Viisi kotipaikkaa, joissa aaltopahvi näyttää upealta

 elävien ideoiden seinä aaltopahvi -käytävällä

Poikkeukselliset sisustusideat

Suurimman osan ajasta se tulee Aaltopelti katoilla, autotalleissa ja puutarhakatoksissa. Joten aaltopahvi nähdään materiaalina, joka on tyypillistä ulkoalueelle. Mutta koska ihmiset etsivät jatkuvasti luovia materiaaleja, joiden avulla he voivat ilmaista omaa tyyliään sisällä, aaltopahvi on osoittautunut vaihtoehdoksi kipsilevylle.

Aaltopahvi osoittaa joustavuutta sekä fyysisesti että esteettisesti. Sisäkäyttöön on siis monia vaihtoehtoja: kattoon, seiniin, portaisiin ja huonekaluihin. Eli alussa.

Materiaalia voi ostaa erilaisina viimeistelyinä ja kokoina, ja se voidaan yhdistää monenlaisiin tyyleihin. Mahdollisuudet ovat monipuoliset ja vaihtelevat maaseudusta teolliseen.

Sisusta luovasti aaltopahvilla

aaltopahvi seinällä sohva heittää tyynyt lattiavalaisimet sisustusideoita

seinät

Aaltopahvi myydään yleensä paneeleissa, jotka ovat tyypillisesti 60-100 senttimetriä leveitä ja 2 metriä pitkiä. Joten se voi olla loistava ratkaisu seinäpäällysteisiin.

Aallotuksia ja aallotuksia esiintyy eri profiileissa. Ohuempi niistä syntyy, kun aallot ovat pienempiä ja lähempänä toisiaan. Tämä on 3 – 0,6 senttimetriä.

Suurempi profiili olisi tällöin 7–2 senttimetriä. Ensimmäinen ulottuvuus edustaa aallotusten välistä etäisyyttä ja toinen – yleinen paneelin korkeus.

Ruostumaton teräs on suosituin materiaali aaltopahvilaatikoille. Jotkut valmistajat kuitenkin suosivat alumiinia, kuparia tai alumiiniseoksia korroosiosuojalla.

Maalaismainen makuuhuone

makuuhuoneen kalusteet aaltopahvi rustiakler näyttää

Vanhemmat, kierrätetyt tuotteet valmistetaan usein peltilevystä, ja niitä löytyy paikallisista paikoista, joissa rakennusjätettä kerätään.

Tämän materiaalin levittämisen hinta on paljon pienempi kuin kipsilevyn valitseminen.

Paneelit asennetaan vaakasuoraan

eläviä ideoita aaltopahvilaatikoilla

Vaakasuoraan asennetuilla paneeleilla on nykyaikainen ja ärsyttävämpi ilme. Pystysuuntainen suuntaus on perinteinen, ja tällä tavalla levitetyt laatat, joissa on viileä teollinen luonne, antavat huoneelle oikean määrän maaseudun tunnelmaa ja niissä on jotain leirin luonnetta. Alueella, jossa kuivataan esineitä uinnista, pystysuorat paneelit jäljittelevät klassista verhoilua.

Lattiasta kattoon ulottuvat aaltopahvilaatat

mahdollisuus integroida suunnitteluideoita

Tässä hauskassa leikkihuoneessa on lattiasta kattoon ulottuvat aaltopahvilaatat koko huoneessa ja materiaali on jopa rakennettu sisäänrakennettuun penkkiin ja pöytäjalustaan ​​jatkuvuuden säilyttämiseksi.

Paneelit voivat piilottaa epätasaisuudet uima -altaassa. Kokeile kipsilevyä.

Ideoita olohuoneen suunnitteluun

olohuoneen suunnitteluideoita seinän aallotettu metalli -koriste -ideoita

Sinun on harkittava huolellisesti, haluatko käyttää uusia vai uudelleen käytettyjä paneeleja. Päätös perustuu ulkonäköön, jota yrität saavuttaa, ja riippuu projektin vaatimuksista.

Uudelleen käytetyissä paneeleissa on yleensä ruostetta ja miellyttävä pintakerros, joka otetaan erityisesti huomioon näissä ominaisuuksissa. Uusien paneelien ostamisen etuna on, että ne voidaan ostaa tietylle projektille erittäin sopivalla profiililla ja paksuudella.

