Metalli ja puu kuuluvat sisustukseen

 sisustus suuri tila lasi väliseinä yksityisyysnäyttö

Poikkeukselliset suunnitteluideat

Muistatko paperiset lumihiutaleet, jotka teit lapsena? Taitit paperin neliöksi ja leikkasit siitä rosoisia muotoja. Kun avasit sen, edessäsi ilmestyi yllättävän kaunis muoto.

Positiivisen ja negatiivisen tilan vastakkainasettelu loi dramaattisen vuorovaikutuksen kiinteän ja läpinäkyvän, avoimen ja suljetun välillä. Vaikka paperiset lumihiutaleet ovat kaunistaneet luokkahuoneesi, aikuisten muotoa voidaan käyttää kodin arkkitehtuurissa. Portaikko, ulkokuori, katot ja ovet ovat vain muutamia elementtejä, joihin nämä leikatut muodot voidaan yhdistää upeasti.

Lihavoitu tai hallitsematon, suuri tai pieni, valmis tai mittatilaustyönä, kuvioiden valikoima on erittäin suuri.

Metallia ja puuta voidaan käyttää missä tahansa sisustuksessa

metalli ja puu yhdistävät suunnittelun

Metalli ja puu ovat yleisimmin käytettyjä materiaaleja, ja kuviot sisällytetään niihin eri menetelmillä.

Voit rei’ittää metallikiskoihin reikiä vakiokokoisilla valmiilla kuvioilla. Tätä kutsutaan lyönniksi. Vesisuihku ja laserleikkaus ovat muita mahdollisia menetelmiä, jotka toimivat myös hyvin eri tavalla. Hinnat vaihtelevat, koska olet riippuvainen materiaalista, jonka paksuus, muotoilu ja sopeutumiskyky voivat olla erilaisia.

Ulompi arkki

Tässä esillä oleva nykyaikainen ulkopelti on Cor-Ten-yrityksen luoma. Se on haalistua ruostumattomasta teräksestä valmistettua seosta, joka vaikuttaa ruostuneeseen ulkonäköön altistuessaan ulko -olosuhteille. Leikkisät, vesisuihkulla leikatut pyöreät kuviot kiinnitettiin paneeleihin, jotka puolestaan ​​kiinnitettiin pehmeästä ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin putkiin. Huokoisuus ja yksityinen muutos ovat muuttaneet talon täysin ja keskittyneet ihmisten tarpeisiin.

Ulompi arkki

Koristele ikkunat metallilla ja puulla

Tässä on toinen esimerkki Aamodt / Plumb -arkkitehtien luomisesta ulkolevystä. Se koostuu ohuista alumiinilevyistä, jotka antavat tälle rantatalolle erittäin kuviollisen ulkonäön.

Luodakseen vesisuihkukuvioita arkkitehdit työskentelivät kansainvälisten graafisten suunnittelijoiden TwoPointsin ja Kansas Cityn Missourissa sekä valmistajien A.Zahnerin kanssa. & Yritys toimi.

Plumb sanoo, että alumiini tuli sisään, koska se sopii hyvin rannikkoilmapiiriin. Tämä materiaali on myös melko halpaa.

Portaat

Mashrabiya -seinäverhot tunnetaan Keski -Aasiasta ja niitä on käytetty siellä keskiajalta lähtien. Tässä on kyse erittäin koristeellisesta ristikkotyöstä, josta syntyy monia geometrisia muotoja. Perinteisesti ne on valmistettu puusta tai takorautasta ja ne on asennettu ikkunoihin siten, että ne suodattavat valoa ja suojaavat yksityistä aluetta samanaikaisesti.

Mashrabiyan inspiroima portaikko

portaiden suunnittelu metallia ja puuta

Täällä näemme mashrabiyan inspiroiman portaikon. Se erottaa portaat muusta talosta. Samalla se toimii visuaalisena esteenä, mutta varmistaa tietyssä määrin avoimuuden. Monimutkainen geometrinen kuvio on tukikohta muutoin rajoitetusta tilasta.

