemmän on enemmän” pätee myös tähän

Tumblr -huoneen sisustus Ominaisuudet Pidä makuuhuone yksinkertaisena

Tumblr -huone, kuten sosiaalinen media, on demokraattinen ja helposti saatavilla. Se sopii kaikenikäisille ja mukautuu kaikkiin tyyleihin, makuihin ja budjetteihin. Voit luoda uskomattomia huonekoristeita kuluttamalla mahdollisimman vähän rahaa. Anna mielikuvituksesi lentää ja aloita!

Seuraavat kuvat voivat toimia inspiraationa!

Tumblr -huoneen sisustus 8 ominaisuutta Tumblr Room Setup Pidä silmällä seuraavia 8 asiaa Tumblr -huone, jossa parvisänky avoimen kaapin makuuhuoneen suunnittelu Tumblr -huoneen sisustusideoita sängyn makuuhuoneen suunnitteluun Tumblr -huoneen sisustusideoita makuuhuoneen suunnitteluun Tumblr -huoneen asetukset valokuvien ripustamiseen Tumblr -huoneen sisustuksessa on kuvia valoista Tumblr -huoneen sisustuksessa on makuuhuoneen näyttö Tumblr -huoneen sisustuksessa on makuuhuoneen sisustus Tumblr -huoneen sisustuksessa on makuuhuone parvella Tumblr -huoneen sisustuksessa on ideoita makuuhuoneeseen Tumblr -huoneen sisustuksessa on kuvia makuuhuoneen seinäkoristeista Tumblr -huoneen sisustuksessa on makuuhuoneen kodin tarvikkeet Tumblr -huoneen sisustuksessa on makuuhuoneen huonekasveja Tumblr -huoneen sisustuksessa on makuuhuone Tumblr -huoneen sisustuksessa on seinäkoristeita Tumblr -huoneen makuuhuoneen suunnittelu


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80