15 klassiske poloshirts med forskellige kraver og farver

Poloshirts er en skjorttype, der har en krave og en valgfri lomme sammen med en knap med tre knapper. Poloskjorterne er lavet til let og afslappet effekt. De er normalt lavet af strikket materiale. Sådan en type skjorter er cool til mænd, der har en fitness og atletisk kropstype.

poloskjorter

Du kan også købe ved online shopping, i dit budget får du de bedste sorter og samling af forskellige poloshirts. Ved online får du størrelsestabeller og detaljer om materialet i poloshirt. Kvinder foretrækker stor størrelse poloshirts i stedet for deres normale størrelse.

Polo T -shirts til mænd og kvinder:

Her viser vi 15 forskellige poloshirts til mænd og kvinder i Indien.

1. Custom Fit mænds poloshirt:

Tilpasset pasform til mænds poloshirt

Vælg denne klassiske poloskjorte med tilpasset pasform for at give dig selv et meget mandigt sporty look. Logoet på denne poloshirt er ret stort og giver dermed et statement -outfit. Kombiner den med hvide jockeys eller bukser og tag ud for at lege.

2. Muscle Fit Fitness mænds poloshirt:

Muscle fit fitness poloshirt til mænd

Hvis du har været bodybuilding og elsker at vise dine muskler frem, så er dette den perfekte skjorte til dig. Muskelformet poloshirt til mænd er afstemt efter kroppens kurver og passer perfekt omkring armmusklerne.

3. Slim Fit Poloshirts til mænd:

Slim fit herre poloshirt

Slim fit look foretrækkes altid af mænd og kvinder. Denne særlige slim fit poloshirt i orange er bedst til somre og de kølige dage. Looket er meget afslappet og kan kombineres med jeans eller bukser.

4. Pink Fit Polo Shirt til kvinder:

Poloshirt med pink pasform til kvinder

Pink er den farve, der passer godt til alt. Det lyser op om dagen! Vælg denne afslappede pink poloshirt til kvinder, og få hovedet til at dreje. Slidserne i skjorteenderne gør det meget behageligt.

5. Poloshirts til mænds sportstøj:

Sportstøj herre poloshirt

Vælg denne sportstøj poloshirt, hvis du er til træning af nogen art. Fleksibiliteten, som denne skjorte tillader, er virkelig stor. Materialet er meget åndbart og perfekt til enhver sportsaktivitet.

6. Afslappet hvid poloshirt:

Hvid Casual poloshirt

Vælg en klassisk hvid poloskjorte, der passer godt til enhver farvebukser eller bukser eller endda jeans. Den klassiske hvide polo er afslappet nok til at blive båret med Capri’s og cargos. Mænd kan bruge almindelig denne type skjorter til vennefester for at tiltrække dine venners opmærksomhed. Dette er også bedst egnet til et uformelt forretningsmøde eller en klubaktivitet.

7. Color Block Polo Shirts til mænd:

Poloskjorter i farveblok

Vælg denne farveblok -poloshirt for en dramatisk effekt. Den hvide og sorte klassiske kombination er taget et skridt højere med disse store farvebloksegmenter. Det komplette look får endnu en farvefarve ved tilføjelse af rødt på halsudskæringen.

8. Poloshirt til mænd i mesh:

Mænds poloshirt til mænd

Gå ultra cool med denne poloshirt i mesh i lyse farver. Hele looket er cool og elegant. Dette er perfekt til enhver dag eller nat udflugt. Den klassiske kombination af blå og hvid med et strejf af orange er slående.

9. Replika sporty poloshirts til mænd:

Replika sporty poloshirts til mænd

Sportsfans er vilde med disse replika poloskjorter, der har logoer fra de fleste af de berømte sportsklubber. Du kan vælge mellem en række skjorter, der har mange forskellige logoer på. Farvekombinationerne afspejler farverne på logoerne.

10. Regular Wear mænds poloshirts:

Almindelig poloshirt til mænd

En anden klassisk poloshirt er den sorte poloshirt, der er universelt accepteret. Disse poloshirts har enten et helt farveblokeret look eller er mønstret med striber på kraven og ærmer med en kontrastfarve. Tilføjelsen af ​​enkle hvide linjer skaber et unikt look.

11. Stribet poloshirt:

Stribet poloskjorte

Mænds poloshirtkollektion er ufuldstændig uden et stribet look. Denne stribede slim-fit polo t-shirt er cool til college wear og enhver sport. Stoffets tynde og bløde fornemmelse er også fantastisk til fugtige forhold.

12. Poloshirt med lange ærmer til kvinder:

Langærmet poloshirt til kvinder

Gå strålende i rødt med denne lange ærmer poloshirt til kvinder i lys rød. Skjorten har en lang udskæring med knapper. Den slanke pasform på denne poloshirt er ret spændende. Føl dig godt tilpas og varm, når der er en kølig brise eller i de koldere dage.

13. Poloshirt til mænd med tør krave:

Poloshirt til mænd med tør krave

Vælg denne poloshirt til mænd med en tør krave. Kraven er lavet som en skjorte -stil, og det gør den mere elegant. Dette er ideelt til business casual wear, da det giver et professionelt look sammen med casual.

14. Ærmeløs dame poloshirt:

Ærmeløs poloshirt til kvinder

Denne farveblokerede ærmeløse poloshirt til kvinder er perfekt til sommeren. Denne skjorte er velegnet, fordi nogle kvinder har lyst til mere sved i sommersæsonen. Denne skjorte uden ærmer giver frisk fornemmelse for udflugter. Den korte pasform med korte pasformer er perfekt som tennisbeklædning eller endda til at blive kombineret med jeans. Farvekombinationerne giver et interessant valg.

15. Work Platform Polo Shirts til kvinder:

Arbejdsplatform kvinder Polo shirts

Lign forretningslignende og professionel i den superkomfortable arbejdspoloshirt. Farverne er mørke, og detaljerne holdes på et minimum. Nogle kvinder bærer disse skjorter til kontoret eller til enhver arbejdsplatform. IT -kvindelige medarbejdere kan lide at bære denne skjorte på kontoret. Par disse med dine formelle bukser og bukser.

Poloskjorte er helt sikkert en stilerklæring. Du vil virkelig kunne lide farve og stil på poloshirts; den er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre. I henhold til introduktionen ved onlineshopping, hvis du ikke er tilfreds med din størrelse, kan du returnere dine skjorter og erstatte den med en passende størrelse og farve. Glat materiale og blød berøringsfølelse efter brug af denne skjorte. Sæsonbestemt slidvalg til poloshirt, det bløde stof er perfekt til varme dage. Du kan vaske disse poloshirts med mildt vand. Vælg din yndlingsfarve blandt brede varianter, og de kan både gemmes i jeansene eller udelades på en afslappet måde.