Värilliset kuviot sisustussuunnitteluun – muodin trendit 2014

 vuoden 2014 muotitrendien mukaisesti

Inspiroivia malleja muodin trendeinä 2014

Kevään kokoelmat ovat olleet markkinoilla jo kuukausia. Jopa pidempi! Useimmat jälleenmyyjät ovat jo ostaneet kesämallistot. Tämän perusteella voidaan jo keskustella vuoden 2014 muodin trendeistä.

Tämän päivän artikkeli on omistettu kolmelle trendille, jotka ovat trendikkäimpiä ja ajankohtaisimpia. Katso alla olevia kuvia ja katso, herättääkö yksi tai useampi idea uteliaisuuttasi. Haluan sanoa yhden asian etukäteen: tällä kaudella keskitytään geometriaan!

timantti-

Me kaikki tiedämme, että geometriset mallit ovat tällä hetkellä erittäin moderneja. Tämä pätee erityisesti kolmion kuvioihin. Ne ovat kehittyneet ajan myötä ja ne ovat osa suurempia muotoja, jotka syntyivät, kun kolmion muotoiset muodot yhdistettiin ja yhdistettiin.

Ole moderni

kolmion kuvioidut tyynymuodit 2014

Täällä näemme West Elmin metallinen tyynyliina. Tämä on yksi maagisimmista löydöksistä minulle. Luonnollisten kankaiden ja aurinkoisten muotojen sekoitus on houkutteleva. Itse asiassa tämä ei ole ollenkaan yllättävää, kun otetaan huomioon, että tyynyjen kuviot perustuvat englantilaisen suunnittelijan Sarah Campbellin taideteokseen. Niin loistava glitter -vaikutus!

Metallinen tyynynpäällinen

Metallikuvioiset heittotyynyt muodin trendit 2014

Jälleen näemme kolmioiden ja timanttien vuorovaikutuksen. Tällä kertaa ne koristavat yrityksen Mountain Lake -heitotyynyä Ferm Living. Tässä on kaksi syytä, miksi sinun pitäisi rakastaa tämän tyyppisiä kuvioita: kirkkaat värit ja se, että ne on painettu käsin.

Vuoden 2014 muotitrendit kolmioilla ja timanteilla

timanttiheittotyynyjen sisustusideoita

Tämä timanttisilla hauskanpito on saavuttanut myös mattojen alueen. Tämä on kiitos suunnittelijoille, jotka loivat CB2: n Marque Chindi Rugin kaltaisia ​​töitä. Geometristen kuvioiden ja tilavuuksien sekoitus vapaissa muodoissa voi esiintyä eri muodoissa. Ne voivat näyttää maanläheistä sekä nykyaikaista ja trendikästä luonnetta.

Geometrinen kuvioitu matto

geometrinen matto diamante -muodin trendit 2014

Plusmerkki

Puhutaanko nyt vähän plusmerkistä? On vaikea määrittää, miksi juuri tämän tyyppisestä suunnittelusta on tullut niin suosittu. Mutta siinä on jotain modernia, jonkinlaista symboliikkaa ja yhteyttä pop -taiteeseen! Esimerkki on tehty sinisenä ja osittain vihreänä. Se voi olla osoitteessa CB2 voidaan hankkia.

Plusmerkkikuvio

Plus -merkit heittävät tyynykuvioisia muotisuuntauksia 2014

Et voi verrata mitään kirkkaan punaisen vaikutukseen valkoista taustaa vasten. Tätä tyynyä ristillä Etsy -kaupasta kutsutaan “Luonnon klassikko“Ja siinä on käsin painettu malli. Se luotiin muotipainatustekniikan avulla, mikä johtaa aina tyylikkääseen, epätasaiseen ulkonäköön.

Muotitrendit 2014 ristikuvioin

heittää tyynyjä punaisen ristin aiheita

Usein pätee sääntö “vähemmän on enemmän”. Alla näet suunnittelijan Jonathan Adlerin mallin ”Reversible Black and Natural Cross Pop” koristetyynyn. Materiaali on puuvillaa ja siinä näkyy 60 -luvun hahmo. Voit kääntää toisen tai toisen puolen haluamallasi tavalla.

Muotitrendit 2014 60 -luvun luonteella

Plus -merkit heittävät tyynykuvioiden trendejä 2014

 

Puolipyöreä

Jotkut kutsuvat sitä myös puolikuuksi, jotkut – puoliympyräksi, ja on myös useita muita nimiä. Riippumatta siitä, kuinka kutsut sitä, tämä on ympyrä, joka on leikattu puoliksi. Se sijaitsee keskeisellä paikalla Half Moon -tyynyssä alla olevasta Etsy -kaupasta. Tuore mutta omituinen sininen ja valkoinen yhdistelmä on täydellinen vaihtoehto geometristen kangaskuvioiden esittämiseen.

Muotitrendit 2014 puoliympyrillä

heittää tyynyt labmond motiiveja mustavalkoinen

Seuraavassa kuvassa näemme esimerkin, joka on tarkoitettu ulkokäyttöön. Nämä ovat West Elmin Outdoor Wood Grain Crescent -tyynyt. Se yhdistää eri oranssin sävyjä lämpimiin harmaisiin sävyihin. Tämä malli on saanut inspiraationsa viime vuosisadan puolivälin kuvioista. Tyynyt ovat säänkestäviä ja siksi yksinkertaisesti täydellisiä ulkokäyttöön.

Suunnitteluideoita ulkoiluun

ulkovetotyynyt puolikuun motiivit

Kiinnitä puoliympyrät ja näytä ne ylpeänä. Fern Livingin tyyny, jossa on mustat puoliympyrät, juhlii geometristen kuvioiden voimaa.

Puhumattakaan siitä, että mustavalkoinen väripaletti ei voi jäädä huomaamatta.

Mustavalkoiset heitotyynyt puolipyöreillä

muodin trendit 2014 pienet tyynyt puolikuun motiivit

Puolipyöriä löytyy koko kauden ajan Fern Livingistä. Ne näkyvät tässä esitetyssä Inca -tyynyssä. Se on saatavana eri versioina. Alla näet sen harmaana. Huomaa, kuinka puolipyörit yhdistyvät muiden muotojen, kuten kolmioiden, kanssa geometrisen mallin luomiseksi. Tämä on yhtä merkittävää kuin ainutlaatuista.

Hauska sisustus

puoliympyrän motiivit heittävät tyynyt

On hauska nähdä, miten nykyään esitetyt mallit kehittyvät ajan myötä. Usein timanttikuviot luodaan yhdistelmänä kolmioista, joista on tullut erittäin suosittuja muotoilumaailmassa. Puolipyöreä on terävämpi versio muista suosituista roolimalleista, kuten kampasimpukan kuoresta. Onko sinulla muita ideoita siitä, mikä on seuraavaksi muodikasta kangasmallien maailmassa??