Sådan helbredes alvorlig skæl!

Hvordan kan du helbrede alvorlig skæl? Skæl er en ekstremt almindelig proces eller hudsygdom, hvorved næsten alle mennesker lider en gang i deres liv på trods af alder ellers etnicitet. Dette er et smertefuldt såvel som ubehageligt problem, karakteriseret ved en tør, stikkende hovedbund ved afskalning af flager, der ellers klumper sig. Det forstyrrer ikke umiddelbart hovedbunden, men også ørerne, øjenbryn, næsesider, skæg og mindre almindeligt den centrale del af brystet.

Sådan helbredes alvorlig skæl

Alvorlig skæl skyldes typisk et overskud af en naturligt forekommende svamp i den menneskelige hovedbund. Der findes medicinske skælshampooer til behandling af dette. Hos babyer er kendt som “vuggehætte”, hvorimod i teenageårene beskrives som “druff” kort sagt. Flere overlegne tilfælde kan forårsage stærk kløe, ustoppelig ridser og forbrænding.

Hjemmemedicin Behandling for alvorlig skæl:-

Her er en liste over 9 effektive midler til alvorlige skælproblemer.

1. Shampoo mod skæl:

Det er meget vigtigt at shampoo dit hår med disse produkter en gang om dagen afventende symptomer er under kontrol plus derefter to ellers 3 gange om ugen. Derfor bør denne shampoo indeholde kultjære, selensulfid, salicylsyre, ketokonazol, zinkpyrithion osv..

2. Undgå stress:

For at helbrede skæl i dit hår er det vigtigt for dig at holde dig væk fra stress og bekymrende situationer. Du skal vide, at stress er ansvarlig for forekomsten af ​​skæl. Forsøg at træne din stress væk ellers trække sig sammen med din stress på ekstra sunde, effektive måder.

3. Sund kost:

Indtag en sund kost. Uanset hvad du placerer i din krop, har det en kollision med, hvad din krop reagerer med. Et overskud af skadelige fødevarer som fastfood, sukkerholdige fødevarer osv. Vil ofte påvirke hovedbund, hud eller hårproblemer.

4. Salt:

Salt spiller en effektiv rolle for skæl, det er en naturlig eksfoliator, fordi det fjerner yderligere olier samt døde hudflager. Tag 3 spiseskefulde salt og gnid forsigtigt saltet ind i din hovedbund, mens det er tørt ellers lidt fugtigt i 2-3 minutter. Shampoo derefter med det samme og gentag denne procedure en gang om ugen.

Læs mere: Salt til skæl

5. Bukkehornfrø:

Sug nogle bukkehornsfrø i hele natten annonce i den næste morgen kværner det til at gøre en fin pasta. Smør denne pasta ud over hovedet, og lad den stå i cirka ½ time. Vask derefter med shampoo. Gentag denne proces to gange om ugen.

6. Vask væk sved:

Du skal vide, at sved kan genere hovedbunden. Når du sveder, skal du tage et brusebad samt en shampoo så hurtigt som muligt. Sved fremskynder afskalning af hudceller plus irriterer hovedbunden.

7. Æblecidereddike:

Eddike kommer er af mange typer som forsigtigt sur, mens shampooer er stærkt basiske i pH. Tærte i eddike kan hjælpe med at dræbe bakterier såvel som svampevækst i din hovedbund, for at fjerne enhver ophobning fra hårplejeprodukter. Blend æblecidereddike i forholdet 1: 3 gennem vand; fordi det er størstedelen af ​​blandingen. Relater eddiken til hovedbunden i starten af ​​brusebadet plus udvaskning i slutningen. Gentag denne behandling i afventning af, at de ønskede resultater opnås.

8. Snake Gourd:

Snake græskarpelsaft spiller en vigtig rolle for at undgå og helbrede skæl. Derfor skal du skrubbe saften på din hovedbund og hår. Denne sædvanlige skælkur kan sorteres gennem frisk roesaft for at forstørre dens værdi.

9. Tea Tree Oil:

Det er medicinsk fastslået, at tea tree -olien er et naturligt svampedræbende middel samt et godt antiseptisk middel. Så kombiner 5-10 dråber tea tree olie i din shampoo plus skyl dit hår som normalt. Shampoo dit hår, blend 1 spsk tea tree olie, der er opsat på 1 krus varmt vand, ellers sprøjt Aloe Vera juice ud i din hovedbund og lad det sidde i et lille minut. Slå den ekstra fugt ud, men undgå vask.

alvorlig skæl