Sådan fjernes skæl på ansigtet

Normalt kender folk til udtrykket skæl som en flakende overfladetilstand, som ofte sker på hovedet. Mange mennesker, der lider af dette, lider imidlertid også af skæl på siderne af deres næse, ørerne er ganske røde og sprøde, og disse kan også være på bagsiden af ​​ørerne, på siderne af øjnene eller næsesiderne eller på hagen eller panden, kan disse være en årsag til tilstanden i hovedbunden. Disse kan spredes på ryggen og også på frontale områder af kroppen.

Disse er ofte udløseren af ​​bakterier, og disse forårsager derfor rødlige bylder eller små bumser. Dette bør behandles, før dette spredes til andre kropsdele. Folk forsøger at prikke dette, hvilket ofte forværrer tilstanden og fører til yderligere infektion.

Sådan fjernes skæl på ansigtet

Årsager og årsager til skæl på ansigtet:

Der er ingen permanent behandling for disse typer flager. Disse kan dog holdes i skak, hvis der anvendes topiske lotioner og medicinske behandlinger lokalt. Ofte kan disse blive udløst af hormonelle årsager, som kan være meget mulige, da en person gennemgår forskellige former for hormonelle ændringer i hele kroppen.

Nogle gange kan funktionen af ​​skjoldbruskkirtlerne eller overdreven stress føre til forkert funktion og forkert oliesekretion, som kan føre til dette problem. Også en persons almindelige rutine bør tages i betragtning for at vide, hvorfor personen lider af denne tilstand.

Den grundlæggende ting en person bør gøre for at holde dette under kontrol er at holde hovedet rent. Til dette kan forskellige typer lotioner og medicinsk creme findes. Hvis problemet også er på øjenbrynene, bør forskellige andre behandlinger afprøves.

Det er imidlertid kendt, at pyrithionzinksæber kan være ganske nyttige i denne tilstand, men disse bør bruges på recept. Disse kan bruges sammen med andre lægemidler, der også vides at være effektive i denne tilstand. Det ses også, at stress kan være en væsentlig årsag til at udløse dette problem.

Hvis en person holder områderne rene, kan denne person dog stadig ses at lide af dette, og dette problem bliver ikke behandlet ordentligt. Årsagen bag dette kan være en dårlig kost og stress. Angst er ofte relateret til forkert funktion af hormoner, hvilket kan føre til flere problemer som dette. Disse bør holdes i skak ved at tale med en psykolog og også ved at forbedre kosten.

En person bør tage ordentlig tilførsel af frugt og andre næringsstoffer for at holde kroppen fungerer korrekt indefra. Ofte forsøger immunsystemet at bekæmpe dette problem, hvilket yderligere fører til dette. Så disse bør udføres med en grundig kontrol af hovedet under et stort mikroskop af en læge.

Sådan behandles skæl i ansigtet:

1. Sæberenser kan bruges som Ketoconazol barer eller endda i cremeformer en eller to gange om dagen for at slippe af med skæl i ansigtet. Dette bør opbevares i 4 uger, og hvis tilstanden ikke forbedres, skal lægen konsulteres for en grundig undersøgelse.

2. Calcineurinhæmmere er også meget kendt for at være effektive i disse problemer. Læger bør rådgive om omfanget af problemets spredning. Dette bør derefter behandles i overensstemmelse hermed.

3. Hydrocortison Lotion kan påføres i et par dage for at se, om der er nogen forbedring. Dette bør også følges som rutinemæssigt grundlag, så dette kan behandles skæl på ansigtet korrekt. Forskellige lægemidler kan også foreslås til behandling af problemet på ansigt og andre kropsdele.