Tuore ikkuna koristelu on kysytty: inspiroivia verhoideoita

verhot ja verhot ideoita ja esimerkkejä ikkunan sisustus

Verho ylös – tuoreille ikkunakoristeille

Lähes jokaisella on huonekaluliikkeestä valmistetut pitkät kangashuivit, jotka riippuvat ikkunan edessä! Sen ei aina tarvitse olla samoja verhoja, jotka usein pestään ja silitetään vaativasti ja jotka roikkuvat lattialla pölynkerääjinä ja joita on vaikea kiinnittää.

Verhoille on paljon käytännöllisempiä ja ennen kaikkea yksilöllisempiä vaihtoehtoja. Nämä eivät vain koristele ikkunaa, ne ovat jopa pieniä luovia taideteoksia, joita kenelläkään muulla ei ole kotona. Piristä ikkunoiden sisustusta uusilla ideoilla, joita esittelemme sinulle.

Ideoita ikkunoiden sisustamiseen

Verhot ja verhot Vihreä ikkunakoriste

Laskostetut kaihtimet: Värikkäät kankaat, joilla on ero

Ei epäilystäkään: kaikenlaiset tekstiilit tuovat mukavuutta omiin neljään seinään. Mutta kaikki kangasverhot eivät ole samanlaisia. Entä laskostettu kaihdin, joka on kankaasta taitettu? Näitä on lähes kaikissa kuvitettavissa olevissa väreissä ja jopa erilaisilla kuvioilla tarjoajilta, kuten http://www.plissee-spezi.de/ saatavilla. Laskostettu kaihdin voidaan sovittaa erityisesti kalusteisiin ja vaivattoman kokoonpanon ansiosta vastaavaan ikkunaan.

vaaleanpunaiset verhot ikkunan sisustus läpinäkymättömät verhot ja verhot

Toinen tapa käyttää kangasta ikkunoiden koristeluun on roomalaiset kaihtimet. Ikkunan leveyttä koristaa kangaspaneeli, joka voidaan lukita eri korkeuksiin. Roomalaiset kaihtimet voidaan myös ommella itse suosikkikankaastasi. Yhdessä kynttilöistä ja maljakoista tehtyjen koristeiden kanssa ikkunalaudalla laskostetut kaihtimet ja roomalaiset kaihtimet ovat ehdoton katseenvangitsija ikkunassa.

ikkunan koristeluun valmiit verhot oliivinvihreällä curling -nauhalla

Pöydän ulkopuolella: pitsiä

Oletko aina miettinyt, mitä tehdä isoäidin perintönä oleville pitsilevyille? Käytä niitä uuden ikkunan koristeluun! Olitpa yksinkertaisesti valkoisella tai kirkkailla väreillä – jos voit ompelee yksittäiset lautaset yhteen ja ripusta se yksinkertaisen verhotangon päälle, tämä luo erikoisen nostalgisen verhon.

Virkatut verhot ombre -tyyliin valkoinen sininen ikkunakoriste

Ota valo lasikiteillä

Mutta voit tehdä myös ilman kankaita: Hanki käsityökaupasta noin tusina eri muotoisia ja värisiä lasikiteitä. Ne ripustetaan kauniille silkkinauhalle eri korkeuksille ikkunan eteen. Sitten kun aurinko paistaa läpi, ne näkyvät upeat valopelit huoneistossa. Mikään verho ei pysty siihen!

Kotitekoisia asioita paperista

Yhdessä lasten kanssa voit tehdä värikkäitä kukka -seppeleitä, jotka kiinnität pituussuunnassa tai poikki ikkunan eteen. Voit tehdä tämän leikkaamalla kukkien muotoja eri rakennuspaperista ja kiinnittämällä ne teipin molemmille puolille. Useat kukkanauhat voivat helposti korvata verhon. Vinkki: Pääsiäisenä voit ripustaa pääsiäismunan seppeleitä kukkien sijaan ja jouluna ripustaa kuusen seppeleitä.

ikkunan koristelu itse tee diy -projekteihin verhot ja verhot

Vielä enemmän voidaan tehdä paperista: Jos tulostat suosikkikuvasi lomaltasi läpinäkyvälle paperille, voit myös korvata verhot. Jos leikkaat paperin esimerkiksi neliön muotoiseksi ja ripustat sen vierekkäin ohuelle vaijerille, jossa on kauniit pyykkipojat, luot poikkeuksellisen puoliverhon.