10 helppoa DIY -ideaa viikonlopulle

DIY -ideoita kultainen lasi

Muuta sisustus ilman vaivaa tai investointeja

Onko sinulla aikaa, mutta ei harrastuksia? Sitten olet valinnut oikean artikkelin, koska olemme valmistelleet muutamia tuoreita DIY -ideoita, jotka ovat erittäin mielenkiintoisia ja todella helppoja toteuttaa. Jopa pieni muutos sisätiloissasi voi muuttaa kokonaisuutena sisustussuunnittelua.

Et tarvitse paljon rahaa projekteihimme. Mutta täällä vaaditaan mielikuvitustasi, luovuuttasi ja alkuperäistä ajattelua. Viikonlopun vapaa -aika on täydellinen aika aloittaa.

Yksinkertaiset DIY -ideat voivat täyttää vapaa -ajan mielekkäällä tavalla

 DIY -ideoita pullot sivupöydän lasit

 

 Aloitetaan seinäkoristeista! Tätä projektia varten tarvitsemme pesuvaipan, sakset, mallin ja tavallisen teipin. Leikkaa malli, joka on jo tulostettu, ja kiinnitä se seinään tavallisella teipillä! Suunnittele sitten washi -teipillä! Liu’uta malli seuraavaan paikkaan ja toista kaikki! Se oli helppoa, eikö totta?

Koristele lautaset ja kupit

DIY -ideoita merkki musta koristelu

Vain yhden avulla Sharpie -pysyvä merkki Voit toteuttaa monia luovia projekteja, kuten lautasten ja kuppien koristamista. Puhdista ensin kulho, muki tai lautanen, maalaa sen päälle mitä haluat ja paista lopuksi astiat uunissa 30 minuuttia.

Riippuva vyöastia

DIY -hihnat istuttavat kiviä

Kaksi hihnaa, mehupullo, kasvit ja pikkukivet ovat luettelon materiaaleja tälle ajatukselle. Sinun on poistettava etiketti ja mitattava hihnat. Yksi hihna tulee sitoa toisen ympärille, toinen alhaalta ylös. Ilmoita mihin aiot tehdä reikiä. Alussa lueteltuja materiaaleja voidaan nyt käyttää. Lopuksi sinun on vain löydettävä sopiva paikka työhösi.

Maalia säilyttävät purkit

DIY -värejä säilyttävä purkki

Voit toteuttaa monia mielenkiintoisia DIY -ideoita purkkien säilyttämisestä. Miksei maljakko? Valitse akryylimaali ja kaada hieman purkkiin kiertämällä sitä niin, että maali peittyy tasaisesti kaikkialle. Aseta lasipurkki suu alaspäin paperille, jätä se päälle 20 minuutiksi ja käännä sitten suu ylöspäin, jotta se kuivuu yön yli.

Runko messinkiä

DIY -ideoiden kehys seinälle

Tuore idea antaisi kehykselle uuden ilmeen kotona. Valmistele teippi ja kultainen ruiskumaali. Suihkuta maalia teipin päälle, anna sen kuivua ja merkitse kehykset kynällä! Sitten voit päivittää kehysten kulmat haluamallasi värillä.

Suunnittele kylvökone uudelleen kultaisilla lehdillä

DIY -ideoita ruukkujen istuttamiseen

Maalaa istutuskoneet akryylimaalilla. Anna niiden kuivua ja käytä pesuteippiä halutun alueen erottamiseen. Levitä myöhemmin ohut kerros liimaa ja kiinnitä kultaiset lehdet.

Tee lautasesta koulutaulu

DIY levyharja liitutaulu

Täällä tarvitset posliinilevyn, teipin, liitutaulumaalin, siveltimen ja uunin. Puhdista levy, merkitse levyn kulmat teipillä ja levitä liitutaulumaali. Poista teippi ja anna maalin kuivua 24 tuntia. Paista uunissa ikään kuin lempiruokasi odottaisi sinua sisällä.

Tinker köysi maljakko

DIY köysi maljakko kukkia

Köyden, liiman ja muutaman tölkin avulla voit tehdä ihanan köysimaljakon. Puhdista tölkki ja poista etiketti. Levitä liimaa köyden toiseen päähän ja kiinnitä se tölkin pohjaan. Aloita kääriminen tiukasti tölkin ympärille, kunnes saavutat huipun. Katkaise köysi ja liimaa päät tölkkiin.

Hehkulamppu maljakko

DIY -lamppu kukkii vettä

Pidimme lopulta kauneimman. Vapauta ensin lampun pohja ja irrota sitten lasiputki ja johdot. Tarvitset vain kukkia, vettä ja maun kannalta koristelua.

Toivon, että vastaat nyt kysymykseen ”Onko sinulla harrastus?” Ja vastaat ”Kyllä!”. Aivan?