Muuta kellari olohuoneeksi

Muuta kellari olohuoneeksi

Muuta kellari asuintilaksi – ylimääräiseksi huoneeksi, jota käytetään lasten luovaan toimintaan, ja samalla säilytystilaa kaikille muille

Sisustussuunnittelija Justine Sterling huomasi jossain vaiheessa, että hänen omaisuutensa – vanha historiallinen talo siirtomaa -ajalta – oli otettu kellarikerroksen haltuun. Kyse on DIY -projektista, joka siirtyy hitaasti talon muihin kerroksiin.

Se meni niin pitkälle, että tuskin jäi tilaa syödä ja juoda.

Lisäksi ullakolta puuttui käyttökelpoista tilaa. Tarvitaan kiireesti tilaa käärepaperille, urheiluvälineille, harvoin käytetyille lautasille ja muille väliaikaisille ylituotteille.

Siksi päätettiin luoda valoisa, leveä ja kaunis paikka, joka toimii lasten luovana työpajana. Sen pitäisi sopia täydellisesti perheiden lisätilojen tarpeeseen.

Kellari yhdellä silmäyksellä

Kuka asuu täällä: Pari, jossa on kaksi lasta, Rubi (6 -vuotias) ja Reid (3 -vuotias)

Sijainti: Melrose, Massachusetts (Bostonin pohjoispuolella)

Koko: 36 neliömetriä

Budjetti: noin 20 000 euroa

Tämä ovi on talon pääsisäänkäynti ajotieltä, ja aluksi tumma sisäänkäynti oli kaikkea muuta kuin miellyttävä

muuttaa kellarin olohuoneeksi

Remontin jälkeen

Sterling on miettinyt huolellisesti tapoja luoda yhteisökokemuksia perheilleen. Se oli tärkein motivaatio organisaatiojärjestelmän suunnittelussa täällä. Lapset käyttävät yhtä vaatehuonetta ja aikuiset toista.

Sängyn alla olevissa säiliöissä on korit kuiville kengille, ja jokaisella perheenjäsenellä on käsineet, hatut, lapaset ja muut vastaavat tarvikkeet. Sterling kertoo, että tapa, jolla lapset tulevat ja laittaa tavaransa, on hämmästyttävää useimpien kävijöiden keskuudessa.

Kellari remontin jälkeen – sisäänkäynti

Muuta kellari asuintilaksi remontin jälkeen

Sterling teki tarkkoja mittauksia ja valitsi sitten Ikean linjan järjestelmän. Tyynyissä on mittatilaustyönä valmistetut peitot. Hän on kotoisin Kapkaupungista ja omien lausumiensa mukaan hän on aina lisännyt kotimaansa henkeä suunnitteluratkaisuihin.

Peili tulee Johannesburgista. Tämä pala on yksi ensimmäisistä koriste -esineistä, jotka hän hankki. Hän matkusti hänen kanssaan kaikkiin paikkoihin, joissa hän asui. Sterling sanoo rakastavansa mustavalkoista ja neutraaleja, mutta hän oli myös varma, että tämä huone tarvitsi hieman enemmän väriä.

Sisustusideoita suosikkikappaleilla

kellarin muuttaminen olohuoneeksi muutoksen jälkeen, penkki, vaatekaappi, peili

Hän aloitti kullalla, mutta alusta lähtien hän on vaihtanut sävyjä kolme kertaa. Hän maalasi huoneen ensin vesiväreillä, mutta käytti sitten jotain Home Depotista.

Tytär näyttää parhaillaan lahjakkuuttaan kollageenitaiteilijana. Hän myös maalaa ja tekee käsityötä. Hänen äitinsä sanoo, että hänen keittiönsä oli täynnä DIY -projekteja. Hän tuli hulluksi ruoanlaittoon ja syömiseen tarvittavan tilan puutteesta.

Alue luovalle toiminnalle

Muunna kellari olohuoneeksi muuntamisen jälkeen, leikkihuone lastenpöytä

Uudessa huoneessa keskityttiin peleihin ja luovuuteen. Lapset rakastavat leikkiä, maalata ja siirtää nukkeja. He tykkäävät kiinnittää tarroja työtasoille. Kun olet valmis, sinun tarvitsee vain lukita korit tai laittaa kaikki ämpäriin, jotka ripustetaan koukkuihin seinälle.

Varmista, että juuri suunniteltu kellari on siisti

Kellarin muuttaminen asuintilaksi vie tilaa muuntamisen jälkeen

Huoneessa ei ollut sähkölaitteita, eikä internetiä tai televisiota ole käytettävissä.