Yleensä paneelit kiinnitetään puusta tai metallista nastaseinäkehyksiin tai kuitulevyyn.

Jos ne kiinnitettäisiin olemassa olevaan kipsilevyyn, ne olisi kiinnitettävä seinään piikkireikien kohdalta.

Suunnittele aaltopahvi katot

moderni keittiö design aaltopahvi katto keittiö saari

Peite

Keittiön kattovalaisimien valo heijastuu säteilevälle, aaltoilevalle pinnalle ja muuttaa katon huoneen visuaaliseksi painopisteeksi.

Sinkitty teräskaari

makuuhuoneen sisustusideoita kaareva katto aaltopahvi

Näiden kahden katon rakenne, joka on luotu galvanoiduista teräskaareista, luo suurta draamaa.

Portaikko aaltopahvilaatikoilla

eläviä ideoita kierreportaat aaltopahvi ruokapöytä deco ideoita

Portaat

Aaltopahvilaatat ovat riittävän joustavia hallitsemaan kierreportaiden tiukkoja mutkia. Laura Kirkland Bridger Steelistä sanoo, että aaltopahvi voidaan taivuttaa tarpeeksi, jotta se muodostaisi koko ympyrän vain yhdestä pehmeästä pelihallista. Kaikki riippuu rakenteen paksuudesta ja profiilista. Näytä valmistajalle suunnitelmasi saadaksesi oikean suunnitelman projekteillesi.

Kaapit

Aaltopahvilaatat eivät olleet tarkoitettu vain seinä- ja kattopinnoiksi. Kestävyytensä ja helppokäyttöisyytensä ansiosta ne tarjoavat upean keittiön pinnan. Materiaalin reunojen kiinnittämisen ja viimeistelyn vaikeus johtuu kaapin pinnoista. Tällä keittiön saarella reunukset osoittavat paljaat reunat. Kirkland huomauttaa, että sulkimet ja verhoukset ovat hauskoja elementtejä, koska niiden avulla voit valita metallille saumattomasti kaiverretun tai kontrastivärin.

Hyviä sisustusideoita keittiössä

Aaltopahvi koriste -ideoita keittiön keittiön saaren riippuvalaisimissa

Aaltopahvi koriste

keittiön suunnitteluideoita koristelu aaltopahvilla

Tämän kasarmin keittiöosassa puukehykset pidetään paikallaan metallipidikkeillä. Kehyksetön kaapin ovi on sidottu alla olevaan metallikehykseen.

DIY -pääty

makuuhuoneen sisustussänky, jossa aaltopahvi

huonekalut

Älä aseta rajoja aaltopahvilaatikoiden läpi. Ne näyttävät upeilta huonekaluissa, kuten voit nähdä tästä oikukas pääty.

Aaltopahvilaatat on helppo leikata. Tätä tarkoitusta varten suositellaan sahanterää. Ryan McNary Elmwood Reclaimed Timberistä on todennut, että yhtiön uudelleenkäytetyt paneelit ovat riittävän ohuita leikattavaksi. Ne ovat myös riittävän tukevia pitämään kyseistä kehystä.

Aaltopahvilevyjä on saatavana monilla eri pinnoilla. Kuumasinkityillä pinnoilla on taipumus loistaa. Nämä paneelit ovat enimmäkseen mattapintaisia ​​ja näyttävät karkealta, teolliselta.

Olohuoneen suunnittelu aaltopahvilaatikoilla

Kalusta olohuoneen takka nojatuoli pöytä aaltopahvi

Kylpyhuoneessa

Kylpyhuonekaapin säilytystilaa aaltopahvi

Kaikkien uusien paneelien ei tarvitse näyttää uudelta. Jotkut valmistajat voivat käsitellä niitä niin, että ne näyttävät säältä. Kylpyhuoneen seinä, jonka näet täällä, on Bridger Steelistä ja siinä on uudet aaltopahvit. Yhteiskunnan kalkkunapinta on antanut haalistuneen ilmeen.

Maalattu

seinän suunnittelun ideoita seinämaalattu

Maalatut pinnat ovat myös erittäin suosittuja. Razvan Teodorescu, Steelogic Metal Systems, toteaa, että esimaalattuja ruostumattomasta teräksestä ja sinkitystä päällystettyjä paneeleja ei välttämättä tarvitse esikäsitellä ennen maalausta.

Näin on oltava sinkittyjen kanssa!