Madkost til skæl

Skæl er en velkendt årsag, som kan føre til alvorlig hårskade. Der er forskellige årsager, der kan være ansvarlige for denne tilstand. Dette behandles ikke i tide kan være meget skadeligt for det generelle helbred. Dette påvirker også en person mentalt, da dette kan forårsage tab af selvværd. Dette er også ansvarligt for en række faktorer. Normalt menes dette at være meget eksternt. Både interne og eksterne årsager skal imidlertid overvejes og undersøges, hvis en person ønsker at bekæmpe dette.

Madkost til skæl

Dette er en meget almindelig årsag i disse dage, da mange mennesker har en travl hverdag og på grund af arbejdspres og andre ansvar; mennesker får ikke tid til at have en tilstrækkelig og ordentlig kost. Junkfood spises også regelmæssigt som pizzaer og burgere. Læskedrikke kan også være årsagen til det høje kulhydrat- og sukkerindhold. Disse vides ofte at være ansvarlige for unormal hormonel funktion, og dette fører til mere alvorlige problemer.

Sådan hjælper diæt med at undgå skæl:

I denne artikel har vi givet en liste over 9 diætfoder til bekæmpelse af hårskæl er som følger.

1. Hytteost og mælkeprodukter:

Dette er også kendt som paneer. Mælkeproteiner som ost, smør og paneer er nyttige til at forsyne kroppen med en tilstrækkelig mængde calcium, som er ansvarlig for alle typer emaljer og vækst. Proteiner er byggestenene, og derfor er disse især vigtige, hvis en person er vegetar.

2. Korianderblade:

Dette er en urt, der almindeligvis bruges til at forbedre smagen af ​​retterne. Disse er også høje i deres afgiftningsegenskaber. Dette eliminerer alle former for giftige spormetaller fra kroppen, som kroppen ikke har brug for.

3. Æg og fjerkræ:

Hår er lavet af proteinblokke. Æg er derfor en vigtig vare, der bør indgå i måltiderne. Dette har rigeligt med protein, zink, selen, jern, spormineraler og også svovl, der giver den skarpe lugt til det. Kylling er en meget god ting at blive inkluderet i regelmæssigt forbrug, da disse er rige på vitamin B 12, zink og også andre. Disse hjælper med at holde trådene i deres gode ydre belægning af tråde.

4. Hørfrø:

En håndfuld hørfrø, hvis det ofte anbefales at indtages regelmæssigt. En teske heraf indeholder cirka 2 milligram omega 3 fedtsyrer, og hvis dette indtages som en olie, vil en teske give omkring 6 milligram.

5. Hamp:

Dette er rig på omega 3 og omega 6 fedtsyrer. Dette kan føjes til almindelige proteinshakes for at forbedre tilstanden til tørhed.

6. Laksefisk:

Disse er rige på D -vitamin og B 12. Bortset fra dette kan laks som en almindelig forbrugsvare også forsyne kroppen med en god mængde omega 3 -fedtsyrer. Disse er meget vigtige for det generelle helbred.

7. Østers:

Disse er rige på zink og protein. Disse bør inkluderes for at få en rigelig mængde af disse næringsstoffer, som er nyttige til behandling af problemet.

[Se mere: Fjernelse af skæl i hjemmet]

8. Citrusfrugter:

C -vitamin er væsentligt vigtigt internt og eksternt. Det er derfor, citronsaft er en god ting at bruge til at slippe af med tørhed. Appelsiner, Mausambi, Lime og normale citroner kan medtages som juice i måltidet.

9. Tørre frugter, nødder:

Valnødder og andre typer tørret frugt, især mandler og andre, er meget rige på E -vitaminolie. Disse indeholder også inositol, som hjælper med kollagen og DNA i kroppen. Disse er derfor afgørende for enhver form for ny vækst og også for behandling af enhver form for tørhed.

Disse fødevarer er meget rige på vitaminer med hensyn til hårsundhed og stærke samt kontrollerer skælproblemer.