Oman kodin muuttaminen koruksi – 4 hyvää ideaa, miten se voisi toimia

Unelma talon omistamisesta on yksi suosituimmista saksalaisten keskuudessa. Miksi ei? Koska mikä voisi olla mukavampaa kuin rakentaa tai rakentaa oma talo sinulle ja perheellesi asiakkaana. Jotta talo ei olisi mikään talo, voit rakentajana loihtia ainutlaatuisen korun koko perheelle käyttämällä pieniä aksentteja ja ideoita yksinkertaisesta talosta.

Entä talvipuutarha?

Kun talo on käynnissä, sinun on harkittava vakavasti, voisiko pieni talvipuutarha visuaalisesti laajentaa olohuonetta. Varsinkin jos olohuone ei ole todella iso tai jos se on leikattu hyvin nurkkaan tai jos se näyttää hieman pimeältä, talvipuutarha, joka voi olla suoraan puutarhan vieressä, on ihanteellinen tilan laajentamiseen. Mutta sitä voidaan myös kasvattaa olematta yhteydessä puutarhaan. Esimerkiksi keittiön ikkunasta tai keittiön suuntaan. Huoneen hyvä tuuletusmahdollisuus säästää tietyissä olosuhteissa jopa liesituulettimen tai vastaavan.

rakentaa oma koti

Talvipuutarha on myös loistava paikka rentoutua. Varustettu kauniilla kasveilla, jotka viihtyvät erityisen hyvin tällaisissa talvipuutarhoissa, tai lintuhuoneessa, jossa on eksoottisia lintuja ja oleskelualue, pieni rentoutumiskeidas voi nousta talvipuutarhasta ja mahdollistaa siten päivittäisen, pienen loman omassa kodissasi yksinkertaisimmassa tapa. Siksi ei ole väärin ajatella huolellisesti etukäteen, kuka rakentaa oman kodin. A Anna HELMAn rakentama talo on hyvä idea täällä ja erityisesti erityistoiveiden kanssa. Tämä palveluntarjoaja on erikoistunut muun muassa epätavallisiin erikoispyynnöihin ja lisäominaisuuksiin.

koti-viherhuone-huonekasvit

Uima -allas kellarissa

Jos sinulla on vaihtoehto, sinun on ehdottomasti harkittava sitä. On totta, että uima -altaan laajentaminen on erittäin kallista, mutta toisaalta kodin uskotaan kestävän ikuisesti ja usein myös lapset ja lastenlapset sen jälkeen. Jos kellari on hyvin kehittynyt, tilava ja siinä on paljon tilaa jäljellä useista lisähuoneista, kellarissa oleva uima -allas ei ole vain viileä vaan myös talon kohokohta kaikkina vuodenaikoina. Jos talossa on kellari yli kahden tason, sinun tulee harkita altaan laajentamista sitäkin enemmän. Tarkat kattokorkeudet, lattian syvyys, vesiliitännät ja kunnan vedenpoistoa ja puhdistusta koskevat vaatimukset ovat tässä tärkeitä.

kodin kellarin uima -allas

Sauna talveksi

Mikä voisi olla mukavampaa talvella kuin hyppääminen omaan saunaan, jäädytettynä? Pieni sauna, joka on rakennettu kellarikerrokseen, ei ole enää saavutus. Yhä useammat saksalaiset kotitaloudet päättävät perustaa oman pienen saunansa. Kun laajennat saunaa, sinun on varmistettava, että ilmanvaihto saunatilassa on ehdottomasti taattu Palosuojamääräyksiä noudatetaan ja että käsitellään ainakin vähän saunaa. Saunan koko ei riipu pelkästään huoneen tilavuudesta vaan myös siitä, kuinka monet ihmiset käyttävät saunaa säännöllisesti. Mitä pienempi, sitä nopeammin sauna lämmitetään. Sinun tulisi myös harkita tätä, koska saunalla on myös huomattava vaikutus seuraavien summiin sähkölaskuissa.

koti-koti sauna

Pieni erkkeri -ikkuna makuuhuoneessa

Pienet orielit eivät ole vain katseenvangitsija ulkopuolelta, vaan myös antavat paljon tilaa mielikuvitukselle ja huoneen sisustukselle kyseisen huoneen sisällä. Jos esimerkiksi erkkeri on lasten- tai tyttöjen huoneessa, ikkunan etupuolella olevaa erkkeri -ikkunaa voidaan käyttää siten, että pieni istuinalue ikkunan vieressä muutamalla tyynyllä kutsuu sinut viipymään. Erkkeri -ikkuna mahdollistaa periaatteessa pienen optisen suurennuksen joka huoneessa ja parantaa jokaisen huoneen ulkonäköä.

kodin makuuhuoneen erkkeri