Upeita ikkunalaudan ideoita lisää mukavuutta ja rentoutumista kotona

 ikkunalaudan ideat tuoreet värit rolos -pöytä

Tyylikkäitä ikkunalaudan ideoita

Jostain syystä ilmoittautui Windowsill upeasti sisustuksessasi, mutta et tiedä tarkalleen miltä sen pitäisi näyttää?

Ideoiden ja kuvien perusteella haluamme auttaa sinua määrittämään suunnittelusi tarkemmin.

Kiinnostunut? Aloitetaan sitten!

Tee jokaisesta tilasta hyötyä

ikkunalaudan ideoita olohuoneen sisustusideoita

On tiettyjä alueita, jotka jotenkin motivoivat sinua moniajoon. Ehkä et ole jättänyt huomiotta ikkunaseinää, jolla voidaan luoda loistava oleskelualue? Täällä koko seinän pituus näyttää olevan varattu suurelle penkille. Se alkaa keittiön saarelta ja mahtuu pieniin asioihin täyttääkseen osittain kaapin roolin.

Hemmottele itseäsi lisämukavuuksilla

ikkunalaudan ideoita olohuoneen sisustusideoita heittää tyynyt värikäs kaappi

Vaikka tilaa on vähän, tarvitset kapeita paikkoja, jotka antavat tyylille itsenäisen luonteen. Tee huoneesta toimiva ja kaunis samanaikaisesti. Voit tehdä tämän ripustamalla taideteoksia ja kauniita muhkeita kankaita.

Penkkikaapin rakenne

ikkunalaudan ideoita olohuoneen sisustusideoita pyöreä pöytä

Tässä penkki näkyy keittiön kaappien jatkeena. Kulmarakenne tekee ikkunasta kätevän paikan aloittaa joka aamu.

Varusta mukavasti pienet huoneet

eläviä ideoita ikkunalauta olohuone kaunis tunnelma heittää tyynyjä

Runsaasti säilytystilaa ja istuinalueita uhrataan usein tyylin puolesta pienissä tiloissa. Olohuone sen moderneilla ja puhtailla linjoilla havainnollistaa, kuinka voit yhdistää nämä kaksi hyvin harkittuun muotoiluun. Ikkunoiden alla oleva sohva ottaa kaksi roolia. Se toimii vierasvuoteena ja lisäistuimena. Tilaviin sisäänrakennettuihin laatikoihin mahtuu helposti monia viivoja.

Tee huoneen luonteesta vieläkin vilkkaampi

eläviä ideoita ikkunalauta olohuone puukalusteet

Monien toimintojen yhdistämisessä yhteen huoneeseen on monia etuja. Täällä meillä on satunnainen työpaikka ja kaapit on liitetty toisiinsa alennetuilla hyllyillä. Täällä voit pelata, työskennellä ja vain istua alas lukemaan. Yhdistämällä pöytä, ikkunalauta ja säilytystila, tämä sarja on täydellinen moniajoon.

Esittele säilytystilaa

eläviä ideoita sisäänrakennettu vaatekaappi ikkunalauta olohuone puukalusteet

Sisäänrakennetut hyllyt, jotka toimivat ikään kuin kehyksenä ikkunan ympärillä, ovat ihanteellisia, jos haluat näyttää kauniita lukemia ja koriste-esineitä. Keräysrullat ja koristetyynyt tekevät huoneesta pehmeämmän.

Näytä hyväpalkkainen tyyli

eläviä ideoita moderni ikkunalauta symmetrinen tyyli

Erittäin moderni tyyli oli ilmeisesti vaatinut tässä huoneessa. Kelluvat vaahterakaapit on venytetty pesualtaiden väliin ja tarjoavat lisätilaa? Sieltä voit nauttia upeista näkymistä. Tuskin havaittavissa oleva auringonvalo ikkunan istuinten päällä johtaa lisävaloon ja samalla suojaa yksityiseltä alueelta.

Integroi tekniikka

koti -ideoita ikkunalaudan olohuoneen sisustus

Muuta henkilökohtaista tilaa integroimalla siihen modernit mukavuudet. Perinteinen hahmo kohtaa modernin tekniikan tässä makuuhuoneessa, jossa televisio tulee ulos vain silloin, kun sitä tarvitset.

Aseta muut huonekalut

koti -ideoita ikkunalaudan olohuoneen sisustus

Pidä kaikki kunnossa kotona täyttämällä tilat kaksitoimisilla huonekaluilla. Ohut ikkunalauta asetettiin jakkaran eteen, jota voidaan tarvittaessa käyttää tarjoilupöytänä tai jakkarana. Se on myös edelleen pyörillä ja sitä voidaan työntää edestakaisin. Voit helposti viedä hänet pois, jos haluat enemmän liikkumavaraa.