Kukkakuvioinen portaikko

kierreportaiden sisustus metalli puu

Toisin kuin edellisen esimerkin kaiteet, vesisuihkulla leikattu kukkakuvio on esitetty tämän vilkkaiden portaiden vapaasti seisovalla alueella.

Läpinäkyvät portaat metallia ja puuta

modernit portaat, joissa on metallia ja puuta

Tämä sisätilojen läpinäkyvä elementti sulkee esivalmistetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut aidat ja takaa ylellisen ulkonäön. John DeForest DeForest Architectsista sanoo, että suurin haaste on oikean punoksen määrän määrittäminen.

Oven suunnittelu

väliseinien suunnitteluideat puu ja metalli

Ovet

Mielestäni nämä Richard Ziegler Architectsin liukuovet ovat mielenkiintoisempia ja rakenteellisempia kuin tavalliset puuovet. Ne luotiin Richelieu Hardwaren esivalmistetuista, laserleikattuista paneeleista.

Autotallin oven muotoilu metallista ja puusta

suunnitteluideoita talo rakentaa autotalli

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun autotallin oven lineaarinen rei’itetty muotoilu tekee tästä talosta naapuruston maamerkin. Autotallin reiät ohjaavat valoa ja muodostavat siten animoidun teatteriesityksen.

Metallista ja puusta valmistettu seinäverho

sisustusideoita metalli ja puu

Seinäseinät

Avoimet pohjaratkaisut voivat joskus olla tyhjiä ja merkityksettömiä. Voit erottaa eri alueet taistelemalla. Sujuva siirtyminen niiden välillä säilyy.

Tässä esimerkissä Saniee Architects on käyttänyt esivalmistettua ruostumatonta terästä. Ennen kaikkea arkkitehti Mahdad Saniee pitää ruostumattoman teräksen helppohoitoisesta luonteesta. Mutta ole varovainen, koska verkkopaneelit voivat tulla liian aaltoileviksi, jos alue on liian suuri.

 Ideoita aidan suunnitteluun

aita suunnitteluideoita kasvit puutarha

Toisin kuin puuaidan tyypillinen ketjunlenkki, tämä aita luotiin vähähiilisestä teräksestä. Se näyttää outoja, rei’itettyjä leikkauksia lintujen muodossa.

Ideoita tulisijan suunnitteluun

tulisijan suunnitteluideoita puu ja metalli

Tulipesät metallilla ja puulla

Tässä näemme Antonio Martinsin sisustussuunnittelun. Tähän on käytetty Profab Metal Designsin lahjakkuutta ja kuumavalssattuja terästuotteita. Kolme riviä lineaarisia rei’ityksiä juhlapaikan edessä toimii pienimuotoisena koristeena.

Rauta punokset lasin alla

koristeelliset sisustusideat puulattia lasi

lattia

Älä unohda maata! Peace Design asensi ohuet lasipaneelit ja suuret rautasilmät tähän taloon Montanaan. Ne toimivat maalaismaisina taivaanvaloina, jotka valaisevat alla olevaa viinikellaria.

Tankohila

mielenkiintoiset katto puupalkit metallielementit

Samaan aikaan tässä muunnetussa navetassa on uudistetut palkit, jotka toimivat siltana seuraavalle kerrokselle. Se on hyvin toistuvaa, kuviot eivät näytä liioiteltuilta, mutta ovat sopusoinnussa puurakenteiden kanssa.

Suunnittele koristeellinen katto

luo katto muutaman tason koristeilla

Peite

Tämä alakatto koostuu sarjasta laatikoita, jotka on valmistettu Koto -puusta. Puupaneelien satunnainen rei’itys tarjoaa akustisen ja hajavalon, joka vastaa koko huoneen tarpeita.