Viileitä kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu peltistä ja lasista

viileitä kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu peltilevystä ja lasikahvipainikkeesta

Viileitä kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu peltistä ja lasista

Tiesitkö, että yksi moderneimmista ja kuumimmista trendeistä on metallilevyn ja lasin yhdistelmä? Taiteilijat ja suunnittelijat ovat löytäneet materiaalit uudelleen lämpimillä sävyillä. Se on yksi niistä nykyaikaisista tulkinnoista menneisyydestä.

Miten annat lasille modernin ilmeen??

Voit yhdistää sen lasiin saadaksesi modernin ja tyylikkään ilmeen. Unohda raskaat tinahahmot 70- ja 80 -luvulta! Uusi peltilevy on tyylikäs ja moderni ja varsinkin kun yhdistät sen lasiin.

Metallilevystä ja lasista valmistetut kodin tarvikkeet

Nämä voivat parantaa loistavasti hyllyjä, pöytiä ja seiniä. Ensimmäisessä kuvassa näkyy teräslevy teräslevyltä yhtiöltä “West Elm”. Se ilmentää kaikkea, mitä rakastamme tällaisissa tiloissa, ja sitä rikastuttaa samalla vintage -lasipylväs.

Suunnitteluideoita pellistä ja lasista

hienoja kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu peltistä ja lasista

Kun puhutaan vintage-, haalistuneesta tai kuluneesta tunteesta, koko asia saavutetaan usein antiikkilevypinnan avulla. Haluatko sisällyttää suunnitteluun 1400 -luvun hengen??

Sitten voit valita tämänkaltaisen vintage -lasikellon Restoration Hardware -laitteesta. Voit kokea upean kontrastin käsin puhalletun lasin ja peltikannen ja kehyksen välillä.

Tyylikkäät vintage -tiimalasit

hienoja kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu pelti- ja lasitiimalasista

Kahvipannu on nimeltään Bodum Eileen French Press. Täällä kultainen tyyli on sovellettu täysin erilaiseen pintaan. Kullattua ruostumatonta terästä on käytetty peltilevyn sijasta tämän utilitaristisen kohteen rohkeassa toteutuksessa. Mutta emme paljasta mitään, jos et myöskään!

Suunnittelija kahvinkeitin

viileitä kodin lisävarusteita, jotka on valmistettu peltilevystä ja lasipullosta

Etsitkö tapaa yhdistää ohutlevy ja lasi peilipintaan? Älä katso enää! Restoration Hardware -yhtiön antiikkityylisestä pellistä valmistettu niitti lääkekaappi näyttää selvästi teolliselta ja tämä näkyvien niittien ja lakatun peltikehyksen ansiosta.

Pelti ja lasi peilipinnalla 

viileitä kodin lisävarusteita, jotka on valmistettu pelti- ja lasipeileistä

Peltivalot ja lasivalot

Kun valojen ohutlevy kohtaa hehkulamppujen lasin, luot ainutlaatuisen muotoilun. Jotkut ihastuttavimmista kappaleista, jotka on valmistettu kahdesta materiaalista, tulevat usein valojen muodossa.

Käsin taivutetut luonnonlevyvarret ja kiillotetut luonnonmateriaalit antavat tälle mittatilaustyönä tehdylle kappaleelle ainutlaatuisen ilmeen.

Käsin taivutetut luonnonlevyvarret ja kiillotetut luonnonmateriaalit

hienoja kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu ohutlevystä ja lasista suunnitelluista kattokruunuista

Kattokruunuvaikutelman vuoksi meillä on tämä kappale tässä esimerkkinä. Tässä meillä on käsin puhallettua lasia ja ohutlevypinta. Nimi on “West Elm” -levystä valmistettu pimennyskattokruunu. Huomaa tämän kappaleen teollinen glamour?

Käsin puhallettua lasia ja ohutlevyä

viileitä kodin lisävarusteita, jotka on valmistettu ohutlevystä ja lasista

Tämä seuraava valoasema sisältää kauniita himmeää lasia. Käsittelemme jälleen kappaletta yhtiöltä ”Restoration Hardware”. Sillä oli erittäin tärkeä tehtävä sodan aikaisessa viestinnässä. Joten teoksella on erittäin mielenkiintoinen tarina, joka on yli 50 vuotta vanha.

Riippuvalaisin tarinalla

hienoja kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu ohutlevystä ja lasista

Harmaa väri on poistettu ja lamppu on nyt kiillotettu täydelliseksi ohutlevyksi.

Nyt meillä on toinen ihana pala yksi kolme… Kyse on Brass Swing -lampusta. Se sisältää kiinteän ja kaarevan messinkiputken, joka on pyyhitty pois, kunnes se loistaa.

Mainitsimmeko, että tämä seinävalaisin myös pyörii?

hienoja kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu peltistä ja lasiseinävalaisimesta

Tämä seuraava esimerkki on uskomattoman moderni ja viehättävä samaan aikaan. Edessämme on odottamaton suunnitteluvalinta. Se sisältää odottamattomia peltipistorasioita. Tämä odottamaton suunnitteluvaihtoehto on loistava!

Moderni ja viehättävä samaan aikaan

hienoja kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu ohutlevystä ja lasista

Metallilevystä ja lasista valmistetut huonekalut

Lopetetaan artikkeli tällä kolmella modernilla huonekalulla. Ensimmäinen asia, jonka näemme, on “West Elmin” sivupöytä. Se sisältää useita kerroksia kylmää lasia, jotka on kehystetty antiikkilasilla.

Tämä keskiaikaisen suunnittelun innoittama kappale on hienovarainen ja silmäänpistävä samanaikaisesti!

hienoja kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu peltistä ja lasista

Seuraava valinta on kaukana hienovaraisesta. Ja siksi rakastan häntä. Se on yrityksen cocktailpöytä  Arteriors. Siinä on alumiininen jalkakara ja antiikkilevypäällyste sekä pyöreä lasinen pinta. Koko asia on outoa ja nykyaikaista, älä ajattele?

Cocktailpöytä, joka on valmistettu ohutlevystä ja lasista

viileitä kodin lisävarusteita, jotka on valmistettu ohutlevystä ja lasisesta sohvapöydän lasista

Nyt meidän on tunnustettava jotain. Viimeinen kappaleemme sisältää akryylia lasin sijasta. Eikö olekin upea? Se on CB2-yhtiön taitettava pöytä, jonka Robert ja Cortney Novogratz -duo loivat erityisesti yritykselle.

Taitettava pöytä akryylilevyllä

viileitä kodin tarvikkeita, jotka on valmistettu pellistä ja lasista taitettavasta pöydän sivupöydästä

Se on täydellinen viihdyttämiseen ja sitä voidaan käyttää myös yö- tai sivupöytänä.

Mitä mieltä olet tämän päivän metallilevyn ja lasin yhdistelmästä? Laittaisitko tällaisen kappaleen kotiisi??