Kasokudon kukkaruukut, autoteollisuuden innoittamia

kukkaruukku suunnittelu bonsai vuoret

Tyylikäs bonsai -kukkaruukku, joka tuo kotiisi epätyypillisen kosketuksen

Sisustussuunnittelussa on varmasti esineitä, jotka vievät kaikkien huomion. Oletko koskaan kuvitellut, että kasvisäiliöt voivat vaikuttaa yleiseen tunnelmaan? Tietenkin se on mahdollista, varsinkin jos sinulla on jotain poikkeuksellista itsessäsi … Kuten tämä, jonka haluamme esitellä sinulle tänään.

Kasokudon kasvisäiliö edustaa pientä luonnonmaisemaa

kukkaruukkujen suunnittelu adrian magu autoindustrie

Vaikuttava yhdistelmä muotoa ja toimintoa on yhtä tyylikäs kuin se saa. Suunnittelija Adrian Magulla on Kasokudo Bonsai Kukkaruukku luotu tuomaan tunnelmaan raikkautta. Haluatko nähdä tämän kasvinsäiliön inspiroivan suunnittelun, jonka on kuvannut Andy Beard?

Tunnista kukkaruukun ainutlaatuisuus?

bonsai puu kasvi kontti suunnittelu adrian magu

Tämä kasvisäiliö tuo pienen palan luontoa sisätiloihin. Tuote on taiteellinen esitys, joka toteuttaa ainutlaatuisen yhdistelmän suunnittelijan kiinnostuksesta kaikkeen vihreään ja hänen työstään autoteollisuudessa: ”Ilmaisee nopeusmuodot ja tuotantotekniikan prosessit, joita käytetään kuljetusten suunnittelussa. esineitä, mikä on normaali staattinen kohde. ”Epätavallinen muoto ja valkoinen ja harmaa muotoiltu tyylikäs siluetti mahdollistavat tämän epävirallisen kasvisäiliön merkitsemisen mihin tahansa moderniin sisustukseen, jonka täytyy yllättää jollain epätyypillisellä.

Hanke edustaa bonsai -puuta ja vuoria

kukkaruukku suunnittelu bonsai puu adrian magu

Suunnittelija Adrian Magu korostaa tuotteen muita ominaisuuksia: ”Projekti antaa vaikutelman kiihtyvästä muodosta, johon mahtuu satunnaisesti bonsai -puu. Se luo täydellisen tasapainon dynaamisesta harmoniasta. Tuotantoteknologian prosessit, jotka koskevat kasvisäiliön ja 3D -vuorten erittäin kiiltävää toteutusta, ovat ristiriidassa luonnon kanssa, jossa bonsai -kasvien peseminen ja muodostuminen kestää vuosikymmeniä. Kaiken kaikkiaan ainutlaatuinen projekti mahdollistaa ainutlaatuisen synteesin luonnollisen osan esityksen tarkkuuden ja epätäydellisen luonnon kauneuden välillä. “

 Näet 3D -vuoret tässä kuvassa

tyylikäs kasvisäiliö adrian magu design

Ja niin, pidätkö tätä kasvisäiliön muotoilua yhtä kiehtovana kuin me? Luotatko tällaisiin ainutlaatuisiin suunnittelijaratkaisuihin sisustaessasi kotiasi? Et varmasti tee sisustusvirhettä. Päinvastoin – lisäät sisustukseesi eleganssia ja ylellisyyttä. Tarvitseeko asuntosi sitä?

 Kasvisäiliö, jossa on futuristinen muotoilu

kukkaruukut kasokudo adrian magu design

Suunnittelija on kuvannut taiteellisesti pienen palan luontoa

kasokudo kukkaruukun suunnittelu adrian magu

Inspiroiva muotoilu, joka voi toimia myös modernistisena koristeena

adrian magu kasokudo kasvi kontti bonsai puu vuoret