Chin Strap Skæg: 9 Trendy Mænds Ansigtshår Chin Strap Styles

Hageremskæg er ikke et nyt fænomen. Men de er virkelig velkendte og berømte over hele verden for deres unikke og tydelige udseende. Hagestroppens skægstilarter har vundet fremtrædende plads, efter at flere berømtheder har prøvet dem, og nu er de blandt de klassiske og tidløse looks. Vores liste over bedste og nyeste trendende hageremskæg vil virkelig gøre dig begejstret, og vi håber, at du vil like dem lige så meget som vi gør!

9 Seneste skægstiler med hagerem med billeder:

Lad os se på de 9 bedste skægstiler til hagerem, du kan prøve.

1. Klassisk hageremskæg:

Hageremskæg

Dette er et af de mest populære valg af hagerem til mænd. Det er ekstremt stilfuldt, der starter fra den ene del af hårgrænsen til den anden del og krydser hagen. Der kan være et valgfrit overskæg for ekstra effekt.

2. Hageremskæg uden overskæg:

hagerem ansigtshår

Hvis du kun vil have et skæg på hagen, kan du overveje ovenstående stil. Der er fravær af et overskæg med kun en sjælsplaster, der forbinder hagen. Dette er let at opnå denne stil og let vedligeholdelse også.

3. Hagebåndsskæg med fipskæg:

hage rem skæg stilarter

Geder med hagerem skægstilarter som den ovenstående er meget elskelige af mænd. Denne er en særlig ren med en glat stribe skæg på bakkenbarrene. Gipsen er tyk og dækker hagen nedad.

4. Hagerem Beard Pencil Style:

tyndt hageremskæg

Denne er en god stil til at begynde med, hvis du vælger et mindre eller let skæg. Krydderierne er meget tynde og giver et enkelt udseende. Den bedste del af dette skæg er, at det passer til mennesker med alle ansigtstyper.

5. Hageremskæg med overskæg og fipskæg:

Mens Chin Strap Skæg

Et meget pænt udseende, ovenstående hakestribeskæg kan få mænd til at se sofistikerede og klassiske ud. Selvom det kræver en indsats for at få denne stil, kan du bruge en ekspert frisør til at gøre retfærdighed med dette look. Ikke desto mindre kan du give det et skud, hvis du kan trække udseendet af.

6. Tyk hageremskæg med tilsluttet overskæg:

Hvis du er skæg elsker, er denne stil noget for dig. Dette tykke hageremskæg er til mænd, der kan lide at holde deres skæg uklippet, men stadig ser stilfuldt ud. Sideburns skal barberes og trimmes for at få denne stil.

7. Hagerem med formet overskæg og fipskæg:

tykt hageremskæg

Et ryddeligt udseende kan opnås ved at holde dit skæg som det ovenstående. Dette hageskæg får mænd til at se mere professionelle og ideelle ud til mænd, der udfører virksomhedsjobs.

8. Fortykkelse af hageremskæg:

fuld hageremskæg

Dette tykke hageremskæg er til dem, der har et tykt og rodet skæg. Med få anstrengelser kan dette seje look let opnås. Regelmæssig trimning anbefales med denne skægstil. Du skal passe på dette mønster. Skæg har brug for ordentlig opmærksomhed for at rette din stil.

9. Hageremskæg med patchskæg:

kæbebåndsskæg

Selvom du er ujævn, skal du ikke bekymre dig. Dette er en af ​​hageremens skægstilarter mænd med et uregerligt skæg kan prøve. Sørg for at anvende skægolie for at holde dit skæg blødt og mere håndterbart. Denne stil er det bedste valg for musikrelaterede unge. Dette er også bedst for voksne.

Ansigtsformer er mere vigtige for at acceptere, hvilken type skæg der passer til vores ansigt. Når du er forvirret over, hvilken skægstil du skal gå efter, kan du helt sikkert eksperimentere med ovenstående designs og vende hovedet om for en ændring. Gå efter en gryderet, der passer til din ansigtstype og struktur.