10 smukke designs af broderede skjorter trender nu

Normalt når vi hører ordene “broderet skjorte”, tager vi det for givet, at disse skjorter er beregnet til kvinder. Der er dog mange smukt broderede herreskjorter fremstillet i dag, som ikke får dig til at se ud eller føle dig mindre mand. Broderi giver en klud en underspillet, men sofistikeret glamour, der bare ikke kan opnås ved farvning eller udskrivning. Godt, den gode nyhed, det er ikke længere kun for piger.

broderede skjorter

Seneste broderede skjorter til mænd og kvinder:

Her bringer vi dig de top 10 broderede skjorter; mænd, såvel som kvinder, kan nyde disse! Vælg din elskede og vælg den.

1. Skjorter med broderi til mænd:

Skjorter med broderi med åben krave

Denne broderede skjorte til mænd vil se godt ud på enhver hudfarve, uanset om du er den skønneste af dem alle, eller høj mørk og smuk. Det fyldte broderi på ærmerne tilføjer skønhed til skjorten, mens den ikke tager noget fra din smukke profil.

2. Mænds broderet Button-Down skjorte:

T -shirt med broderi til mænd

Broderi er ikke kun til den åbne krave og langærmet jersey som skjorter. Faktisk ser button-down skjorter også ret seje ud med broderi. Dette er et godt valg til at bære til dit kontor på den daglige slid, når du ikke ønsker at komme for langt væk fra din sædvanlige påklædning, men ønsker at afgive en erklæring.

3. Broderet rygskjorte til kvinder:

Broderet rygskjorte til kvinder

Broderede skjorter findes i mange forskellige typer. En af de mest ‘in’ broderityper lige nu er skjorterne, der har broderi på bagsiden. Dette er en perfekt skjorte til den første date, du skal på.

4. Klassisk Light on Light broderet dametrøje:

Klassisk Light on Light broderet dametrøje

Denne er en klassisk broderet skjorte til kvinder. Lyse tråde, der væver et delikat mønster over en lys, blød klud, tilføjer den rette mængde feminin charme til dit tøj. Par det med et sødt par shorts, og du er klar til at slappe af!

5. Mørkeblå mænds broderet skjorte:

Lys på mørk skjorte med broderi til mænd

Denne skjorte, selvom den er mærket som en herreskjorte, er faktisk unisex. Kraven ville se godt ud på både mænd og kvinder. Giv en erklæring med denne hvide på en grå broderet skjorte, uanset om du er en fyr eller en pige.

6. Broderet Crop Shirt til kvinder:

Broderet Crop Shirt til kvinder

Dette er en dametrøje/skjorte med en smuk broderet finish. Det ville se godt ud på jeans såvel som nederdele. Et bestemt køb!

7. Klassisk skjortebroderi til mænd:

Klassisk broderet skjorte til mænd

Dette er en af ​​de typiske skjorter til mænd, der er broderet, som du kan se overalt. Det er en klassiker, hvor broderede skjorter vedrører mænd. De lyse broderede striber i en lidt mørkere farve med en halvrund krave er et sofistikeret udsagn fra designeren og bæreren.

8. Asymmetrisk skjorte med broderi til kvinder:

Asymmetrisk skjorte med broderi til kvinder

Denne er en anden perle til kvinders garderobe. Det hvide på sorte asymmetriske broderi er noget, der tilføjer panache til din kedelige sorte skjorte. Ikke for prangende, men den helt rigtige mængde trendy er, hvad denne sigter mod.

9. Broderi Bohomens tunika skjorte:

Broderi Bohomens tunika skjorte

En anden type broderet herreskjorte er den hvide broderede slags. Du kan have et lille broderi lige over midten af ​​din skjorte, eller du kan få hele broderet. Det være sig farvestrålende eller blå broderi på en mørk hvid baggrund, denne vil altid give dig den hipster cool, du vil skildre.

10. Hvid på mørk kvinders broderede skjorte:

Hvid på mørk skjorte med broderi til kvinder

Denne smukt broderede skjorte er til kvinder. Omkring kraven og ned i det midterste hvide broderi er et feminint mønster, der er ret moderigtigt. Disse skjorter kan bruges til afslappede hang-outs, til klassen eller til arbejde!

Broderi på skjorter er ikke kun for kvinder og ikke kun for lyst broderi på mørke skjorter. Hvis den vælges rigtigt, kan brugerdefinerede broderede skjorter se godt ud på mænd. Stereotypen er blot en af ​​de myter, vores modeindustri har holdt fast i i flere år, men nu bryder vi den!