Ainutlaatuisia sisustusideoita ja vinkkejä kevätjuhliin

kevätkorujen sisustusideoita juhla -aiheiselle paperille

Ihania sisustusideoita kevätjuhliin

En tiedä sinusta, mutta lupaus lämpimästä säästä ja uusista kukinnoista sai minut uskomattomalle tuulelle. Rakastan tilanteita, joissa taide ja viihde kohtaavat. Siksi tykkään kirjoittaa kertaluonteisista asioista Sisustusideoita ja vinkkejä juhliin.

Tänään aion näyttää sinulle kokoelman, joka antaa sinulle inspiraatiota ruokaan, koristeluun ja tuoksuihin. Tämä tekee varmasti vaikutuksen vieraisiin heidän seuraavalla vierailullaan.

Vietin jonkin aikaa vuonna 2104 tutkimalla pastellivärien voimaa. Olin niin iloinen nähdessäni, että kirkkaiden vivahteiden hallitsemat ideat ovat muodikkaita. Älä usko, että sateenkaaren sävyt ovat ajankohtaisia ​​vain kesällä. Uskalla olla kirkas aivan kuten värit ulkona keväällä.

Kevään juhlan koristelu

Aloitetaan kevään juhlakoristeista, jotka tekevät syvän vaikutuksen. Nämä DIY -hedelmäpallot on helppo valmistaa. Idea tulee Brittany Watson Jepsen. Sinun on päätettävä strategisesti edullisesta koosta ja voit merkitä sen paperiarkeille.

Hyödyllisiä vinkkejä koristeluun ja teemaruokaan kevätjuhlissa

kevätkoristeideoita juhlapallojen seppeleelle

Vääriä kukkia ja puukirjeitä käytetään pitkälle niiden käytössä. Tästä voit luoda tämän ihanan Spring Wallflowers -merkin, jonka löysin A Beautiful Mess -alustalta. Nyt on aika ilmaista rakkausilmoituksesi uutta kautta varten. Tämä symboli edustaa täydellistä juhlakoristelua, ja sen vaikutus on kaksi kertaa kauniimpi, kun se asetetaan takkakappaleen päälle.

DIY kevään koristeluideoita

DIY kevään koristeluideoita kukkakuvioita koruja

Voit myös antaa vahvan lausunnon pienemmällä koristekappaleella. Esimerkki tästä on tämä Melanien keskipiste You Are My Favesta. Käytä esimerkiksi kehystettyä kakkutankoa ruukkuna äläkä arkaile kukkien väriä. [löydät täydellisen opetusohjelman osoitteesta Minttugrogi]

Tinker koriste -esineitä kevääseen

deco ideoita kevät aiheita kukat maljakko

Toinen tämän päivän huipputrendeistä on kivien ja mineraalien koristelu, mikä on loistava tapa juhlia luonnon ihmeitä. Tämä keskiosa edustaa koristelua uudella tasolla sekoitetussa maaseudun ja modernin tyylissä, joka esiteltiin alustalla Green Wedding Shoes. Akaattituet on sisällytetty koristeeseen. Samasta materiaalista valmistetut levyt ovat ihanteellisia lasinalusia tuoksukynttilöille.

Sisustusideoita kivillä ja mineraaleilla

koristeet kivillä ja mineraaleilla kevätjuhlat

Onko sinulla Oh Joy! Target Collectionille? Sen on suunnitellut Joy Cho ja se on uskomattoman vilkas. Se sisältää sävyjä, kuten keltainen, oranssi ja turkoosi. Alla on joitain tärkeimpiä kohteita tästä ja helppo luoda konfetipöytäjuoksija. Confett ja liimapisteet tekevät hauskoista laitteista.

Confetti -pöydän juoksija

kevään sisustusideoita konfettipöydän juoksija

Juhlaa ja ruokaa keväälle

Kuten sanoin, edellä mainittu suunnittelija Joy Cho on luonut suuren kokoelman. Hän julkisti nämä äskettäin kevätjuhlissa. Siellä hän tarjosi vierailleen kiehtovia koristeita ja herkullista ruokaa.

