Kaunista puutarha ja suunnittele se Feng Shuin mukaan

Puutarhan suunnitteluideat Suunnittele puutarhakasvit kukat Puutarhapolut

 Kaunista puutarha – kauniita puutarhan suunnitteluideoita, jotka inspiroivat

Feng Shui – onko tämä totta vai kuvitelmaa? Havaintojemme mukaan useimmat ihmiset ovat edelleen erittäin tyytyväisiä, kun Feng Shui mainitaan. Järjestys, jonka tämä opetus tuo mukanaan, on käytännössä kaikista näkökulmista ja tunnet olosi turvalliseksi ympäristössä.

Puutarha ja sen suunnittelu eivät ole poikkeus.

Puutarhan vedellä on rauhoittava vaikutus

kaunistaa puutarhan vesikasveja puutarhapolkuja

Ihanteellinen muoto

Aloitetaan siitä, miten voit käyttää Feng Shuia muodon luomiseen puutarha kaunistaa voi. Olisi ihanteellinen, jos muoto olisi suorakaiteen tai neliön muotoinen. Lisäksi et saa sallia suuria eriarvoisuuksia. Kokonaisuudessa on kaksi pääasiallista näkökohtaa. Ensinnäkin tarvitset fyysistä voimaa, jotta pinta olisi tasainen ja tasainen. Lisäksi suoria muotoja tarvitaan joitain muita taitoja. Hyvin yleinen tapa on merkitä suorakulmio puilla.

Ole varovainen puutarhan muodon suhteen

puutarhan suunnitteluideoita tilava puutarha tuoreena

Aja pahat henget pois

Kiinalaiset uskovat, että pahoilla hengeillä on vain suora tie vapauden ajamiseen. Siksi he yrittävät luoda kynnyksiä vihreiden laatikoiden ja muiden menetelmien avulla.

Käärmeen kaltainen polku on erittäin tyypillinen Kiinassa samasta syystä

kaunistaa puutarha puutarhapolkuja kasvit talon julkisivutiilet

Viisauden vyöhyke

Voit myös kaunistaa ja parantaa puutarhaasi perustamalla viisauden vyöhykkeen. Tämän pitäisi olla sisäänkäynnin vasemmalla puolella kulmassa. Tämä on rauhallisin ja mietiskelevin paikka, jonka voit löytää. Samaan aikaan sinun on tehtävä paljon piiloutuaksesi ohikulkijoiden silmiltä.

Koska sinun on pysyttävä yksin ja pohdittava samalla kun katsot luontoa

puutarha kaunistaa ulkokalusteet kasvit puut

Tässä vaiheessa suositeltavien huonekalujen tulisi olla mahdollisimman mukavia. Sinun on myös osallistuttava rentoutumiseen. Harkitse myös kirkkaita värejä. Punainen, keltainen ja oranssi luovat harmonian ja hyvän mielen.

Lisää qi -energiaa

Voit myös käyttää Feng Shui -keinoja, kun kaunistat puutarhaasi tänä vuonna, jotta voit integroida enemmän Qi -energiaa kotona. Tämä toimii parhaiten ulkoveden lähteellä. Sen pitäisi olla luonnollista tai ihmisen tekemää. Tällainen järjestely puutarhassa voi ennen kaikkea edistää positiivista kehitystä elämässäsi. Jotta se toimisi hyvin, sinun on kuitenkin varmistettava, että se on puhdas ja selkeä.

Esteettisistä ja käytännöllisistä syistä etupiha on oikea paikka rakentaa ja ylläpitää vesilähdettä

puutarhan suunnitteluideoita Feng Shui vesi

Keski -alue

Ei vain puutarhan keskipiste, vaan neliö, joka on sijoitettu sinne, on sisäpihan terveyden ja elinvoiman alue. Siellä kerääntyy paljon energiavirtoja. Kaikki kerääntyy yhteen paikkaan, josta talon omistaja voi piirtää. Mitä vähemmän tämän paikan ja talon välillä on sekaannuksia, sitä helpompi energiavirta kulkee omistajalle. Sisustus, jossa on paljon kauniita kukkia ja ruohoa tällä alueella, on erittäin järkevää. On myös edistettävä energiavirtaa johtamalla helposti polkuja sinne.

Suunnittele oma puutarhasi oikein Feng Shui -opetuksen mukaisesti

Ideoita puutarhan suunnitteluun Feng Shui

Lasten alue

Puutarhan kaunistamisessa yhdessä Feng Shuin kanssa lasten aluetta ei saa myöskään jättää huomiotta. Koska tämän opetuksen mukaan tämä on aktiivisin ja dynaamisin asema tällä alueella. Täällä pitäisi olla paljon naurua ja iloa. Maa itse on täytettävä tuoreudella ja positiivisuudella. Kaikenlaiset leikkitilat, jotka voivat edistää tätä, olisi yhdistettävä lasten nurkkaan.

Tyylikäs puutarha, jossa on harmoninen ilme

kaunistaa puutarha puutarhakalusteet kasvit kukkakimput

Tee puutarhasta tilava

puutarha kaunistaa viileät ulkokalusteet mukavasti modernit

Tulen elementin hallitseminen

Kauimpana kulmassa keskustasta ja akselilla, jolla on keskialue, tulisi olla tulen elementin kuuluisuuden alue. Et löydä parempaa paikkaa takalle tai tulelle. Punaisten värien käyttöönotolla olisi tässä erittäin hyvä vaikutus. Punaisia ​​ruusuja ja Berberis olisi loistava ratkaisu. Tärkeintä tässä ei ole käyttää savea materiaalina. Koska savi on maan merkki ja sammuttaa perheen rakkauden liekin.

Tuoreita ideoita pieneen puutarhaan

kaunistaa puutarhan lattialaattoja kasvien sisustusideoita

Luo kaunis puutarhan ilme

puutarhasuunnitteluideoita ulkosuunnittelukasveja

Tee etupihasta tyylikäs

kaunistaa puutarha vihreä nurmikko piristää talon julkisivua

Yhdistä kivet ja kasvit puutarhassa

puutarhan suunnitteluideoita pienen puutarhan suunnittelu Feng Shui

Valitse puutarhaan sopivat kasvit

puutarhan suunnitteluideoita Feng Shui -kasveja

Tuore puutarhasuunnittelu lattialaatoilla

Kaunista puutarha istuttamalla suuria lattialaattoja