15 Attraktive og stilfulde orange skjorter til mænd og kvinder

Orange er den efterspurgte farve i de lyse sommer- og forårssæsoner. I denne moderne æra har trøjen sin passende position i mænds og kvinders tøjstativ. Skjorter er designet til både mænd og kvinder ved at skræddersy dem i forskellig stil og form efter år og teknikfremgang, i henhold til briterne og amerikanerne, hvor kjoleskjorte -mønsteret, som resten af ​​verden følger ved at tilpasse skjorteens udseende i forskellige innovative designs og mode, det fremmeste skjorte -mønster.

Top og trendy designs af orange skjorter til mænd og kvinder:

For at børste vores sind om de 15 bedste orange farve skjorter typer dens forskellige nuancer, ville denne artikel hjælpe med at plante vores hjerne med forskellige typer orange farve skjorter.

1. Mango Orange herre kjole skjorte:

Mango Orange skjorte til mænd

Briterne navngiver kjoleskjorter. Den er skræddersyet med et enkelt åbningstøj i enkelt materiale med en farvet eller hvid knap foran for at fastgøre de to ender af skjorten. Denne vævede skjorte i mangoorange skygge vil skabe en afbalanceret farvekombination med formelle grå bukser til mænd.

2. Coral Orange Casual Unisex skjorte:

Coral Orange Casual Unisex skjorte

Coral orange er en mild og subtil farve, der blander sig med en tilfældigt designet skjorte med en knapåbning foran. Både mænd og kvinder bærer denne type skjorter og ved at tilpasse formen. Den almindelige koralorange afslappede skjorte kan fremhæves med blonderarbejde eller funklende stenværk, der er designet som et dametøj.

3. Orange Plisseret Tuxedo Herre -skjorte:

Orange plisseret smoking herreskjorte

Tuxedo mænds skjorter har en påpeget krave sammenlignet med andre formelle herreskjorter; denne orange farve får den til at se fremragende ud fra den anden farve og ved at designe kraverne og manchetterne med læg. Manchetterne er designet til den afrundede franske eller franske manchet, som er en enestående smokingskjorte. Denne type skjorte kan kombineres med en jean eller en formel skinnende buks.

4. Burnt Orange French Placket Men’s Shirt:

Burnt Orange French Placket Herre -skjorte

Klapringen ses i den forreste midterste del af herre -trøjen, hvor knappen er syet fast på den. Denne franske stak har et unikt udseende, da stikken er dannet ved at folde det samme skjorte materiale og syning i midten, hvilket giver en fusioneret og poleret finish. Denne kedelige orange nuance gør den endnu perfekt og elegant, når kvinder bærer den som en formel påklædning som A-line nederdel eller en blazerdragt.

5. Bright Orange Traditional Placket Men’s Shirt:

Bright Orange Traditional Placket Herre -skjorte

Denne traditionelle foldning dannes ved at vedhæfte en separat lige klud, der kan have samme farve som trøjen eller en kontrastfarve i midten og sy dem til skjorte -materialet, hvilket giver et enestående look. Den lyse orange farve skjorte kan være det bedste eksempel på fremvisning af denne skabelon.

6. Oxford Cloth Orange Women’s Shirt:

Oxford Cloth Orange dametrøje

Oxford klud adskiller sig i vævningsmetoden fra den sædvanlige lærredsmetode til vævning. Her kombineres og væves garnene i tråden. Denne type vævning er bedst til den formelle skjorte. Når den bruges til fremstilling af orange farvede skjorter, gør denne klud farven mere lys og behagelig for vores øjne. Kvinder bruger den som en formel skjorte samt en halvformel skjorte med et par hvide jeans.

7. Skjult Button-Down Collar Orange Herreskjorte:

Skjult Button Down Collar Orange Herreskjorte

Denne type skjorte mønster har fået sin identitet på grund af dets unikke design og finish. Det ligner den nedtonede skjorte, men forskellen er, at knapper, der bruges til at fastgøre kravepidserne, er skjult under det ekstra kludmateriale, der er fastgjort til kravens underside.

8. Foldede manchetter Orange skjorte til kvinder:

Foldede manchetter Orange damer skjorte

Foldede manchetter Orange skjorter er meget behagelige og nemme at styre skjorter, der bruges af kvinder som afslappet eller endda som formelt slid. Materialetypen er bomulds- eller hørmateriale kombineret med et par shorts eller jeans.

9. Stand Collar Orange Unisex Shirt:

Stand Collar Orange Unisex skjorte

Denne bedstefar designet skjorte er en af ​​de mest almindeligt slidte casual og semi-formelle skjorter. Kraven er afrundet uden knapper. Kvinder kan kombinere denne type skjorte med et par nederdel eller en halvformel hvid buks. Mænd kan lide at bære det med en jean.

10. Kontrastkrave Orange Herreskjorte:

Kontrast krave Orange skjorte til mænd

De almindelige orange skjorter passer måske ikke godt til få mænd; til dem anbefales denne kombinationsskjorte. Skjortens kraver er generelt hvide, og manchetterne er også hvide med kontrastknapper som sort eller brun. Denne farvede skjorte giver et enestående look.

11. Cutaway Orange herretrøje:

Cutaway Orange skjorte til mænd

Denne type skjorter har sin oprindelse i London. Kraven er bredt spredt ud, hvilket giver et cutaway -look. På grund af det udbredte snit er kraven længde kort. Denne type orange farve design med et par slips giver et “debonair gentlemen” udsyn.

12. Ærmeløs orange dametrøje:

Ærmeløs orange dametrøje

I løbet af en solskinsdag bærer damer gerne levende farver som formelt tøj og fritidstøj. En sådan farve er orange. En ærmeløs orange skjorte med løs pasform får det til at se attraktivt ud, når det bæres med A-formet nederdel.

13. Trykt Orange Casual Unisex skjorte:

Trykt orange casual unisex skjorte

Den trykte orange skjorte er en af ​​de mest almindeligt slidte af drenge og piger under enhver strandfest. Denne trykte skjorte giver et cool look. Udskrifterne kan have solnedgang eller camo print.

14. Orange lang dametrøje:

Orange lang dameskjorte

Unge drenge og piger bærer oftest lange orange skjorter. Toppen falder under hoften, og nogle designs falder lige under knæet, når de er designet til piger. Skjortens krave er ikke stiv, som kan foldes og vrides til enhver form.

15. Half Puff Hånd ærme Orange skjorte til kvinder:

Half Puff Håndærme Orange Dametrøje

Puff halve ærmer orange skjorter til damer er altid almindelige for kvinder parret med en jean eller en jean nederdel. Orange skygge adskiller sig fra lyse orange til morgenfrue. Håndens kanter kan designes med perler eller sten.

Farven orange er en meget vanskelig farve, der ikke passer til al farve. Det er meget vigtigt at analysere ens kropsform og hudfarve, inden man henter en orange skjorte. Iført en passende orange nuance tilføjer også charme til outfittet til enhver særlig lejlighed. En orange buet krave skjorte eller en spredt krave skjorte er en passende type skjorte til en fest; derimod ville en enkel buet krave eller en flad krave skjorte være det perfekte outfit som et afslappet outfit.