Asunnon remontti: 10 näkökohtaa, jotka sinun on tarkasteltava kriittisesti

10 vinkkiä, jotka sinun on tarkasteltava erittäin kriittisesti kunnostettaessa kotiasi

Myytit ja väärät käsitykset ovat syy pahoihin virheisiin, joita tehdään usein kodin kunnostamisessa. Eri ihmisillä on erilaisia ​​lähestymistapoja. Se, mikä toimi hyvin yhdelle, voi johtaa täydelliseen katastrofiin toiselle. Jotkut ihmiset kokevat, että kodin kunnostuksen jälkeen he ovat valmiita antamaan hyviä neuvoja muille. Mutta se ei ole aina totta. Monia laajalti käytettyjä vinkkejä on tarkasteltava ja tarkasteltava erittäin kriittisesti. Jos seuraat niitä sokeasti, sinulla voi olla kielteinen vaikutus.

Tässä on myös luettelo vinkeistä, joita on tarkasteltava erittäin kriittisesti! Merkitse nämä muistiin!

Asunnon remontti: mitä sinun tulee harkita etukäteen?

Huoneisto uudistaa bottom line olohuoneen kalusteet sohva vaaleanpunainen portaikko

Kalliit materiaalit lisäävät kotisi arvoa

Monet kalliit materiaalit voivat tehdä vaikutuksen kävijöihisi, mutta ne eivät todellakaan lisää kotisi arvoa. Ei ole väliä kuinka kauniisti uusi asunto on sisustettu, uudet asukkaat haluavat yleensä uudistaa sen oman makunsa mukaan.

Olemassa olevien materiaalien arvolla ei siis ole suurta merkitystä. Nämä ovat kuin ylellisiä lisävarusteita, mutta et voi ottaa niitä mukaasi uuteen paikkaan.

Käytännölliset puiset hyllyt: Käytä mahdollisimman paljon seinätilaa

Huoneisto remontoida seinähyllyt puu kulma kulmahyllyt

On seurattava trendejä

Suunnittelutrendit ovat olemassa ja ovat järkeviä monissa yhteyksissä. Samaan aikaan on kuitenkin selvää, että ne muuttuvat jatkuvasti. Joten valitse aina malli, joka tekee sinuun henkilökohtaisen vaikutuksen ja jonka avulla voit tunnistaa itsesi pitkään, vaikka sen muoti olisi jossain vaiheessa ohi.

Uuden suunnittelun tulee vastata tarpeitasi tarkasti

Remontoida huoneisto avoin olohuone puukeittiö ja ruokailutila

Sinun on piilotettava seinän halkeamat hinnalla millä hyvänsä

Älä panikoi tarpeettomasti seinän halkeamista. Suurin osa niistä johtuu pienistä muutoksista rakennusten rakentamisessa. Ne eivät osoita liian suurta vaaraa. Jos olet todella huolissasi, kysy neuvoa rakennusinsinööriltä tai arkkitehdiltä. Hän myös selittää sinulle asiantuntevasti, onko seinän halkeamien ja muiden vikojen havaitseminen tarpeen pitkällä aikavälillä.

Mitä tehdä, jos seinässä on halkeama?

Huoneisto remontoida seinän suunnittelu keittiö yrttitarha

Älä tee liikaa asioita yksin

Ellet ole kunnostuksen ammattilainen, sinun ei pitäisi tehdä liikaa yksin. On asioita, jotka ammattilaiset voivat tehdä halvemmalla. Älä kadu siitä maksettuja kustannuksia. Laadukas työ tuottaa kuitenkin pysyviä tuloksia ja se on halvempaa pitkällä aikavälillä. Sinulla on myös paljon vähemmän stressiä tästä, mikä on korvaamatonta.

Laminaatin asettaminen – voit tehdä sen itse

Remontoi huoneisto, aseta laminaatti, keittiön lattia

Katon rappaus ja maalaus – voit myös tehdä sen?

Remontoi huoneisto, maalaa katto 3D -tehosteita

Kun uima -allas puutarhassa, tulee taloni kalliimmaksi

Se on samanlainen kuin materiaalit. Monet ihmiset elävät vakuuttuneina siitä, että uima -altaaseen sijoittaminen maksaa useita kertoja takaisin, jos ne myydään edelleen. Tämä liittyy itse asiassa moniin tekijöihin. Kylmemmillä alueilla et käytä uima -allasta kovin paljon, ja siksi et halua maksaa lisämaksua, koska se on siellä. Uima -allas puolestaan ​​aiheuttaa korkeampia kustannuksia. Joissakin tapauksissa olisi mahdollista kuvitella, että uima -allas halutaan poistaa, jotta aluetta voidaan käyttää johonkin muuhun. Sinun tulisi rakentaa uima -allas puutarhaan vain, jos se tuo sinulle lisäarvoa elämässäsi eikä nosta kiinteistön hintaa. Koska jälkimmäinen on erittäin kyseenalainen.

Milloin puutarha -allas on järkevä investointi??