Katso ympärillesi lisää paikkoja, joissa on potentiaalia

koti -ideoita ikkunalaudan varastohuoneen olohuoneen sisustus

Kotona on varmasti vielä paikkoja, joita voisi tehdä enemmän. Siellä voit lukea ja rentoutua ja olla upeiden esineiden ympäröimänä. Portaiden yläosaan muodostuu suuri markkinarako ja siitä on luotu ihana oleskelualue. Sen alla on paljon enemmän tallennustilaa. Kaikki nämä ominaisuudet ovat tehneet tästä yläkerran ikkunan istuinalueesta parhaan.

Ratkaisuja hankaliin pohjaratkaisuihin

koti ideoita ikkuna penkki rullakaihtimet

Älä koskaan aliarvioi säästävien tilojen voimaa. Tässä sinun ei tarvitse tehdä tavallista parivuodetta. Sen sijaan näemme aurinkoisen ikkunaistuimen. Se on täydellisesti sovitettu kulmikkaalle ullakkorakenteelle. Hän on pukeutunut muhkeisiin tyynyihin ja kasvitieteelliseen grafiikkaan, ja koko asia on sekä kutsuva että mukava.

Hyllyjen käytännöllinen käyttö

ikkunalaudan ideoita säilytystilan laatikot

Ikkunaistuimen suunnittelua suunniteltaessa on säilytystila varustettava kaksinkertaiseen käyttöön. Täytä ikkunaistuimen alla olevat hyllyt kauden mukaisilla kankailla. Siellä voit myös laittaa lautasia ja suuria kattiloita, joita käytetään säännöllisesti.

Kaunista kapeita tiloja

ikkunalaudan ideat ruokapöydän tuolit puu

Hyödynnä ahtaat, pitkät tilat yhdistämällä ikkunalauta ja pöytä. Tunnet olosi erittäin mukavaksi pienissä kokouksissa. Mukauta kuvioiden avulla. Sisäänrakennetut ikkunaistuimet edustavat usein rohkeita valkoisia lisävarusteita ja tarjoavat suuren kontrastin ja paljon jännitystä.

Laajenna aurinkoterassin tilaa

ikkunaistuin rottinkikorit kukkaruukut

Leveä sisäterassi, jossa on modernit puupenkit, on täydellinen paikka kukkien sijoittamiseen. Siellä voit myös ottaa vähän enemmän aurinkoa. Avoimet hyllyt luovat enemmän tilaa kirjoille ja koreille. Neutraalit puun sävyt antavat kasvien ja värillisten kalusteiden tulla omiksi.

Hyvä ikkunan suunta

ikkunalaudan ideoita varastohuoneen rullaverhot korit

Voit varustaa pienimmätkin ikkunat tämänkaltaisella toimivalla penkillä. Monet keittiön ja olohuoneen ominaisuudet on otettu huomioon täällä. Myös sivulle sijoitettujen kaapien kehyksiä käytetään. Joten olet luonut suuren keskittymisen hyvin pienellä rahalla. Irrota kaapin ovet, jotta saat enemmän avointa tilaa.

Yhtenäiset varusteet jalkatasolla takaavat täydellisen ilmeen.

Aseta sohva

ikkunalaudan ideoita sängyksi

Ikkunan vieressä oleva sohva on hienoa, jos haluat auttaa lapsia läksyissä ja rentoutua samaan aikaan. Sängyn alustaan ​​on integroitu kaksi laatikkoa. Yllä oleva hylly tarjoaa runsaasti tilaa kasvaville tarpeille.

Tarkka ja sopiva vastaus tarpeisiisi

ikkunalaudan ideoita säilytystila heittää tyynyjä

Näetkö aukon penkin päässä? Siellä voit säilyttää kengät upeasti. Loistava tapa pitää tammen keittiön lattiat elävinä?

Luo kapean hahmon

ikkunalaudan ideoita kapeana

Kirjoja voi helposti lukea ja arkistoida tässä huoneessa. Tämä johtuu jälleen ikkunalaudasta, joka on peitetty upeilla tyynyillä ja kankailla ja toimii myös lukupöytänä. Ikkunaistuimet tuovat mukavuutta ja säilytysmahdollisuuksia samanaikaisesti. Mihin kotiisi voitaisiin sijoittaa mukava ikkunarako? Toivomme, että nautit suunnittelusta ja toteutuksesta!