Kesäjuhlien sisustus – kolme virkistävää ja värikästä teemaa

kesäjuhlien sisustusideat värilliset tartletit maukkaita

Kolme virkistävää teemaa värikkäisiin kesäjuhlakoristeisiin

Nyt on vihdoin kesä ja sinulla on houkutus nauttia enemmän. Oletko nyt suunnitellut grilliä tai muita juhlia nyt, kun sää on lämmin? Tänään esittelemme kolme huippuaihetta, jotka vastaavat kesätunnelmaa.

Muuten, voit käyttää niitä, vaikka et suunnittele juhlia!

Ideoita ananasjuhlien koristeluun

Haluammeko aloittaa tämän kesän hedelmistä? Juhlakoristeet, joissa on tällainen aihe, sopivat kaikenikäisille. Ne liittyvät aina kesän rentoon ja juhlavaan tunnelmaan. Tervetuloa vieraasi kukkaseppeleillä, jotka on valmistettu vaahtosormuksista.

Juhlakoriste ananasmotiiveilla

kesäjuhlien sisustusideoita seinäkoriste ananas ilmapalloja

Sisustuksen suhteen et voi käytännössä mennä pieleen käyttämällä tuoreita hedelmiä ja trooppisia vihreitä. Järjestä nämä tarjoilupöydälle ja muille kodin pinnoille. Joten levität tuoretta tunnelmaa tässä.

Tuoreet hedelmät ja trooppiset vihreät

kesäjuhlien sisustusideoita tapetti ananas kuvia hedelmä huonekasveja

Haluatko tietää lisää fiksuja ideoita keskilevyille? Luo sitten ananasastia. Leikkaa värillisestä paperista sarja kolmioita. Kiinnitä tämä purkkiin ja täytä se mehikasveilla. Sinulla on jo ananaslehtiä.

Taitavia ideoita kesäjuhlien koristeluun

kesäjuhlien sisustus ananas huonekasveja ideoita

Huomaa, että hedelmäteemat ja trooppinen tyyli ovat avainasemassa tämän kesäjuhlien teemassa. Käytä inspiraationa kotitekoisia soodakuppeja. Tarjoa vieraillesi mahdollisuus virkistäytyä tällä upealla tavalla.

Mitä mieltä olet karhunvatukka -ananassoodista kookos -sorbetin kanssa??

kesäjuhlien sisustusideat värittivät virkistäviä juomia

Yllätä vieraasi katseenvangitsija -jälkiruoalla. Yllä oleva idea on myös Oh Happy Day -päivästä. Nämä jälkiruoat eivät vain näytä hyvältä, vaan ovat myös herkullisia.

Katseen jälkiruoka

kesäjuhlien sisustusideat värilliset tartletit maukkaita

Jäähdytä koko juttu mansikka-appelsiinipopikkeleilla. Alla olevassa kuvassa tämä on järjestetty tarjottimella, jossa on sitruunaviipaleita ja mansikoita. Eikö tämä näyttely ole ainutlaatuinen ja hieno?

Mansikka-oranssi popsicle

kesäjuhlien sisustusideoita jäätelö hedelmät mansikat appelsiinit

Älä lähetä vieraita kotiin tyhjin käsin. Anna heille pieniä suklaapatukoita ja muita hienoja asioita, jotka on kääritty käärepaperiin.

Alla oleva pakkaus edustaa DIY -projekteja

kesäjuhlien sisustusideoita käärepaperit ananas värikkäitä lankoja

Flamingo Hauska kesäjuhlan koristelu

Haluammeko siirtyä seuraavaan aiheeseen? Nyt kyse on flamingojuhlasta, joka on upotettu pastelliväreihin ja kesäiseen tyyliin. Lisäksi tämä tyyli muistuttaa voimakkaasti 80 -lukua ja siksi se on erityisen houkutteleva retro -suunnittelun faneille.

Useimmat flamingojärjestelyt eivät ole tyytyväisiä itse flamingon väriin, mutta tarjoavat vielä värikkäämpiä aksentteja, esimerkiksi suklaata ja muita makeisia.

Flamingojuhlat pastelliväreissä ja kesällä

värikäs pöytäkoriste kesäjuhlien koristeluideoita värikäs pöytäkoriste kesäjuhla

Et voi todella mennä vikaan liian suurilla vaaleanpunaisilla ilmapalloilla. Myös trooppiset vihreät ja palmunlehti -aiheet täydentävät tätä teemaa upeasti. Alla näet Palmbeachin tyylikkään vauvan suihkun, joka on toteutettu erityisen hyväpalkkaisella tyylillä.