Ja niin pääsemme seuraavaan aiheeseen: ruoka!

Harkitse paljon tuoreita ja värikkäitä ruokia ja esittele ne tyylikkäästi.

Löydät paljon kiehtovia kuvia Oh Joyn videosta!

Tuore ja värikäs ruoka juhlissa

korut puutarhajuhlat koristelu kukat väri

Kaikkialla yleisten tuoreiden kukkien ja tuotteiden ansiosta luonto näyttää juhlivan luonnon rikkautta. Sinun ei ehdottomasti pitäisi säästää juomien herkullisia ainesosia, kuten sitruunoita ja limeä. Pidätkö siitä, mitä näet alla? Tämä alla oleva kuva täydentää muutamia juhlan yksityiskohtia Uusi peruna. Se sisältää herkullisen reseptin Moskovan muulilta. Haluatko lisätietoja? Tutustu Camille Styles klo!

Valmista herkullisia juomia

kevätjuhla -sisustusideat juomat

Tässä vielä muutama idea hyvälle maulle. Entä paistettu parsa sitruunamehulla? Rakastan tämän ruuan marmorista ulkoasua Laatikko & Tynnyri, jonka näet alta.

Paistettua parsaa sitruunamehulla

kevätjuhlaorganisaation ruoka

Vaikutus tulee moninkertaisesta lasitusprosessista.

Meidän ei tietenkään pidä unohtaa jälkiruokia! Etsitkö loistavaa tapaa lisätä väriä kakkuusi? Käytä sprinklejä. Voit katsoa tämän artikkelin ohjeet täältä. Löydät parhaat tekniikat tähän.

Valmista jälkiruoka

kevätjuhlaorganisaatio syö kakkua

Joskus pieni ele voi vaikuttaa suuresti koristeluun. Ei ole väliä, paistatko kakun itse vai ostatko sen, se riippuu koristeesta. Jotkut konfetit vievät kakun nopeasti erittäin korkealle tasolle. [mukaan Peili80]

Sisustusideoita konfetilla

kevätjuhlan koristelukakku konfetti

Tämä upea ilme tulee Love Festin tuotesuunnittelussa olevasta kuvasta. Kakun syötävä kasvi tekee valtavan eron, eikö niin? Kaikki niiden suunnittelussa huutaa kevättä.

Kakku kevään aiheilla

kevätjuhlaorganisaatio syö värikkäitä kakkuja

Kevään huhut

Haluammeko sulkea tätä aihetta käsittelevän artikkelin? Voisimme sisällyttää joitain kevätjuhlaideoita, jotka lisäävät vielä juhlatunnelmaa. Voit itse tehdä tästä pelin, johon kaikki vieraat voivat osallistua. Jokainen vieras voi luoda erikokoisia ja -muotoisia kaulakoruja. Nuoret ja pienet lapset ovat siitä erityisen iloisia.

Tee kaulakoruja

kevätjuhla kaulakoru sateenkaari

Kuinka hieno on seuraava kuva, jossa näkyy sitruunakakku laventelin kanssa! Sinun ei todellakaan tarvitse leipoa, mutta luo joukko sitruunoita ja koristele ne muutamalla kasvilla. Voit viitata näihin ja muihin loistaviin ideoihin Hieno juhla löytö.

Sitruuna- ja laventeli koruja

kevätjuhlakoristeet korut sitruuna laventeli

Löysimme myös tämän värillisen hiekan ideana. Keskikappaleet saavuttavat siten uuden, korkeamman tason. Keskiosa edustaa kokoelmaa otettaviksi.

Sisustusideoita värillisellä hiekalla

kevätjuhlat koristeideat korut hiekka

Odotan malttamattomana seuraavaa kevätjuhlaa! Toivon, että olen tämän päivän viestillä myös motivoinut teitä siihen!