Sisäkasvit terassilla – vihreitä sisustusideoita potkulla

huonekasvit olohuoneen suunnittelu koristekasvien tyypit sohvapöytä puu

Koristeelliset kasvit upeassa kaupunkiympäristössä

Kuukauden kuuma aihe verkkolehdessämme ovat upeat vihreät terassit, jotka on integroitu suurkaupungin tunnelmaan. Tässä on muita hienoja esimerkkejä tästä.

Nämä esimerkit valittiin, koska ne näyttävät kadehdittavilta ja samalla ne voivat toimia loistavina roolimalleina sinulle, lukijamme.

Ensimmäisen kuvan kasvit ovat luultavasti silmiinpistävimpiä elementtejä tässä huoneessa. Niiden vaikutusta vahvistaa entisestään seinällä oleva suuri maalaus, jossa näkyy myös kukkainen, vaikkakin abstrakti luonne. Muuten sinulla on grillausalue, joka voi kirjaimellisesti kadota maalauksen taakse, ruokapöytä ja kaikki tavalliset keittiövälineet. Minimalististen varusteiden vuoksi kukkamaljakot ja kasvit tulevat kuitenkin todella omiin.

Sisäkasvit terassilla tai sisätiloissa aksentteina ja koriste -elementeinä

huonekasvit terassilla ruokasali koristavat kasveja

Veranta on myös huone, jossa on avoin pohjaratkaisu, joka yhdistää kahvialueen ja keittiön. Täällä näet suuren nurkan, jossa voit pitää tauon arjen stressistä. Myös täällä suurilla kasveilla on huomattava rauhoittava vaikutus ja ne näkyvät samanaikaisesti osana koristetta.

Avoin oleskelutila – suunnitelma

sisäkasvit olohuoneen sisustusideoita avoin olohuone

Toinen esimerkki on eksoottinen ja kirjaimellisesti ylellinen. Täällä voit nähdä Corcovadon Rio de Janeirossa. Mutta tällaista avointa terassia, josta on upeat näkymät, voidaan käyttää missä tahansa paikoissa, joista on upeat näkymät ja lämmin ilmasto. Nautit ympäristön parhaista puolista tämän terassin ilmapiirissä. Maisema näyttää eräänlaiselta luonnolliselta aksenttiseinältä ja sen sisällä olevat vihreät elementit ymmärretään niitä vastaavina aksentteina.

Terassi ja oleskelutila

sisäkasvit terassilla palmuja terassi suunnitteluideoita lounge -huonekalut

Palmulajeja terassilla

huonekasvit terassilla palmuja terassi suunnitteluideoita puukalusteet

Seuraavan suuren terassin asukkaat tuntevat olevansa riippuvassa lasihäkissä keskellä suurta kaupunkia. Tässä tapauksessa näyttää nauttivan kaupungin käytännöllisestä, karkeasta luonteesta. Koska laitteet on myös suunniteltu tällä tavalla. Vain puupinnat antavat hieman enemmän lämpöä, jotta voit kertoa, että olet kotona. Nämä on kuitenkin kehitetty tiukkoihin, lähes futuristisiin kehyksiin. Musta maalipinta on myös merkitty karkeaseen ja tiukkaan kuvaan. Tämä on terassi, jolla on erittäin maskuliininen luonne. Teollinen hallitsee myös valikoiduissa vintage -esineissä, jotka toimivat koristeena täällä.

Lasitettu terassi näköalalla kaupunkiin

sisäkasvit lasitettu terassi suunnittelu terassisuunnittelu

Ruokailutila ja keittiö

huonekasvit lasitettu terassi suunnittelu palmuja terassi suunnitteluideoita

Työtasot ja keittiökaapit

lasitetun terassin suunnittelu terassisuunnitteluideoita keittiön työtason pohjakaapit puu