French Look Dadhi: 10 trending French Cut Beard Styles for Men

Fransk skæg, som er ret populært fra årtier og aldre sammen, har angiveligt stammer fra Frankrig. Uanset hvad det er, har mænd gennem århundreder været besat af disse franske skægstilarter, og det kan bevises ved at undersøge tendenser på tværs fra de sidste par årtier. De er blevet synonyme med at se smukke og smarte ud.

Hvis du ikke har prøvet de franskskårne skæg, er det tid. Den perfekte blanding af moderne udseende og klassisk mode viser, at disse skægstilarter er ideelle til moderne mænd, der elsker smarte og varme looks.

Her går vi med vores bedste og nyeste trendliste om franskskårne skæg. Du vil virkelig elske dem!

Men vidste du nogensinde, at det franskskårne skæg ikke bare er en stil, men der er varianter inden for? I betragtning af den lave vedligeholdelse og let at vedligeholde, men alligevel cool udseende, skal du være sikker på, at disse skæggede stilarter er populære. Men i henhold til din ansigtsform eller hårtekstur kan det nok være det bedste, hvis du matcher og styler dem alle på den rigtige måde. Vi har nogle spor til dig!

Seneste French Cut Beard Style til mænd i dette årti:

Hvad du måske ikke ved, er, at der er flere typer og varianter, når det kommer til franskskåret skægmændsstil. Den ene er ikke ensartet egnet til alle mænd, og for at hjælpe dig har vi samlet toptrends og bedste liste over disse stilarter, og hvordan man kan matche dem efter personlighed. Nu sker det!

1. French Fork Beard:

skæg stil fransk gaffel

Hvis du går ud fra, at det franske skæg handler om trimmet og en kort skæg, tager du fejl! Dem, der elsker at have et tykt skæg, kan også prøve det, og her er et sådant look! Denne franske gaffel skæg stil er for de mænd, der har et aflangt og langt bredt ansigt, med et overskæg, men alligevel foretrækker at have en slank stil statement. Det være sig for mænd i middelalderen eller ældre aldersgrupper; dette kan være et ret alsidigt valg. Hvad synes du?

2. Fransk skæg med overskæg:

fransk skæg med overskæg

Dette er et ganske berømt og populært herrelook fra generationer sammen og har det klassiske vintage -touch. Det franskskårne skæg med et overskæg kan se fantastisk ud for mænd, der foretrækker at have et gammeldags udtryk og et edgy smukt udseende. Mænd med ovale, runde eller trekantede ansigter kan prøve det, og dette kan være velegnet til både mænd i 20-40 års alderen!

3. Virat Kohli French Beard:

Virat Kohli fransk skæg

En indisk berømthed, der er fan af fransk skæg og ofte indbygget i flere forskellige udseende, er Virat Kohli. Her er et sådant gammelt billede af Virat, hvor han heldigvis har et fransk skæg. Sammen med skægget har han også et falmet trimmet skæg på siden, hvilket forbedrer den generelle stilerklæring. Mænd i den yngre aldersgruppe kan foretrække denne franske skæring uden barbering og se cool og moderne ud!

4. Frakoblet skæg:

Fransk skæring barbering

Har du nogensinde hørt om et frakoblet skæg? Her er en sådan model og mønster. Med den franske skægskårne stil er der en afbrydelse mellem overskæg og skæg, deraf navnet! Dem, der foretrækker, at moderne og unikke stilarter kan prøve dette. Det er et ret alsidigt udseende – uanset om det er mænd i yngre alder eller ældre, denne franske snitbarbering er slank og smart, og kan negles af alle!

5. Kort fransk skæg:

Herre fransk skæg stil kort

Hvis du er mere en suger efter pænt udseende og de formelle stiludtalelser, skal du ikke bekymre dig. Vi har dækket det til dig! Dette pæne og korte nye franske look -skæg er perfekt til de mænd, der er inden for professionelle områder eller virksomheder. Det være sig med formals og enhver aldersgruppe, denne stilfulde franskskårne skægstil kan være en klassisk og ungdommelig stil at prøve. Især mænd med lange og rektangulære ansigter kan eje dette look. Hvad synes du?

6. Klassisk hvidt fransk skæg:

Klassisk hvidt fransk skæg

Man kan ikke glemme, hvor tidløs og ungdommelig legenden Amitabh Bachan fremstår med salt og peber -stilen og et hvidt franskt skæg. For mænd, der er i ældre aldersgrupper, kan efterligning af denne stil være stort set muligt og er let at vedligeholde også. Prøv denne franske cut dadhi -stil til det klassiske og smarte, men tidløse udseende.

7. Langt fransk skæg:

Langt fransk skæg

Fransk skægstil med en lang kan også være ganske mulig. Dette unikke statement -look kan være ideelt til mænd i ældre aldersgrupper og foretrækker den mandige og klassiske stil. Med pænt trimmet skæg på de andre sider og længere skæg i midten er denne variant af fransk skåret og barberet skæg ikke meget almindeligt syn, men ser alligevel stilfuldt og ungdommeligt ud.

8. Rock’s French Beard Style:

franske dadhi styles berømthed

En anden almindelig berømthed, der tænker på os, når vi tænker på fransk skæg, er klippen. Hans berømthed franske skægstil er super populær, og han beviser, hvor alsidigt udseendet kan være med mænd med forskellige hårstrukturer eller endda med et skaldet hoved. Hvis du er en i en aldersgruppe mellem 40’erne, kan dette være et perfekt valg!

9. Fransk skæg til Round Face mænd:

fransk skægstil til rundt ansigt

For mænd med runde ansigter kan du være forvirret over, hvordan du bedst vælger en fransk skåret stil, der matcher din ansigtsform og ansigtstræk. Her har vi et look, der er muligt at style for dig. Denne særlige variant af franskskåret skæg på en trimmet måde kan være ideel til dem, der har små, korte eller runde ansigter. Det klassiske hårklipp med et side-fejet look og dette franske skæg kan være et godt match og mænd i enhver aldersgruppe!

10. Fransk skæg til langt skarpe ansigter:

Fransk skæg til lange skarpe ansigter

Lad os ikke gå glip af et stilfuldt og mandigt fransk skæglook til dem, der har skarpe og forhøjede ansigtstræk. Dette skæg er en blanding mellem fransk og van dyke skæg og falder ikke helt ind i dette rige udelukkende. Men med det tykke look og overskægskombinationen elsker vi helt slutresultatet. Det være sig enhver aldersgruppe; du kan prøve det ubesværet!

Vi håber, at du nød disse nyeste og stilfulde varianter af franskskårne skægstilarter. De er ret populære og unikke, der er i trend lige nu, og denne alsidige skægform kan være ganske imødekommende for mænd på tværs af aldersgrupper og præferencer. Hvilken er din favorit og hvorfor? Lad os vide!