9 luovaa ideaa teollisen puutarhan suunnitteluun

 puutarhasuunnittelua vahvistavat sauvan koristekivet

Ainutlaatuinen puutarhan suunnittelu teollisessa tyylissä

Tykkään käyttää tavallisia esineitä odottamattomilla tavoilla. Rakastan salattuja ilmeitä yritysten omistajien kasvoilla, kun kerron heille uusimmasta ideastani.

Ajatellaanpa “raudoitusta”!

Mietitkö mikä se on? Termi tulee englannista ja on lyhenne “Reinforcing Bar”, joka tarkoittaa vahvistavaa palkkia. Tuotannossa käytetään ruostumatonta terästä. Jigiä käytetään betonilohkojen venyttämiseen. Niiden uritettu pinta lisää mielenkiintoisen ilmeen. Tämä puolestaan ​​auttaa hitsatun betonin yhteen.

Jos kaikki tämä altistuu sääolosuhteille, se alkaa ruostua muutaman viikon kuluessa. Tämä antaa “raudoitukselle” sen erikoisen viehätyksen. Se kiehtoo erityisesti ihmisiä, jotka osoittavat innovatiivista ajattelutapaa.

Oletko jo kokenut raudoituksia muissa yhteyksissä? Ehkä se oli paikallisen supermarketin rakennusosastolla? On aika käyttää niitä Puutarhasuunnittelu harkita oikein? Tämä antaa puutarhallesi puhtaan, raikkaan ja teollisen ilmeen.

Puutarhaideoita vahvistuspylväiden avulla

nykyaikainen puutarhatyylinen kiviteräs

Yleensä teräs on työtaso, jota ulkonäkö vahvistaa. Tämän kieltämisen tapauksessa vapaasti seisovaa raudoitinta käytettiin kehyksenä, johon kiinnitettiin maatalouden lanka. Se ruostuu nopeasti ja luo suuren kontrastin jokikiville.

Teräslevy kestää pitkään, mutta suolainen ilma voi tuhota sen nopeammin. Siksi niitä on käsiteltävä sopivilla suojatuotteilla tällaisessa ympäristössä. Tämä rajoittaa kuitenkin ruosteen muodostumista ja tämä on myös osa sen viehätystä.

Viestissä

teolliset puutarhasuunnitteluteräselementit

Täältä näet, kuinka teräslevy voi antaa tavalliselle kaiteelle teollisen luonteen. Tämäntyyppinen asennus tulee juuri oikeaan paikkaan puutarhanhoidossa. Itse asiassa se voisi yhtä hyvin kirjoittaa itsensä nykyaikaiseen ulkoasuun.

Integroitu puutarhaan

modernit ulkoasun suunnittelu teräspuutarha -ideat

Se, että raudoitusta on helppo taivuttaa, tekee siitä loogisen valinnan sisäänkäynnille tai aidalle. Muista, että tällaisen asennuksen ruoste voidaan helposti siirtää vaatteisiin ja käsiin. Kun sisäänkäynti on ruostunut halutulle tasolle, voit maalata sen kirkkaalla maalikerroksella.

Huvimajan suunnittelu

maisema puutarhaideoita puutarhakalusteet

Asennus on samanlainen kuin gabioni, harjateräs ja maatalouslanka. Sitä voidaan käyttää halpana lehtimajana, jonka päällä voi kasvaa viiniköynnöksiä tai jopa “vetistä puuta”. Huomaa nyt, että ruoste voi saada kaiken likaiseksi.

Periaatteessa ruoste ei ole haitallista kasveille, ellei maaperän pH ole alle 5,0. On. Tämän tason alapuolella myös kasvin kyky imeä vahvempia ravintoaineita heikkenee. Ruoste on siis kasvien terveydellinen tekijä, joka on käsiteltävä.

Ainutlaatuinen aita

modernit puutarhan suunnitteluideat kasvit

Täällä näemme raudoituksen, joka toimii myös tukena kertaluonteiselle mittatilaustyölle. Metallinauhat on kudottu nauhojen väliin. Ne lisäävät syvyyttä ja tekstuuria. Nopea matka supermarketiin paljastaa sinulle monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Nämä ovat metallikerrosten ja tasakattojen muodossa. Ne voidaan kiinnittää mihin tahansa asennukseen.

Erillinen taide

puutarha aasialainen tyyli sora

Tässä harjaterästä käytettiin itsenäisenä asennuksena. Se jäljittelee aasialaisen bambun muotoa tässä aasialaisessa teollisessa puutarhassa.

Katso puutarhassa ympärillesi suoria tai kaarevia viivoja, joita haluat korostaa. Kaarevien raudoitusten asennus todennäköisesti täydentää rypytettyjä rypäleitä ja luo samalla kontrastia niihin. Se lisäisi erittäin jännittävää ulkonäköä.

Pohjana kasvisäiliöille

maisema puutarha ideoita vihreät kasvit koristeluideoita

Kolme tai neljä raudoitetta voidaan kääriä ympärille tai sitoa langalla. Tällä tavalla voit luoda räätälöidyn pohjan suosikki keraamisille kasvisäiliöillesi. Tässä tapauksessa sauvoja on kierretty viiniköynnösten ulkonäön järjestämiseksi vastaavasti.

Viinipullot

eklektinen sisustus värikkäitä pulloja puutarha

Pulloista valmistetuista puista on jo tullut erittäin muodikkaita. Joissakin maissa uskotaan, että sillä voidaan tavoittaa pahat henget. Yleensä metallikehykset tai tangot kiinnitetään lattiaan ja niiden päälle asetetaan pulloja.

Tässä tapauksessa viinipullot on kiinnitetty raudoitukseen ja tästä on syntynyt outo väliseinä.

Muunna löydetyt esineet mittatilaustyönä taiteeksi

eklektinen koristelu kiviaita

Terästangolla voidaan asentaa tavallisia esineitä siihen. Joten he ovat saaneet näkyvyyden ja uuden elämän puutarhassa. Tämä yksinkertainen ajopuupala porattiin ja asetettiin raudoitustankoon. Siitä tehtiin keskeinen näkökulma.