Näytteillä olevat teokset tuovat enemmän väriä muuten mustavalkoiseen huoneeseen. Piemplen modernit mallit ovat tulosta West Elmin ja eteläafrikkalaisen studion Source yhteistyöstä. Sterling otti näistä 6 myynnissä.

Kirjaimet tässä tarkoittavat “Ruby and Reid”. Koska huoneessa ei ole elektroniikkaa, tämä seinä pidettiin tulevaa TV -lisäystä varten. Hän ajattelee, että kun lapset ovat noin 12 -vuotiaita, he käyttävät tätä huonetta hengaillakseen ystäviensä kanssa.

Kirjaimet tässä tarkoittavat “Ruby and Reid”

kellarin muuttaminen asuintilaksi muuntamisen jälkeen leikkihuoneen kirjahylly lastenkirjat

Kaksi ikkunaa ja oven lasi tarjoavat vaatimattoman määrän luonnonvaloa. Valkoiset seinät auttavat levittämään sen helposti huoneeseen. Kevyet vivahteet tekevät loput työstä.

Katto oli alun perin vain 2,4 metriä korkea ja arkkitehdit repivät sen ripustetun osan. Kattot paljastettiin. Tämä teki katosta paljon korkeamman ja sinulla oli myös varaa lisätä 12 mustaa, kattoon asennettavaa valoa.

Ylimääräistä säilytystilaa ja säilytystilaa

kellarin muuttaminen asuintilaksi muuntamisen jälkeen, varastotila

Olet törmännyt johtoihin, jotka ovat 100 vuotta sitten. Uusia sähkökaapeleita on lisätty ja koko katto on maalattu uudelleen.

Ikean kattovalaisimet on maustettu uusilla yli 30 euron arvoisilla hehkulampuilla. Ne olivat kalliimpia kuin lamput itse, ja paljaat portaat olisivat voineet olla erittäin kalliita. Sen sijaan he valitsivat rohkean aksenttiseinän.

 

Graafista käärepaperia on käytetty lisäämään visuaalista vaikutusta tähän rakenteeseen. Sterling sanoo rakastavansa näitä malleja ja pitävän erityisesti niiden ulkonäöstä, mutta myös heidän lapsiystävällisyydestään.

Käytä aksentteja kuvien avulla

olohuone lastenhuoneen kellari muutetaan olohuoneeksi kunnostuksen jälkeen

Rakenteelliset pilarit ovat myös sanoneet seinien tyylin ja suunnan, mukaan lukien taideseinä ja se, jossa on merkintä “R ja R”. Se oli yksi Sterlingin vaikeimmista asettelista.

Tietysti kellarissa oli myös paljon kosteusongelmia, joita oli käsiteltävä eri tavoin. Hän laski pudotusrullat. Tämä estää kosteuden kerääntymisen. Se oli erityisen tärkeää tukiseinän lähellä.

Lisäksi seinät olivat puolitiiviitä. Tämä on saavutettu vihreällä merkillä. Vinyylilevy on asetettu lattialle. Se pitää myös huoneen erittäin kuivana. Ennen laattojen kiinnittämistä betonilattia säädettiin.

Voita kellarin kosteus

Muuta kellari asuintilaksi muunnoksen jälkeen, spielrau -kirjahyllyistuintyynyt

Kappaleet istuvat upeasti lisäämättä typpeä. Reunoihin on kiinnitetty tavalliset jalkalistat.

Taitoseinän takana olevissa kapeissa olevia koukkuja käytetään reppujen pitämiseen siellä. Tässä kuvassa on käytävä, joka johtaa pesuhuoneeseen. Siellä on ruokakomero, jääkaappi ja korit tavaroiden säilyttämiseen.

Etsi käytännön ratkaisuja!

lastenhuoneen kellarin muuttaminen asuintilaksi muuntamisen jälkeen, lasten reput

Sterling halusi pitää pyykkiä täällä. Tämä on erittäin kätevää, koska lapset seuraavat häntä ja leikkivät, kun hän tekee tätä työtä. Vasemmalla olevat korit edustavat pitkän aikavälin projektia. Jokainen kappale sisältää esineitä eri toiminnalle, kuten uimiseen tai luisteluun.

pesuhuone kellarissa

muuttaa kellarin olohuoneen pesuhuoneeksi

Työpöytä mahdollistaa alueen laajentamisen joka puolelta. Huone debytoi ensimmäisen kerran Reidin syntymäpäivänä lokakuussa.

Tällaisessa huoneessa lapset rakastavat lisätä safarikuvioita kasvoilleen, luulet niin?