Kesäjuhlapöydän koristelu vaaleanpunaisilla ilmapalloilla

pöydän koristelu kesäjuhlien sisustusideat ilmapallot vaaleanpunainen kesäpöytäliina kynttilät

Tämä vaaleanpunainen flamingokettu yhdistää suosikkielementtini yhteen. Ei huono idea, eihän?

vaaleanpunaiset pöytäkoristeet kesäjuhlien sisustusideoita vaaleanpunainen flamingo -puutarha

Haluatko luoda upean tunnelman huoneeseesi vaaleanpunaisella pöytäliinalla? Täällä juhlatarvikkeita on käytetty myös koristeena. Lautasliinat ja cocktail -sateenvarjot loivat upean trooppisen ilmeen.

Värikkäät cocktail -sateenvarjot

kesäjuhlat koriste coctail sateenvarjo vaaleanpunainen pöytäliina

Tässä näemme toisen muunnelman Flamingo -puolueesta. Vaaleanpunaisen juoman on oltava! Onko se limonadi tai jotain muuta – se on sinun!

Flamingo -puolueen virvoitusjuoma

järjestää kesäjuhlan värillisiä virvoitusjuomia

Kaikkien makeisten kanssa, älä unohda laittaa pöyhiä pöydälle. Me Freshideenossa uskomme, että nämä pastan vartaat ovat yksinkertaisesti hienoja. Näihin on liitetty erilaisia ​​hienoja tuotteita, kuten juusto tortini, pepperoni ja oliivit. Ne on myös kirjoitettu täydellisesti flamingon värivalikoimaan.

Laita herkullisia naposteltavia pöydälle

kesäjuhlien sisustuspöytä kattaa maukkaita herkkuja

Nyt pääsemme lahjoihin, joita annat vieraillesi kotona? Varmista, että karkit on kääritty johonkin vaaleanpunaiseen, kuten alla olevat pussit. Muuten, nämä alla ovat myös DIY -projekteja.

DIY -projektit – tee kesäjuhlien kutsukortteja

kutsu kesäjuhlien koristeluun vaaleanpunaiset flamingokortit

Kesäinen sprinkles

Viimeinen ajatuksemme koskee ruiskuttamista tai tarkemmin sanottuna: paljon sprinklejä! Nuo pienet auringonpaistet ovat jälleen muodikkaita. Kyse on jälleen 80 -luvun taaksepäin katsomisesta. Sprinkles ovat käytännöllisiä ja herkullisia, kun niitä käytetään erinomaisiin jälkiruokiin.

Katse taaksepäin 80 -luvulle

värikäs kesäjuhlien sisustusideoita jälkiruoka

Millaiset koristeet olisivat ihanteellisia kesäjuhliin? Entä konfetti? Valitsetpa sitten ilmapalloja tai värillisiä pisteitä seinällä, älä pelkää mennä villiksi. Erityisesti lapset arvostavat todella ponnisteluja.

Konfetit ja ilmapallot

värikkäitä kesäjuhlien sisustusideoita lasten leikkihuoneen ilmapalloja seinäkoristeita

Kuten kuvasta voi päätellä, tämä idea sopii lapsille. Mutta se myös huvittaa aikuisia samaan aikaan. Tämä pätee erityisesti näihin hyytelöhyytelöihin!

Jello

värikkäitä kesäjuhlien sisustusideoita jälkiruokakakku leipoa pöytäkoristeita

Anna tämän jäätelötyynyn viedä sinut mukaansa Nodin maa  ainutlaatuiseen kesäjuhlakoristeeseesi! Käytän sitä myös erittäin alkuperäisenä lahjana.

Alkuperäisiä lahjaideoita

värikkäät pöytäkoristeet kesäjuhlien sisustusideat tekevät jäätelön itse

Tässä on toinen jälkiruokaidea: munkkikakku. Se on tietysti peitettävä sprinkleillä!

värikkäitä kesäjuhlien sisustusideoita jälkiruoka leipoa kakkuja itse

Haluammeko nyt tarkastella muutamia ideoita lahjojen jakamiseen? Entä jotkut purkit täynnä karkkia? Idea on taas peräisin Voi Joy! Freshideenin kaikkien mielestä kontit ovat erityisen hienoja. Eikö ne olisi täydellinen välimerkki puolueellesi?

Täydelliset välimerkit juhlissa

värikkäitä kesäjuhlien sisustusideoita

Mikä ideoista kiinnitti huomiosi? Ehkä voit sisällyttää joitain tai useamman näistä sisustukseesi?


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80