Huoneisto kunnosta avokeittiö uima -altaalla vastinetta rahalle

Vihreät innovaatiot ovat erittäin kalliita

Periaatteessa sijoittaminen vihreitä innovaatioita on suuri. Mutta tiedät myös, että se on sen arvoista pienien sähkölaskujen ansiosta. Itse asiassa sähkön ja energian säästämiseksi tarvittavat laitokset tulevat halvemmiksi ja helpommin saavutettaviksi joka päivä. Joten katsokaa ympärillenne markkinoita, ja saattaa olla, että ero nykyaikaisten, ympäristöystävällisten ja enemmän sähköä käyttävien ratkaisujen välillä ei ole niin suuri. Joten sinulla ei ole syytä sijoittaa tähän toiseen tyyppiin!

Olohuoneen takka ilmastointilaitteen sijasta

Huoneisto remontoi energiaa säästäviä innovaatioita olohuoneen takka ilmastointilaitteen sijasta

Kaikkia materiaaleja ei kannata ostaa kerralla

Suunnitteluun kannattaa varata enemmän aikaa. Et pääse halvemmaksi, jos ostat materiaalit vaiheittain. Jälkimmäinen uskomus on hyvin yleinen, mutta se on itse asiassa väärä. Hyvin suunnitellulla remontilla tiedät etukäteen, kuinka paljon kaikkea todella tarvitset. Jos ostat kaiken yhdessä, saat parempia alennuksia.

Suunnittele asunnon remontti askel askeleelta

Älä osta kerrostalomateriaaleja kerralla

Seinätausta voidaan kiinnittää milloin ja missä tahansa

Tapetit ovat aina hyvä idea, jos haluat virkistää huonetta. Mutta et voi korjata tai piilottaa kaikenlaisia ​​virheitä, ja taustakuvat eivät sovi kaikkialle. Sinun on harkittava tarkkaan, aiotko käyttää niitä ja missä. Kontekstista riippuen ne voivat näyttää täydellisiltä ja tyylikkäiltä, ​​tai ne voivat olla tarpeettomia ja halpoja.

Tapetti seinät tai, parempi, maalata ne? – Tee päätös!

Huoneisto uudistaa makuuhuoneen ideoita tapetti

Se näyttää samalta seinän maalaamisen kanssa. Tämä ei ole aina paras ratkaisu seinän vikojen peittämiseen tai huoneen tuoreuden lisäämiseen. Ennen kuin ryhdyt siihen, sinun on analysoitava huolellisesti, onko tämä paras idea.

Luova 3D -seinän suunnittelu kylpyhuoneessa

Huoneisto remontoida 3D -seinän suunnittelu betoniseinä

Toinen huone on aina parempi kuin toinen kylpyhuone

Tämä voi pitää paikkansa monissa tapauksissa, mutta ei ollenkaan muissa. Sinun on löydettävä tasapaino leveyden ja mukavuuden välillä. Jos sinulla on paljon tilaa, mutta et ole asettanut sitä oikein, saat tyhjyyden, häiriön tunteen ja et enää tunne olosi mukavaksi kotona. Kun seuraavan kerran lisäät jotain, sinun on mietittävä kahdesti, tarvitsetko enemmän asuintilaa vai pitäisikö asuntosi olla mukavampi.

Muuta kylpyhuone rentouttavaksi hyvinvointipaikaksi

Huoneisto remontoida kylpyhuoneen ideoita pesuallas

Sisäremontit ovat tärkeämpiä kuin ulkona

Suurin osa lukijoistamme asuu kylmässä ilmastossa. Vietät vähän aikaa ulkona, koska viileämpi vuodenaika on täällä pidempi. Tämän vuoksi uskotaan, että sisätilojen kunnostustyöt vaativat enemmän vaivaa ja että vähemmän investointeja tulisi tehdä ulkona. Voit nähdä sen myös eri tavalla: juuri siksi, että kesä on niin lyhyt ja koska se tuo meille niin paljon iloa ja nautintoa, sinun on luotava olosuhteet voidaksesi todella nauttia lämpimästä säästä ulkona. Loppujen lopuksi se riippuu siitä, kuinka mukava olo on omassa kodissasi. Sinun ei pitäisi aliarvioida täydellisen puutarhasuunnittelun mukana tulevaa kesän odotusta. Lisäksi monet lisäykset nostavat talon ostohintaa. Pergola ja muut ulkorakennukset eristävät sisätilat ja saavat meidät tuntemaan olonsa mukavaksi myös talvella.

Älä unohda ulkopuolista aluetta!

Huoneisto remontoida puutarha ulkoalue rakentaa kuisti

Tee siitä myös viihtyisämpi ulkona

Huoneisto remontoida ulkoalue viihtyisä puinen veranta

Luetellut ja kommentoidut vinkit eivät ole pohjimmiltaan vääriä. Kuten jo mainittiin, niitä on tarkasteltava ja tarkasteltava vain kriittisesti, koska ne eivät välttämättä ole hyödyllisiä kaikissa tapauksissa. Mutta tämä pätee aina, kun otat haltuun valmiita kaavoja ja haluat soveltaa niitä itseesi. Opi tarkistamaan kaikkien vinkkien ja temppujen pätevyys omassa tapauksessa!

Pääasia: olet jäädytetty lopputuloksen kanssa

Huoneisto remontoi keittiön suunnittelua ennen ja jälkeen